Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

to je jak malta ,, u nas vedle ve vesnici,, nevim, proc se tak rozcilujes.. Pokud te zajima kde to bylo, da se to napsat i lepe nez ,,jsi blbec protoze nepises kde to presne je,, 

a jestli te zajima nej cena, tak ta je v Kr. poli za 13.90... a pokud chces vedet jeste presneji kde to je, tak je to U Cerveneho mlyna, u kauflandu v Kr. poli...

EDIT-pripadne Brno Bohunice, areal Slava Auto, smerem na Bosonohy, taktez 13.90..

:kol-28:

Upraveno od JirkaBrno

... páč na profilu mám odkud jsem a určitě minimálně jednou už jsem psal, že je to vedle v Chornicích ... tak jsem nepovažoval za nutné tuto informaci neustále opakovat, ale pravda polepším se :kol-28: ... ale kdybych náhodou někdy zapomněl :kol-28: a zase napsal vedle v dědině, tak je to ERGO Chornice, výpadovka na Moravskou Třebovou a je to jediná čerpačka blízká mému okolí (6km) další mám až 20km a to v M.Třebové (jsou tam 2), v Boskovicích (taktéž 2) a v Letovicích jedna ... všechny drahé jako sfiňa :kol-46:

BTW: nikde nic nevidím o blbci :kol-28:

njn malto, ne vse co si lidi mysli musi rict... ja na svem popisu nevidim nic spatneho... Pokud nekoho zajima kde to je, muze se zeptat normalne. Timto bych to uzavrel... Boskovice znam, tam je to echt drahy...

Ceny jak na houpačce - Benzina Slatina 14,30

to de... byl jsem v pondeli v Lidlu a mrkal jsem co oko dohledlo a meli tam tusim 14.90... Tak to je gut zdprava.. uvidime, jak dlouho Robinovi vydrzi tech jejich 15.50.. roberte, kdyby zdrazili na benzine dej sem echo.. dik

jj, pokud zítra po cestě do UH neuspěji v KrPoli s 13,90 a bude tam výrazně dráž (v pondělí ještě bylo 13,90), tak Slatina to jistí :kol-47:

NO nevim, ropad dost posiluje, vcera koncila na 55 dolarech, dneska je na 57 dolarech.. pokud to tak pujde dal, tak ceny pujdou zase pomale nahoru, neni duvod PROC slevnovat, kdyz dolar se drzi +-stejne a ropa sla od minuleho tydne nahoru a 10 dolaru na baler...

jenže u LPG je situace jiná, jsou velké zásoby a hlavně nákupka je někde u 10Kč/l ... dle známého by prý mohli prodávat ty nejlevnější klidně i za 12kč/l a nebudou ve ztrátě ... :) jsou tam vysoké marže, kdežto u nafty a benzínu mají marži max 1Kč z litru ... jo ve FM ji nemají, mají v Ove a ve Slaným ještě ..

Karel LPG by ti vysvetlil, ze musis zapocitat obsluhu, dph, revize, elektriku atd.. z cehoz vyplinulo, ze svou prodejnu LPG pomale dotuje.. Minuly tyden zdrazila Brno Slatina ze 14.80 na 15.50.. duvod je kde? ze sla ropa za 4dny o 20procent nahoru? kolik je pomer barelu ropy k 1 l LPG?  Marze za beneli je dneska cca 4-5 korun, pokud TANK ONO prodava za 27.50 a hlasi ze ma marzi max korunu tak si projed region a podivej kolik stoji BA a nafta jinde...vse co je nad 27.50 ma marzi vetsi jak 1 kc.. takze kazda cerpacka..

Malto, cadek ma 13.90, takze I kr.pole bude mit tuto cenu... S tim LPG na Slatine mam radost, 14.30, holt robin oil je vypadovka na dalnici, projede tudy 10x vic aut jak kolem benziny za lidlem, takze si muzou dovolit nasadit cenu...

ty nejlevnejsi cerpacky bavime se o benalu,nafte maji opravdu marzi max 1kc nektere dokonce i mene (zalezi zda jedou na sebe a nebou je to franchising) ... no shellka bude mit treba i tech 5Kč (ale maji vyšší náklady celkově), ale protoci spousty litru vydelavaji na objemu samosebou, mzdy minimalni, nejedou nonstop, žádný občerstvení atd a kdyz k tomu maji lpg muzou i tam jit cenou dolu a vetsinou ostatni kolem co prodavaji lpg jdou s cenou podle nich cca o 0,5-1kč výše ... ale jakmile ten nejvetsi prodejce jde s cenou at uz nahoru nebo dolu tak ti ostatni kolem do tydne ho nasleduji ...

