Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

včera jsem bral u nás vedle v dědině a stále drží 16,90 a víkend 16,40 a to už mi říkala obsluha, že už jim dovezli zimní směs

možná to je poklesem ceny ropy... jako 14,90 za LPG je na listopak skutečně ,,mazec,,

víkendová fronta byla opravdu velikááááá

tak úterky nám u Lukoilu skončili, dnes ráno stále nezměněných 17,50

kluci, to jako nebude žádná úterní sleva, nebo je to až od nějaké hodiny? Na primagas auto frčí parádně

ne, tato akce skončila, díval jsem se i na stránky a v akci měsíce nic nemají

tak nevím, jedu z hokny a ejhle, Lukoil 16,90 :kol-32: , asi se jim ráno nechtělo :kol-46:

• 2 týdny později...

Tak Tank-ono šlo s cenou dolů na 15,50,- , tak šup,šup i ostatní... My už v Bílině a Ústí jezdíme za 14,90,-/15,20,-  :kol-47:

to sa vam v tych cechach jazdi :kol-47: my na slovensku tankujeme podstatne drahsie :kol-33: 0,70€ :kol-26:

Ja jel vcera z Italie, normalne jezdim pres Znojmo,ale vcera jsem jel pres Mikulov a tam cena 18,90 kc. No nekupto. Jinak v Italii cena 0,769E a jak jsem jel tam,tak jsem bral na dalnici pred Insbruckem za 0,89E.

Včera bráno v Kolíně u benziny za krásných 15.4 kčs:-)třeba taky dolezem za 14.9:-)jinak v té Bílině to je LUKOIL ne?kolega tam bral z práce minulý týden a povídal že 14.9..nevěřil jsem mu:-)

Upraveno od mira

Ano, je to Lukoil - víkendová cena

jj, včera jsem bral v Tank Ono u Mýta za 15,50 :kol-47: , jinak i u nás v dědině slevnili z 16,90 na 16,70 (víkend 16,20) a to už mi minule říkala že mají zimní "směs"

Brno je ,,zasekle,, na 16.70 Slatina a rekl bych, ze to uz niz nepujde... njn, my tu tank ONO s LPG nemame... skoda...   :kol-26:  a vikendove ani jine slevy se tu taky nenosi..

tj, i lipůvský Lukoil kašle fuck  na nějaké víkendové slevy

v brne bych rekl cena pod 16 korun neni nikde... i16.50 je co vim jen jedna plynovka..

čadek 16,30 své montáže a červený mlýn 16,30. Na mlýně jsem bral včera LPG pro tchyni a zdá se mi, že to začíná nějak rozjíždět :)

..jo tam ja se nedostanu, ma to uplne z ruky... beru ve slatine 16.70 kralupol...

Tak Kolín LukOil za rovných 15kč......ale bylo to v neděli....nevím jak v týdnu:-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.