Srpen 21, 201411 r ... no jinak v sobotu mě čeká výlet na západ Čech, tak jsem se díval na Tank-Ono a už když i oni mají plyn za 16,50 , tak to už je vážné
Srpen 21, 201411 r 1radar:jojo..tak jedna koruna na litru je je o ničem....:-)jinak já nejvíc tankuju u toho šafránka a pak u Lukoilu v Kolíně....tankoval jsem u shellu u Kutný Hory ale tam už nějaký čas ne...jinak prostě tankuju tam kde mám prázdnou....která čerpačka v Kolíně je ta špatná? Martin:něco podobného říkala mladá že když tank ono je takhle drahé tak je zle:-))) Upraveno Srpen 21, 201411 r od mira
Srpen 22, 201411 r dobre nejsou to atesty.. ale mel tam naskenovanou zpravu z COI jky kde jeho plyn prosel testem, coz taky o necem svedci.. zajimalo by me kolik prodejcu se timto muze pochlubit.. at je jaky chce at ma ceny jaky ma tak si myslim, ze pokud chces dobry plyn tak Cadek by mela byt zaruka kvality... rozhodne lepsi jak pulka prodejcu v cr, kteru tahaj plyn zasrany sirou... viz kontroly LPG..
Srpen 22, 201411 r takových zpráv se dá naskenovat...navíc se jednalo jinou pumpu,tam stačil dovézt plyn od jiného dodavatele... dle ČOI dodaval jakýsi LPG refueling, max hodnota síry je 50, tam naměřili 265,7, to je z časopisu Petrol č. 3/2014, to chodí jen prodejcům....stačí
Srpen 22, 201411 r tak je videt ze to ojebavaj vsichni... takze je fuk kde beres plyn, drahej-levnej, vsecko nahovno..at zije CR
Srpen 22, 201411 r mira: u Šafránka v Kolíně? Kde to tu je? Jinak nechci někoho ihned odsoudit, to by bylo moc jednoduché a dokáže to kde kdo, že... Odpovím proto složitěji: Filtr jsem viděl až po 13000 ujetých km a byl řádně zasviněný olejovitýma zbytkama i černým prachem, nicméně se podívej na můj spritmonitor, mám tam psáno, ke komu jsem jezdil. Problémy se zanášením začaly občasným chcípnutím za studena po vyřazení cca 8500km od montáže a po 13000km už to nejelo prvních 5km od studeného startu a přepnutí na lpg...
Srpen 22, 201411 r Nikdo nic neojebává, jen je PÁR těch co ojebávají...pletete si pojmy a házíte jako vždy všechny na jednu hromadu, tak jak se vším,jsme češi,že??? Jinak problém s nečistotami je taky probléme vlastních čerpacích stanic, tam se taky musí čistit a vyměňovat fitry, a kolik těchto stanic to dělá, vše souvisí se vším...
Srpen 22, 201411 r kdo ti zaruci ze v te nadobe z ktere beres LPG je plyn ktery splnuje limity? NIKDO.. na benzince mas moznost tankovat aspon tam, kde je pecet kvality.. na LPG plynovce zadna takova neni a jak pises spravne-je to jeste vec filtru atd atd.. dalsi vec je ze kazdy zavoz je jiny... takze to mas prast jak uhod.. naposledy mne stala vymena gumicek a vstrikovacich trubicek 200kc za kus, coz tak neboli...ale nedovedu si predstavit plati kazduch 40t km 15t za vstriky jak u fabrickych LPG octavek Upraveno Srpen 22, 201411 r od JirkaBrno
Srpen 22, 201411 r Ja jsem ještě v Čr kvalitni lpg neviděl....A vůbec mne jako zákaznika nezajíma že za to pumpař co prodáva nemůže,tak když nemuže zaručit kvalitu tak at to kur.. neprodava.To je v tomto statě klasika,nikdo za nic neruči,nikdo za nic nemuže,hloupy zakazniku zaplat a drž hubu...škoda mluvit.Tak když něco prodavam tak za to snad mam ručit ne?????A když to neni kvalitni tak si to ma ten dany prodejce vyřidit z výrobcem.Ted kamarad natankoval zrovna nějakou srajdu je tomu tak 14 dni,stalo to krásnych 18 kč!! litr,takže ani cena nic nezaruči.Kdyby se měl člověk řidit u paliv cenou,tak by ten nejlepši benzin musel byt u dálnic...
