Duben 8, 201411 r s váma je fakt zbytečné se bavit jak o cenách, tak o kvalitě.....tady to nikdy nemůže být lepší....máš pravdu jiříku, to nejlacinější je nejkvalitnější, my zloději máme draho....
Duben 8, 201411 r Mne by jen zajimalo kdo mi opravdu zaruči že to drahši lpg bude opravdu kvalitnějši než to levnějši-ja si za kvalitu rad připlatim.V tehle republice opravdu nikdo....Všechno je to tady stejna sračka,to mi nikdo nevymluvi,bral jsem plyn za 17,90 a stal za hov..Tak tady nikdo nemusi psat takove kidy že cena určuje kvalitu.Podle toho se v ČR řidit neda.,tady bohužel nejsme v Německu,a bohužel to same plati o benzinu nebo naftě.Nejlepe je dat na reference od těch kdo na těch čerpačkach tankuji a zdali maji nějaky problem at už se vstřiky nebo např ucpanymi filtry.
Duben 8, 201411 r tak já ti jen zběžně něco popíšu o těch kidech co na mě házíš, když už kritizuješ....beru od Kralupolu,Primaplynu,skoro 20 let...u každého závozu je doklad o OČ MM,obsahu dienů, sirovodíku, obsahu síry,korozní zkoušky na měď, odparku,manometrického laku při 40,-0.5 st, obsahu vody.....cisternu na požádání zaplombují, tudíž tím vzniká i nějaká záruka....jen pro tvou informaci, autoškola s najetými 150 tisíci co tankuje jen u nás(no vlastně 2x za rok na dovču do itálie) měla po vyndání fitrů všechny čisté jak nové....ale cena plynu je samozřejmě někde jinde,většinou o 1.50 vyšší než u AGIP,Tank ONO a dalších rádoby pump s cenou od 14,90...
Duben 8, 201411 r Vlastně jsem ani nic jineho nečekal,mate nejlepši system Brc a k tomu nejlepši plyn,prostě dokonalost sama.Nikdo se vám tady v čr nevyrovna.Ja jsem zase toho nazoru že dobre zboži se chvali samo....Ten super plyn od Kralupolu ktery mimo jine zničil vstřiky Treovi(omlouvam se treo že tady davam za přiklad tebe,ale vím že jsi psal že bereš kralupol),tak vlastně k vam vozi to nej a ostatni pumpy jako je Benzina,Shell,Euro Oil dostavaji asi lpg v horši kvalitě.Nebo jak si to vysvětlit??Např shell Frýdek Místek bere taky Kralupol a je dokonce na strankach Kralupolu a v okoli co se tyče kvality patři k tomu nejhoršimu,lidem auta špatně na tento plyn jezdi a zalepuji se vstřiky,a přesto berou Kralupol.Kralupol nezaručuje žadnou kvalitu... Upraveno Duben 8, 201411 r od bitttpower
Duben 8, 201411 r tak ja taky mužu dat příklad- lpg XXXXXXXX ma čerpačky v Holubicich, v Holsicich, v Rajhradě 2.. v Holubicich stoji plyn 16.90, v Holasicich 17.40, v Rajhradě 17.50 a v Rajhradě II 17.90-- Jedna se o JEDNU firmu, ktera ma jen více čerpaček.. takže když vemu za 16.90 beru sračku a ten za 17.90 bude lepší?? Když to zaváží jedna cisterna? Asi bysme měli jezdit ke Karlovi pro plyn, aby jsme měli jistotu 100 násobku. Ja bral plnou nadrž Kralupolu v Brně a nepoznal jsem rozdil v ničem oproti jinému... Jezdil bych klidně k čadkovi, jenže ten má nízké ceny jen pro své montáže... čadek zaručuje kvalitu, dělá si sám testy lpg..i když občas se taky najde někdo, komu to na jeho plyn jede blbě, takže kdovi kde je pravda.. Upraveno Duben 8, 201411 r od JirkaBrno
Duben 8, 201411 r ke mě jezdit nemusíš, s člověkem tvého ražení se člověk nemusí setkávat, jen nechápete, co jsem chtěl říct...ale to je jedno,berte co je pro vás výhodnější a nezkoumejte co odkud je, je to přece jedno,ne? Já na některé věci mám jiný názor a jiné zkušenosti, ale to je lepší tady nerozebírat...
Duben 8, 201411 r Vlastně jsem ani nic jineho nečekal,mate nejlepši system Brc a k tomu nejlepši plyn,prostě dokonalost sama.... Když ono to BRC skutečně asi je to nejlepší, co se do auta dá jako konverzní sada na plyn koupit - bez ohledu na to, kdo je karel.lpg a jakou má on sám pověst. Takže takhle bych ten konflikt nestavěl...
