Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Olomouc- Shell u vlak. nádraží LPG - 15,60 kč lol

Dnes v Rybníčku(trasa Uničov-Štrenberk) LPG stále krásných 15,20 :p , Shell Olomouc 15,90 . lol

Shel Nový Jičín 15,50 ovšem na smart kartu za 13,50 - krásná cena proti benzínu.

Shel Nový Jičín 15,50 ovšem na smart kartu za 13,50 - krásná cena proti benzínu.

to se to jezdí po nákupech.Aspoň víš, kde ti ušetřené peníze utratíš. :p :p :p

Medlov (mezi Uničovem a Mohelnicí) 15,90Kč

tam jsem bral jednou a připadalo mi to hrozně líný. Tam vůbec neberu. :p

já jen projížděl, taky nemám tady k těm pumpám na dědině moc důvěru

já jen projížděl, taky nemám tady k těm pumpám na dědině moc důvěru

i když v tom rybníčku je vzhledově ještě horší, ale ply mají neeeeeeejlepší :p ( za 15,20 lol )

jo cena je moooc lákavá, tak pokud je vyzkoušeno, tak není problém

jo cena je moooc lákavá, tak pokud je vyzkoušeno, tak není problém

85 procent LPG beru tam a naprosto super a za tu cenu, no neber to :p :p :p

jinak Chornice cca 4km od nás (Jevíčko) cena taky 15,90

jinak Chornice cca 4km od nás (Jevíčko) cena taky 15,90

je tady prostě levně :p :p :p :p :p

jojo proti benelínu je to furt těžká pohoda a už aby se oteplilo, nejlépe je v létě před dovolenou, to jde benál s cestovním ruchem nahoru a plyn drží svou dumpingovou cenu lol

jojo proti benelínu je to furt těžká pohoda a už aby se oteplilo, nejlépe je v létě před dovolenou, to jde benál s cestovním ruchem nahoru a plyn drží svou dumpingovou cenu lol

Dnes v olympii byl beneli i nafťula za 28,90(dost dobrá cena) lol

Upraveno od montas

no za 28,90 beru v Černé Hoře (tah na Brno) už tam mají tuto cenu asi měsíc a v JETce v Lipůvce mají za 29,10 (vždy mají o desetník nebo dvacet háků víc než v Č.H.)

Tak chlapi hlásím, že Shellka v Brně na Heršpické ulici dnes dopoledne LPG = 17,50,-Kč :huh::angry::wacko::blink: Doufám jen, že je to dáno obecně vyššími cenami u Shellu a není to nějaká předzvěst velkých pohybů cen na trhu <_< Ale musím přiznat, že mě ta cena docela šokovala. Snad nezačínáme splácet ukrajinský dluh i my... :kuk:

Tak to už je skutečně krutý, benzin jde u nás na ústecku o halíře dolů,

ale plyn se drží, jestli to poleze nahoru dál budeme hodně nad 50% ceny

benzinu. :angry:

Tak chlapi hlásím, že Shellka v Brně na Heršpické ulici dnes dopoledne LPG = 17,50,-Kč :huh::angry::wacko::blink: Doufám jen, že je to dáno obecně vyššími cenami u Shellu a není to nějaká předzvěst velkých pohybů cen na trhu <_< Ale musím přiznat, že mě ta cena docela šokovala. Snad nezačínáme splácet ukrajinský dluh i my... :kuk:

U nás ve městě jsou 3 LPG pumpy ( Shell - 16,50 :aggressive: ) a ve vedlejší vesnici je taky 1. Tady stačí k nim přestat chvíli jezdit a cenu zase sníží.

Mám ještě nějaké bodíky na Smartce tak za 14,50 to jde oproti ostatním ;) .

Za 17,50 byl plyn tuším v 2000-2001. Tehdy jsem jezdil s Favoritem a ten žral 10 l (i 11 l). 1,75 Kč/km ( 1,93/km) :feve::blink:

V lednu 2001 jsem koupil Octu a s tou jezdil do 7 l BA95 při ceně 24,50 to bylo do 1,72 Kč/km :)

U nás ve městě jsou 3 LPG pumpy ( Shell - 16,50 :aggressive: ) a ve vedlejší vesnici je taky 1. Tady stačí k nim přestat chvíli jezdit a cenu zase sníží.

Mám ještě nějaké bodíky na Smartce tak za 14,50 to jde oproti ostatním ;) .

Za 17,50 byl plyn tuším v 2000-2001. Tehdy jsem jezdil s Favoritem a ten žral 10 l (i 11 l). 1,75 Kč/km ( 1,93/km) :feve::blink:

V lednu 2001 jsem koupil Octu a s tou jezdil do 7 l BA95 při ceně 24,50 to bylo do 1,72 Kč/km :)

Zdar hoši, dnes při návratu ze špindlu benzinka ONO u Lytomišle - beneli 27,60, nafta 27,60 a LPG 14,55. :p :p :p :p

TANK ONO mám taky v dosahu, dokonce dvě, bohužel ani na jedné LPG, kurňa. :(

Tak to je pešek :feve: . Ale třeba jednou zavedou LPG i tam :palec2:

zdravim octaviana :palec2:

mas LPG? a nechces sa zaradit na zoznam ku nam? bol by si prvy s octaviou aspom myslim ze tam zatial taky nie je,

rozsir nase rady :prc:

mas LPG? a nechces sa zaradit na zoznam ku nam? bol by si prvy s octaviou aspom myslim ze tam zatial taky nie je,

už tam je, když si potočíš kolečkem u myši, tak ho tam i uvidíš, společně Milixem ;)

Upraveno od Malta

jj, ten už je náš :p :p :p

jj, ten už je náš :p:p:p

sakra som asi slepy :feve:

som rad ze uz tam je :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.