Leden 17, 201510 r Tak zlevňování dorazilo i do JČ. Těšovice za 15,40,- Kč pro věrné zákazníky za 15,10,- Kč.
Leden 19, 201510 r Jirko - Benzina ve Slatině šla na 14,90. Robin stále drží 14,80. Že by se nám rýsovala cenová válka o Slatinu?
Leden 19, 201510 r cau, dneska jsem bral na Robinu, jak pises 14.80, navic mi davala plyn takova hezka cernovlaska, vzdycky spolu splkneme a hned mam hezci den... Nevim, na robinu maj benzin vcelku drahej 30.80, ale LPG maj nejlevnejsi v kraji... tezko rici, co za tim je.. kazdopadne sleduj benzinu, kdyby sli na 14 korun, jedu tam...
Leden 19, 201510 r Tak zlevňování dorazilo i do JČ. Těšovice za 15,40,- Kč pro věrné zákazníky za 15,10,- Kč. jo na vernostni slevy uz neverim, taky jsem mel mit vernostni slevu pados z litru, jezdil jsem tam jako blbec a nakonec mi ukazali takze jsem s nima skoncil.. coz mluvim o ,,sve,, LPG u Rajhradu... a jak to bylo vrchni prchni-i kdyby jste me na kolenach prosili, tak sem uz neprijedu, sem uz ne !!!!! nejde mi ani tak o penize, ty vem cert, ale o to, jak se mnou vyjebali.. Upraveno Leden 19, 201510 r od JirkaBrno
Leden 19, 201510 r ty s nimi máš nějaké zkušenosti, nebo tam taky jezdíš? a mimochodem, dostali pokutu 1700 000 za vysoký obsah síry v LPG... http://zpravy.aktualne.cz/finance/spatny-benzin-nafta-pokuty-coi-seznam-cerpacich-stanic/r~fd37a0f49ca311e486b9002590604f2e/v~sl:50c47a03fa7469f059322b2adb864dfc/
Leden 19, 201510 r párkrát jsem tam plyn bral, ale dojem moc neudělali, teď už asi rok tam nejezdím a asi dělám dobře
Leden 20, 201510 r jo tak jestli myslis ty 2 pani cerpadlarky, tak to je pripad sam pro sebe.. nekolikrat jsem si psal s jejich sefem, proc maj slevove karty jen v Holubicich a ne v Holasicich, nebo rajhrade, kdyz je to 1provozovatel, ty mile damy je taky pripad sam pro sebe,nic nevi, jedna mluvi tak a druha zase jinak, jednou odecitali slevu primo z ceny, za 14 dni uz to bylo jinak .. Kartu mi na muj popud zaridili, 1x mi slevu asi 200kcza 400l LPG vyplatili, dalsi kartu prohlasili, ze malo tankuju, ze oni tam maj zakaznicky co berou denne, takze smolik, psal jsem opet na vedeni jejich firmy, ze takto si pristup k zakaznikovi nepredstavuju-bez odpovedi.. ok, tak at si ten svuj plyn narvou do spic....a jeste se clovek dovi, ze dostanou flastra jak brno, protoze prodavaj nejakej shit plny siry... Upraveno Leden 20, 201510 r od JirkaBrno
Leden 20, 201510 r Kolín Benzina u kauflandu 14.9..... tak EDIT:pneu černý šafránek má LPG za 13.9........ale mám to nepotvrzený....zjistím to.... takže LPG na pneu šafránek je 13.9Kč..aktuální cena...... Upraveno Leden 20, 201510 r od mira
Leden 20, 201510 r pekna cena !!!! brno jde pomale takz dolu, cadek, a dalsi 3plynovky jsou uz pod 15kace, takze dalsi slevneni bych rekl je jen otazkou par dni... vcera jsem dotankoval, najeto 460km a dobrano 34.5l lpg nadrz uplne plna, uz kompresor vic nenatlacil, njn byla tam ta pekna cerpadlarka a nejak sme se zakecali...
Leden 20, 201510 r tady kolem Kolína jsou ceny luxus..ale u nás doma kolem Pardubic a Hradce žádná sláva.....tam to je všechno nad 16....
Leden 20, 201510 r Polský Těšín cena 2.10 Zlotých.Po přepočtu13.88kč.No nekup to.V Havířově je 16.40kč.Smutné je že na Oktávce se po 40 tis km přidřely vstřiky lpg na 1 a 3 válci.Bude to vyměněno na záruku,ale počítám že odejdou i další 2.Chtěl jsem at mi vymění hned všechny 4 a to prý nemůže,dokud ty zbylé 2 ještě jdou.Záruka je do srpna,tak snad se poserou ještě v záruce.