Duben 8, 201411 r Nechci vás rušit,jen se chci zeptat jestli někdo neporadí.Na D5 směrem z Plzně na Německo je nějaká benzinka s LPG?Nejlépe co nejblíž hranic.Jestli by byla i cena,tak by to bylo super.Tím směrem jsem v životě nejel,tak mi možná někdo poradí,at to nemusím hledat.A druhá otázka je,jak je to s LPG ve Francii?Musím hledat čerpačku radši dopředu,nebo se nemusím bát a možností k tankování je dostatek?
Duben 8, 201411 r Když ono to BRC skutečně asi je to nejlepší, co se do auta dá jako konverzní sada na plyn koupit - bez ohledu na to, kdo je karel.lpg a jakou má on sám pověst. Takže takhle bych ten konflikt nestavěl... Žadny system neni dokonaly a ani Brc neni ,takto jednoznačně se to neda řict,znam lidi co jej maji a ma i sve mouchy.Každy system ma sve pro a proti.Ja si Karla jako montažnika a jako odbornika přes lpg montaže važim,ale nejde jen vychvalovat to co montuji a ostatni jen poplivat jak je jeho dobrym zvykem třeba u Polskych systemu.Ale samozřejmně neřikam že neni hodně dobry.Ja nechci vyvolavat žadny konflikt,ale když tady někdo napiše že bere od Kralupolu perfektni plyn a ten plyn jinde děla neplechu tak asi neni něco uplně v pořadku....Prostě jeho plyn je nej protože ho prodava on a to same plati i systemu co montuje,protože si ten člověk diky svemu egu neni schopny připustit že by to mohlo byt jinak a to je špatne. Upraveno Duben 8, 201411 r od bitttpower
Duben 9, 201411 r Žatec 16,50,-. Lukoil na výjezdu z Prahy na Ústi nad Labem za 17.00,-. Benzina na příjezdu do Teplic od Ústí nad Labem za 16.90,-
Duben 9, 201411 r Nechci vás rušit,jen se chci zeptat jestli někdo neporadí.Na D5 směrem z Plzně na Německo je nějaká benzinka s LPG?Nejlépe co nejblíž hranic.Jestli by byla i cena,tak by to bylo super.Tím směrem jsem v životě nejel,tak mi možná někdo poradí,at to nemusím hledat.A druhá otázka je,jak je to s LPG ve Francii?Musím hledat čerpačku radši dopředu,nebo se nemusím bát a možností k tankování je dostatek? Ahoj Dušane, jj jsou tam jel jsem tama koncem ledna, na jedné jsem bral, ale bylo to na cestě zpět (tedy ve směru na Prahu-Shell, kousek před Plzní), nicméně když si dáš do http://lpg.cernosice.cz vyhledat dle plzeňského kraje, tak přímo v Rozvadově máš na sjezdu z D5 OMV-nonstop, nebo třeba Tank Ono v Nýřanech. Ale to tam koneckonců všechno uvidíš
Duben 9, 201411 r Malto díky.Tu v Rozvadově asi vynechám,je tam cena 19.90kč,ale asi to zkusím v Boru.Díky
Duben 9, 201411 r Karle určitě máš,bereš kvalitní LPg ale uznej že drahé neznamená kvalitní,myslím u jiných čerpaček ne u tebe já beru kdekoli zrovna jsem a taky jsem neměl vyloženě zasraný filtry....
Duben 9, 201411 r dusan.k - Ahoj, já čerpal pří cestě do Holandska u Ona za Plzní v Nýřanech. Cena suprová, plyn mi vydržel až za polovinu cesty Německem někam dál za Frankfurt. Jinak Francii na LPG (GPL) jsem nejel, ale doporučuju sjet z dálnice do městečka a tam hledat. Cena LPG bude úplně jinde než na dálnici. V případě benzínu v roce 2008 byl rozdíl ceny dálnice - okresní město cca. 7 korun ve prospěch okresního města.
