Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

jo to je uplně normalni... ja po cestě mijim asi 6 benzinek, vsude normalni provoz, tj jedno dvě auta, jen u ona řada až do dobočovacího pruhu.. mazec.

To samý je Vysoký Mýto na I/35 směrem na Moravu - na skoro samým konci města je na výjezdu za Billou/Penny po pravý straně asi rok-dva přebudovaná Benzina na samoobslužnej provoz, tam je trvale 1-2 auta, přímo proti ní je RobinOil, tam není často vůbec nikdo - otevíračku má Benzina 24/7, Robin myslím 6-22. Hned za nima směrem na Litomyšl je teď dokončenej OBR-kruhák a za ním nalevo je Shellka - tam taky tankuje už jen těch pár zoufalců, co ještě věří pohádkám o kvalitě prémiovýho V-power Racing paliva.

Načež o 2,5 kiláku dál směrem na Litomyšl je Ono neboli pro znalce historie KUJEBÁCKÁ PUMPA (ten malej kopeček jižně od vysokomýtskýho letiště nesl od nepaměti jméno KUJEBÁK, protože Vysokýmu Mýtu se nikdy jinak neřeklo než KUJEBINA) - a tam se stojany netrhnou, nepamatuju tam případ, abych tam tankoval sám - i v nejčernější noci tam jsou 2-3 auta najednou a v době špičky je tam fronta až ke sjezdu ze silnice, přičemž už dávno museli upravit ten příjezdovej pruh na 2 paralelní - levej samostatnej pro trucky, protože směřuje tyhle monstra přímo k jejich "Tranzit-tank" naftovým stojanům nejvíc nalevo a pravej pro osobáky ke zbytku OBOUSTRANNEJCH stojanů na BA-95, naftu a E-85 a ještě LPG, ke kterýmu je bohužel nevýhodnej přístup = nemá samostatnej pruh a musí se k němu až z plochy za stojanama, což komplikuje příjezd takovým, jako je Malta - ti co tankujou skoro výhradně jen plyn a benzín je zajímá jen "do zapalovače" ...

tuto frontu vždy předjíždím, proháknu se kolem tiráků a mířím si to rovnou před nosy všech benzíňáků ke "svému" stojanu :kol-46:, jako tomu bylo zrovna včera, dokonce 2x, nejdříve ráno cestou do Prahy a pak Plzně  a pak dotankovat při cestě domů, bo za 12,50 u nás nic není

to Malta..... z Prahy, tak jsi měl odbočit na 35 na Poděbrady po cca 3km dojedeš k pumpě Robin Oil na začátku Poděbrad, kde stále mají LPG za krásnou cenu 11.90,-

tak příště :kol-28: , zpátky řídila mladá a to já jí do toho nekecám :kol-28: ... někdy :kol-28:

..no, když pojedeš z te prahe a uvitají Tě bohunický paneláky a sjedeš z dálnice a pokračuješ do pisáreckého tunelu, mužeš sjet na bohunice  a jet směrem na bosonohy, podjedeš most a tam je brněnský zerogas s cenou 11.90..

Tak u nas to šlo na rovnych 13 kč asi kolem Litovle u Olomouce za nejmíň.Bohužel levněji tady tak není jak u vás.

to Malta..... z Prahy, tak jsi měl odbočit na 35 na Poděbrady po cca 3km dojedeš k pumpě Robin Oil na začátku Poděbrad, kde stále mají LPG za krásnou cenu 11.90,-

Nevím jestli Malta s mechanikem za volantem fičel Andělou nebo Čendou, ale obvykle po dálnici nejezdí - pokud se pamatuju, jezdí spíš "spodem" po starý kolínský na Přelouč a Perníkovice.

