Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Hmm 15.80 dost dobra cena :kol-47:

Dnes taky v Kolíně u benziny brán kralupol za 15.80Kč.....:-)mluvil jsem s obsluhou a majitel prý prostě jen zkusil slevit a udělal dobře..maj prý velikánskou výtoč a vydělávají na LPG o mnohem víc než za minulou drahou cenu...tak snad to vydrží....

hmm tak koho by to napadlo.. ja mit LPG plynovku tak to mam s min. marzi, lowe vydelas na vytoci, k cemu ti je plyn za 18 kdyz tam dojede 3 auta za den.. v brne beru ve slatine, kralupol 16.90 rikala obsluha ze maj vytoc jako prase, tak podejt, jsou jedni z tech levnejsich siroko daleko...cesi jsou schopni jet pro levnejsi LPg o pados klidne i 10km.. uz pro ten pocit ze to maj levnejsi nez vsude kolem..

Upraveno od JirkaBrno

paní taky právě říkala co počítala tak teď jim tam jezdí jedno auto za druhým....

Upraveno od mira

Ona druhá stránka je pak následující...elektřina, opotřebeníčerpadla,stojanu,ventilů provozních,přetlakových, mzdy, odvody na DPD ,revize.....a pak je skutečnost úplně jinde...když budete mít zájem, klidně vám čerpačku za pronájem přenechám, je to fakt velice lukrativí, proto se dnes pumpy zavírají, mění majitele atd....pro zákazníka příjemné, pro povozovatele velice krátkozraké...

Upraveno od karel.lpg

Karle tak PROC to delas? proc se na to nevyctvereckujes, nezavres to a nejdes na ryby... PROC muze Cadek prodavat LPG za 16.30 a ma 4 plynovky na kterych plati to stejne co ty??? nejak to nechapu,njn nemam ty roky praxe..

jsou snad fixni polozky, ktere MUSIS platit i kdyz ti na pumpu nikdo nedojede a tech je vetsina--mzdy-mzdu musis snad taky zaplatit at uz zamestnanec sedi nebo prodava LPG, to same elektrika, revize a podobne srandy.. zkus jeden mesic slevnit pod cenu co mas v okoli, udelej si nejakou malou reklamku v mistnim tisku a zkus spocitat jestli se ti to vyplatilo nebo ne... nebo dej lpg za 20 korun, nikdo ti tam nedojede, ale zase se ti nic neopotrebi a v podstate usetris i na mzde, pac toho zamestnance muzes zrovna vyhodit...

ve Veseli jsou 3LPG plynovky a VSECHNY se uzivi, jedna ma lpg za 16.40, druha za 16.50, dalsi za 15.90, hned dal je ve straznici, dalsi u majaku za Ostrohem.. jezdim tuto trasu uz 3 rok a vsechny funguji.. tj asi nejaka haluz?

Upraveno od JirkaBrno

• 2 týdny později...

tak dnes jsem vzal fábuli na dálkovou, jel jsem na otočku Prahu a zpět a díky absenci dálniční, jsem cestu absolvoval po "staré" na Kolín. Zpět jsem "omylem" jel ne po obchvatu Kolína ale přes město a byl jsme překvapen cenou u Lukoilu 16,60 :kol-47:  a to ani není dnes šťastné úterý, by mě teda zajímalo, za kolik ho pak prodávají v úterý :kol-32: . Jinak všude přes 17

měl jsi zajet na Benzinu ..... za LPG 15.70,-

ja beru furt ve slatine, u dalnice, robin oil, plyn Kralupol - 16.90.. a jinak vsude pres 17, misty i pres 18.. naposledy jsem na 39l LPg najel 511km a jeste to jelo..coz de..

měl jsi zajet na Benzinu ..... za LPG 15.70,-

Na Kralupol od Benziny ti to jezdí no problem? Já tam teď taky beru. Ono v podstatě v Kolíně jsou ceny podobný a funguje tu asi hodně konkurenční prostředí, protože Lukoil se držel dlouho v úterý a víkendy s nejlevnějšími a teď zase vedou o trochu ostatní.

Benzina 15.7

Lukoil 16.10

Tomegas 15.7

Zerogas 16.9

Adastgas 15.7

Aujerský 15.9

Jinač v Chorvatsku to taky není žádná tragedie ani na dálnicích, ikdyž před intervencí se tankovalo lépe žejo... 

Crodux 17,9 po přepočtu na Kč

Ina 18 po přepočtu na Kč

Upraveno od 1Radar

to Malta...... jen dost často projíždím a nebo nakupuji v OBI

to 1Radar..... od Benziny /Kolín/ beru už roky LPG. Dříve to však bylo spíše sporadicky pač tam cena byla dosti vysoko. Teď pokud můžu beru jen zde.

Na kvalitu nemůžu napsat ani popel. Jede to krásně a dojezd na plnou je vždy v pohodě přes 500 km.

• 2 týdny později...

Přesně tak..už ho tam beru přes měsíc?cca 5nádrží..možná víc..jinak za mě se vším spokojenost....poslední nájezd na plnou 590 km..dotankováno 43litru LPG....

Upraveno od mira

..Holasice u Rajhradu- nečekané slevnění z 17,40 na 16,90, takže i s mojí slevou 0,50 kč/litru krásných 16,40 za litr LPG.. az žije plyyyyyn  :kol-38:

Lukoil Lipůvka má ty úterky nějak divně :kol-32: , když jsem jel do práce, měli 16,90, když jsem jel večer z práce měli 16,40 a už druhý týden za sebou. Ten první týden jsem myslel, že jsem se blbě podíval

Tento tyden meli malto kolem 16.90 kolem osme rano a kolem druhe meli 16.70. Ja se v tom taky nevyznam :D

jo máš recht, ne 16,40 ale 16,70, už si to ta má stará děravá hlava nepamatuje :kol-28:

To nevadi :D ale ze 2x denne slevnili to zase moje hlava nebere. Kazdopadne je to dobra cena za primagas :)))

• 3 týdny později...

Čau, jsme s rodinou na malé dovči v Krkonoších. Překvapila mě cena plynu v Trutnově-Shell 15,90 a Robinoil nad Trutnovem krásných 15.70,o tom se nám ve "Štatlu" může zatím zdát.

Tak to je taky pěkná cena...byl jsem tam minulý týden a nevšiml jsem si vůbec...jinak Kolín při výjezdu na Ovčáry k automobilce po pravé straně nevím jak se benzínka jmenuje má 15.50 kčs.....už vím..OJL

Minulý měsíc jsem byl v Ostravě a nevšiml jsme si nikde pod 17kč....bral jsem na dálnice u olomouce za 17.90....jak jsem brečel když u nás 15.7.....

Upraveno od mira

Holasice u Rajhradu 16,90, s vernostni slevou 16,40... Jinak Brno Slatina robin oil drží pořád 16,90 kralupol.. naproti tomu Pohořelice 18,80.. :kol-25:

Upraveno od JirkaBrno

dneska využitá sleva Lukoil v Ústí nad Labem za 15.20,-Kč!!!  :kol-28:  A když jsem jel zpět byla v Bílině cena dokonce 14,90,-Kč!!!!  :kol-27:

tak tak, i kolínský Lukoil má lepší ceny (jak jsem psal dříve) než Lipůvka :kol-32:

Brno Slatina slevnila z 16,90 na 16,70.. maj kralupol... nic levnějšího jsem zatím nepotkal, tak ale ja se pohybuju jen kolem Brna.. hodně levně je směr hodonín-veselí, ostroh atd..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.