Upraveno od centris610

to de... byl jsem v pondeli v Lidlu a mrkal jsem co oko dohledlo a meli tam tusim 14.90... Tak to je gut zdprava.. uvidime, jak dlouho Robinovi vydrzi tech jejich 15.50.. roberte, kdyby zdrazili na benzine dej sem echo.. dik

jasan... -_-

Lovčice, za Chlumcem nad Cidlinou směr Poděbrady za 13.50,- :kol-24: Akorát jsem dojel na výpary. Samo, že plná :kol-34:

to JirkaBrno....., da se to napsat i lepe nez ,,jsi blbec protoze nepises kde to presne je,, 

O blbci jsem nic nepsal. Kdybych to chtěl napsat, tak nemám problém to napsat či dotyčnému říct. Dosti cestují po vlasti české a informace

o cenách LPG beru z tohoto vlákna. Tak se nediv na moji reakci, když napíšeš jen za kolik. Malta, když jel do Plzně nebo kam to naposledy

jel,  také věděl, že u "NÁS" na Kolínsku jsou takové a takové ceny a přesně kde. Jde mi o informace. Ale nemíním se o tom dále rozepisovat.

Napsal jsem prostě svůj názor na tvůj příspěvek. Tobě se to nelíbilo.....a vo tom to je. Končím..........

Lovčice, za Chlumcem nad Cidlinou směr Poděbrady za 13.50,- :kol-24: Akorát jsem dojel na výpary. Samo, že plná :kol-34:

jj, čučel jsem na to v sobotu jak puk, když jsem jel okolo (jeli jsme se známým z Lysé nad Labem, byl tam pro jetou dvojkovou F Combi, tak potřeboval druhého řidiče, jel jsem jeho Feldou Combi v LPG)

Lovčice super za 13.5..ale kurvy neberou karty:-(snad černý šafranek za poděbradama to dá stejně:-)

kurvy neberou karty proto, ze by ti pak ten plyn daly o 50haliru drazsi.. kvuli poplatku za kartu... 13.50 je super cena...

Viz nízka cena, marže a pod. Nezabudnite. že nízka cena sa dá dosiahnuť i pančovaním a podvodmi. Takže keď má niekto maržu povedzme 1Kč, tak v skutočnosti môže mať 5 a viac.

A týka sa to nielen BA a MN ale i LPG (topný plyn je tuším lacnejší)

kurvy neberou karty proto, ze by ti pak ten plyn daly o 50haliru drazsi.. kvuli poplatku za kartu... 13.50 je super cena...

Jo , ale dakde majú pri použití karty cenu zvýšenú o tuším 1.5% (cca 20hal/L)

A to už je rozumnejšie. Ostanú na svojom a nevylúčia tých čo to chcú na kartu.

U těch karet to je tím, že jim to tak účtuje banka. Prostě z vašeho účtu se strhne plná částka, ale banka vedoucí účet prodejce mu na něj připíše o ten poplatek míň. 

A máte poplatek za příchozí platbu jak vyšitej.... (označený slova si zkuste vyhledat Gůůůglem)

Pre zapadoslovensku slovac CS Jurki Bab na R1 LPG 0,629 a uz tam necapuju sairajt ale Tomegas

Samozřejmě pro obchodníka je vždy lepší platba keš, než kartou....banka nám strhává z karet 2-3,5% z každé transakce, dřív si to ještě navíc telefonicky ověřovalo stavy na účtech, takže další poplatek...zjednodušeně řečno, zákazník si jel v létě na dovolenou a obchodník do pr....,protože když spočítal stržené poplatky za rok, tak je bez té dovolené, jediný kdo se směje je právě banka....bohužel

hmm nic moc cena, 17.20.. to je u vas v SK jedna z tech nizsich nebo z tech normalnich cen? Kolik potom stoji ,,drahe,, LPG?

v Blucine, u najezde na dalnici je benzinka.. ma ceny na stojanu, ktere jsou pri platbe v hotovosti. Pokud platite kartou, automaticky vam nauctuji procenta k cene.. napr platite 800+30korun za poplatek za kartu... :kol-46:

no to je prave super cena ktora nas vsetkych tesi, no co ked pojdem znova k vam bratom cechom natankujem za lacnejsie

.. a kolik je ,,normalni,, cena za lpg?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.