Ale dlouho už jsem nejel kolem TankONO u Kolají na I/611 (= stará poděbradská), bo jezdím do Práglu po D11 a tím Kolaje i Vlkov objíždím. Za kolik mají LPG tam? Levnej plyn pak taky inzerovávali "dole"pod Oškobrhem na jeho poděbradský straně = mezi kruhákem u Vrčení (nájezd na km 42 D11 - Poděbrady Jih) a Odřepsama, ve směru na Hradec v tom truck-parku těsně za kruhákem a směrem do Práglu u pumpy "Černý - Šafránek".

Upraveno od Ekkar_z_Bastlírny

..no, když pojedeš z te prahe a uvitají Tě bohunický paneláky a sjedeš z dálnice a pokračuješ do pisáreckého tunelu, mužeš sjet na bohunice  a jet směrem na bosonohy, podjedeš most a tam je brněnský zerogas s cenou 11.90..

z té strany bohužel vůbec nejezdím, bo D1 se vyhýbám jak čert kříži, nicméně o té čerpačce vím, bo jsem parkrát jel okolo služebně, když jsem jel do Ostopovic.

Nevím jestli Malta s mechanikem za volantem fičel Andělou nebo Čendou, ale obvykle po dálnici nejezdí - pokud se pamatuju, jezdí spíš "spodem" po starý kolínský na Přelouč a Perníkovice.

Ale dlouho už jsem nejel kolem TankONO u Kolají na I/611 (= stará poděbradská), bo jezdím do Práglu po D11 a tím Kolaje i Vlkov objíždím. Za kolik mají LPG tam? Levnej plyn pak taky inzerovávali "dole"pod Oškobrhem na jeho poděbradský straně = mezi kruhákem u Vrčení (nájezd na km 42 D11 - Poděbrady Jih) a Odřepsama, ve směru na Hradec v tom truck-parku těsně za kruhákem a směrem do Práglu u pumpy "Černý - Šafránek".

po staré Kolínské jsem jezdil kdysi dříve, ale Čendou jezdíme vždy po D11

Taky klucí pneu černý šafránek má už cenu  krásných 11.9kč:-)to je cena jaká byla i před 13ti rokama...

Nedalo mě to a podíval jsem se do svých poznámek o cenách a spotřebě a za 11,90 jsem naposledy bral 13.12.2009 na Robinu ve Slatině.

Tank ONO sundalo naftu na 22,90, uvidíme, co zjara udělá plyn ...

no tank ono sice jo, ale ostatni zloději maj ceny furt 26-27-28 korun... staci projet kolem 5 benzinek denně jako ja a clověk hned vidí.. chudáci od zlaté podkovy... a mimochodem.. v brně je , když nepočitam zerogas v bohunicích, stale nejlevnější robin, 12,80.. jinak vše je přes 13 korun.. tedy chapu, je zimní cas, jiná směs, ale plyn na robinu je za 12,80 od podzimku, a od te doby klesla cena ropy o cca polovinu..

tak dnes jsem viděl že v Lipůvce už od pondělka drží obě pumpy shodně 12,90. Původně jsem si v pondělí myslel, že ráno je to ještě pozůstatek nějaké víkendové ceny, včera jsem nejel, ale když jsem dnes ráno viděl stále 12,90, tak asi fakt zlevnili. Když už byla řeč o té naftě, tak na Krhově (státovka Brno-Svitavy u odbočky na Lysice) mají naftu již hooodně dlouho za 23,90

snizeni cena, Rajhrad na 13.30, Velke Nemcice 12.90

Benzina Brno Slatina 12,90 (-0,90)   :kol-47: rozdíl mezi nimi a Robinem jen 10hal.

..asi se blizi jaro.. DD  

však to venku je tak na konec března, Brno 9 a Pohořelice 12 stupňů

Čadková 12,10 (-0,40)

Lipuvka MOL 12,90, Lipuvka zerogas 12,70, OMV hunsgas Boskovice 12,90

včera jsem tankoval v dědině vedle nás a též šli dolů na 13,10 (víkend 12,60)

Včera Robin Oil Poděbrady 11.7Kčs...:-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.