Leden 20, 201510 r ...Šafránka za Poděbrady potvrzuji /13.90/ dnes jsem tam večer bral. Robin Oil v Poděbradech 14.80
Leden 20, 201510 r ...Smutné je že na Oktávce se po 40 tis km přidřely vstřiky lpg na 1 a 3 válci.Bude to vyměněno na záruku,ale počítám že odejdou i další 2.... sorry za OT, ale co tam máš za vstřiky??? Snad né ty, co tak Karel opěvuje
Leden 21, 201510 r Boužel jsou to Brc modré.Říkal jsem mu,že to asi není normální,aby vstřiky odešly po 40 tis a on že měl už i případ po 10 tis.Na Fábii najeli 90 tis a taky ko.Tenkrát mi Karel řekl,že to bylo asi filtrem,co mi tam dal Szotek u nás.Dal tam jednou polský papirový a to asi vstřikům nepomohlo.Ten tam byl ale jen jednou.Na Oktávce měněn vždy po 10 tis preventivně origo filtr Brc a po 40 tis 2 kusy ko.At mi nikdo neříká,že tankujem blbý plyn.S autem jezdí žena a bere proste tam kde jeJednou u nás,podruhé ve Znojmě,někdy v Německu atd.Nevyhledáváme levné pumpy.Doma tankujem většinou jen na jedné.Tam stojí ted 16.90 kč a to mezi nejlevnější nepatří.Doufám že zbylé 2 vstřiky odejdou do srpna a pak to snad vydrží déle.Platit 4 kusy ze svého by byl balík. Upraveno Leden 21, 201510 r od dusan.k
Leden 21, 201510 r panove, cadek brno 14.40.. co se tyka vstriku, ja mam teda Valteky, diky nekvalitnimu plynu 4ks zalepene po cca 40t km, oprava spocivala ve vymene gumicky a mosazneho vstrikovace , no takova trubicka...cena za opravu vsech 4 vstriku 800kc.. kolik stoji novy vstrik brc a jak poznas, ze je vstrik pridreny? nejde to nejak vycistit, zrepasovat nebo tak?
Leden 21, 201510 r Jirko auto při ranních startech špatně přepínalo a třáslo se.Nakonec už nejelo vůbec na plyn,dokud se voda neohřála na 90 stupnů.Potom už to jede většinou ok.Vyhazuje to check a symbol smyku.Auto padá do nouzového režimu.Na dvojkové fábii mi měnily 2 vstřikovače plus práce,bylo to u Fedora a platil jsem tenkrát 8 tis.Ted už jsem zjištoval cenu tak u nás sojí 1 kus 3590kč.Hledal jsem v Polsku na netu a tam se dá koupit 1 kus za 1500kč.U čtyřech kusech si každý spočítá rozdíl.Na repas jsem se neptal,plyn je v záruce tak dají nové,ale tady ty rozebrat asi nejdou,takže repasovat nepůjdou.
Leden 21, 201510 r no divim se ze ti uznali zaruku a nehodili to na ,,natankoval jste spatny plyn,, mne to rikal plynar primo, prej po prepnuti na LPG musite zpot kapoty slyset klepani, cvakani vstrikovacu, coz u zalepenych slyset nebylo a taky se mi rozsvecoval check..dle plynare za to muze plyn s vysokym obsahem siry, no proste blbej plyn nesplnujici normu..rikal, ze to dela zejmena Hunsgas, ale v pokutach, ktere COi dala za rok 2014 jsem nasel i Flagu, tak si vyber.. tedka to posloucham pri vjizdeni do garaze a krasne cvakaji, takze snad je klid, zmenil jsem LPG cerpacku a beru vyhradne Kralupol ve Slatine, tak uvidime... jinak na LPG najeto 74t km... od rijna 2012...
Leden 21, 201510 r dusan tak to si ma normalne vystrasil mne zatial cvakaju. Aku farbu maju to teraz neviem ale najazdil som 70tkm a tankujem kde pride filtre menim pravidelne po 30tkm udajne by mali vydrzat 200tkm uvidime
Leden 21, 201510 r zajimave je, ze mne mechanik meni JEN filtr co je v motoru pred vstrikovacema... prej tam je jeste jeden, nekde, ale ten se pry nemeni.. prijde mi to divny, ze by tam byl filtr, ktery se nikdy nemeni?? malto, jak si a tom ty, meni ti sverak oba filtry, nebo taky jen jeden? Jinak hosi, dneska pohorelice, LPG17,20..
Leden 21, 201510 r Něco podobného mi tvrdily ve Strakonicích, tak jsem si ho vyměnil sám. - http://forum.skodahome.cz/topic/82816-nečistoty-v-lpg-způsobily-občasný-pokles-tlaku-filtr-lpg/?p=1764861
Leden 21, 201510 r no bylo by na čase se vrátit k tématu, nicméně ti Jirko ještě odpovím. Filtr kapalné fáze jsem měnil pouze jednou jedinkrát a to po mé bulharské story po návratu do ČR, teď nevím 2008 nebo 2009 (kolik jsem měl tehdy najeto možná najdeš v tom vlákně), jinak nikdy neměněn
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.