Duben 9, 201411 r Já už asi ceny psát nebudu... Trochu to tu ještě rozvířim-auto předělané od Karla (BRC P@D), plyn beru Agip (ENI), dříve Flaga, jezdil jsem i na plyn od Robin Oil (údajně Vitogaz-Kralupol) a právě tam měli nízkou cenu (nyní 16.90,-), ale i to hůř jelo (zajímavé, že jsem další kdo má spíše negativní postoj). Bezkonkurenčně nejlepší plyn v Milevsku Tomegas (cca před měsícem zlevnili na 17.30,-) - tam když přijedu se suchou nádrží, tak pak myslym že mam v6 fabii . U toho AGIPu bych viděl nízkou cenu spíše jako konkurencizničující-je to velký sklad PB láhví a zásobníků plynu + mají čerpací stanici jen na plyn a otevřeno do 17hod o výkendu jen v sobotu do 11:30 a berou jen hotovost. Loni v létě měl Agip 17.50 a Flaga 17.40. Jezdil jsem pro Flagu, protože měli otevřeno celý týden do 20hod a brali karty. Na podzim zdražili na 17.60 a pak tušim na 18.90 (nepamatuji přesně), mezi tim sem párkrát bral Tomegas (17.90) a když sem přijel do Domažlic, tak v půlce prosince Agip 16.20 a od té doby to drží. Co se týče zadělaného fitru-nevim, nechal sem si ho vyměnit u Karla na podzim po 30tis (předepsaná výměna 40tis)-neměl jsem žádný problém před výměnou a žádnou změnu po výměně sem také nezjistil-prostě sem ho vyměnil dřív, stejně jako vzduchový, na účtence byl i nějaký čistič cinol-to nám může říct Karel jestli čistil pouzdro plynné, nebo kapalné fáze. Jestli byl filtr zadělaný sem se zapoměl zeptat - jestli si to Karle někde poznamenáváš, tak dej vědět. Každopádně většina tankování v té době byla Flaga a Vitogaz, sem tam Agip, stopově Tomegas, jednou ONO a pár tankování na dovče ve Francii (Německo, Francie, Belgie). Na revize jezdim pravidelně ke Karlovi, s úsměvem a dobrou náladou se dívam na benzinové totemy. A teď dostanu ban za kecy mimou mísu.
Duben 10, 201411 r Mirku též díky.Pojedu přes den,tak si najdu město v Německu někde před hranicema s Francii a natankuji tam.Zpět to samé.Ve Francii asi budu tankovat jen něco málo.
Duben 28, 201411 r Takže jen doplním.Tankoval jsem u sjezdu na Bor,benzinka hned u sjezdu,cena 16.9kč,pak jsem měl naplánováno brát plyn v Saarbruckenu,ale stály jsme asi 100km před ním na jídlo,byla tam cena 0.699E tak jsem dobral tam,Ve Francii cena na dálnici0.959E a jinde nevím.Měl jsem v plánu nabrat na předměstí Paříže,ale byl tam strašný provoz a neměl jsem náladu hledat pumpu,kterou jsem měl z domu vytipovanou.Podle ceny co byla na stránce s Lpg ve Francii tam měl stát plyn 0.879E takže rozdíl nebyl velký,tak jsem nakonec dobral na dálnici.Jinak Lpg na dálnici měli asi co druhou benzinku,co je fajn tak je cena všech paliv napsaná asi 1km před každou benzinkou na poutači,ale cena Lpg byla všude stejná.Cena dálnice z Německých hranic do Paříže byla okolo 30E jedním směrem,V Paříži nejsou žádné záchytné parkoviště na předměstí,takže se dalo parkovat jen na ulici,kde jsou všude parkovací hodiny,jinak asi Francouská klasika stáli jsme už den na podélném parkovišti na ulici,postavil se za nás někdo se starým křápem natlačil se na minimum a při tom nám odřel zadní nárazník z boku a pak ještě uprostřed,protože mel značku přišroubovanou šroubama a jak se o nás asi opřel,tak šla barva dolů.To auto stálo za náma,ale neměl jsem chut čekat na majitele a dohadovat se s ním.Jinak cesta v pohodě,při cestě tam jsme nocovaly v Praze,tak jsme jeli něco déle s popojížděním v Praze a v Německu,ale cesta z5 Paříž- Havířov 13 hod,spotřeba Lpg okolo 9l/100km.
Duben 29, 201411 r Díky za info, takhle z první ruky a z destinace kam se autem na LPG až tak často nejezdí je cenná Jináč u nás na ústecku na Lukoilu šla cena na 15,80 Kč/l, a to je velmi příjemné Upraveno Duben 29, 201411 r od Sudetak
Květen 11, 201411 r Byl jsem na cestách: německo - 0,749€ lucenbursko - 0,548€ belgie - 0,586€ francie - 0,959€
Květen 14, 201411 r tak snad asi po dvou letech konečně Lukoil Lipůvka šla na 16,90. V pondělí měli 17,50, s jejich úterky šli na 17,-, to jsem tam ráno nabral plnou a zavečer jedu z hokny a už v měli 16,90
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.