Srpen 22, 201411 r tak se přijeď podívat ke mně...při každém závozu po natankování cisterny si řidič cisternu zaplombuje a číslo se napíše do dodáku, takže pokud dojdeˇkontrola a zjistila by problém, jde to na vrub dodavatele, takže o co jde?Máme to ošetřeno smluvou o dodávkách,sankce atd. Akorát o to, že budu poslouchat to, že mám na stojanu 17.90,- . No a co, já vím proč tam mám takovou cenu, a to že si někdo myslí, že je to drahé, co s tím nadělám...za kvalitu mi ručí dodavatel...a mimo jiné, co je to pečeť kvality u benzínu, já ho mám na stojanu taky nalepené,od dodavatele plynu,pokud sleduješ okolí, co zavedli 20ti milionové kauce dodavatelům, u benzínu a nafty je od té doby víc podvodů jak před tím, ztakže řeči , že u benzínu víš co tankuješ, to mě rozesmálo, nevidíš to zákulisí, jsi jen zákazníck, co jezdí krajem a je spokojený, když natankuješ levněji, ale ono je to trošku složitější... U fabrických octávek je zřejmě jiný problém...vstupní cena, takže sice značka zařízení,ale...komponekty jim dodává kdo ví kdo, vstřikovače, MTV...co jsme dělali Landi, máme auta i s více jak 200 tisíci km,někteří takoví, že jezdili bez servisu a nemají problém...nevím, kam chodíte na ty ceny, ale budiž..
Srpen 22, 201411 r Jasně škodovka si bude určitě nechavat dělat Landi Renzo padělek asi někde v Chině ne..
Srpen 22, 201411 r Nene..pneu černý šáfránek u poděbrad:-)))no a v Kolíně Luk oil vzadu za kolejema ....u lučebky neberu páč tam neberou karty..nebo chtěl poplatek za placení kartou.... Upraveno Srpen 22, 201411 r od mira
Srpen 22, 201411 r takových zpráv se dá naskenovat...navíc se jednalo jinou pumpu,tam stačil dovézt plyn od jiného dodavatele... dle ČOI dodaval jakýsi LPG refueling, max hodnota síry je 50, tam naměřili 265,7, to je z časopisu Petrol č. 3/2014, to chodí jen prodejcům....stačíahoj karle, mohl bys prosim toto oskenovat? At ma take tvoje slovo nejakou vahu a neni to jen placani a valka prodejce vs. prodejce. Kdyz nebides chtit verejne prosim te o to do emailu, prestal bych tam okamzite brat a dam to vedet taky dat. Od koho si necham pochopitelne pro sebe.diky m Upraveno Srpen 22, 201411 r od michal2009
Srpen 22, 201411 r docela zajímavé počtení.... http://www.petrol.cz/aktuality/archiv/2014/30/seriozni-podnikatel-je-u-nas-vzdy-v-nevyhode-a-to-nejen-v-lpg-4131.aspx
Srpen 24, 201411 r včera jsem viděl na D5 u Plzně na Benzině 18,90, jinak jsem bral trochu, abych dojel do Mýta u Lukoliu v Berouně za 18,20
Srpen 25, 201411 r Misubaro, to je ten časopis kde jsou na dalších stranách výsledky ČOI- pro michal2009, aby jsi si nemyslel, že jenom kecám...
Srpen 25, 201411 r benzina u Mikulova taky 18.80.. brno statecne drzi 16.90.. robin oil najezd na dalnici ve slatine.. cepuji Kralupol...
Září 10, 201410 r dnes....v Kolině u Lučebky LPG za 16.90.....Benzina u Kauflandu 15.80.....tak jsem zde nabral i do benzinové nádrži....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.