Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Robil oil brno 12.90, Cadek 12.50.. nevite nekdo jaka je cena vedle Lidlu Benzina Slatina?

brno slatina 13,50  Kuřim 12,90   Brno Bystrc benzina u Obi 13,90, Rajhrad 12,90  Holasice 12,60

U nás Litovel už taky zdražili na 12,50 Kč.

V pondělí jsem bral u Zerogas v Bosonohách za krásných 11,50 Kč :palec: . Ale zde na Jihlavsku už všichni přes 13 Kč a leze to ke 14 Kč. Nejlevnější co je zde v okolí tak MOL Havl.Brod za 12,90, o víkendu 12,40. Ale furt lepší než benzín za 28 Kč :-D

zerrogas neberu, meli nekvalitni plyn, zalepilo mi to vstrikovace.. ale, mozna, ze uz to neni pravda.. vim, ze brali Hunsgas... tomu by odpovidala i podezrele nizka cena.. Vcera jsem bral Holasice 12.60, tam by to melo byt OK.

...jasan, sekvence, to je něco jiného. já mám centrální směšovač s krokáčem, takže mně je kvalita u nudle, pokud to teda není vyloženě sajrajt. I spotřebu jsem měl dobrou, jelo to pěkně, takže nemůžu říct půl špatnýho slova. Když mám cestu do Brna, tak tam beru vždycky a nikdy nebyl problém. Škoda že někde tady poblíž není nějaká čerpačka s podobně příznivou cenou, na tuhle pumpu to mám z baráku 75 km :-(

vcera Humpolec.. benzina LPG 15.90..nastesti jsem sejen vezl.. LPG pred motipem pred Rosicema  sheeel 14.90

Včera jsem jel přes Uničov a měly ještě za krásných 11,30 Kč ,ale jsem bohužel nejel ve svým autě ,abych natankoval.

Robin Brno vcera 12.90 dneska 13.50.. Holasice furt 12.60, rajhrad 12.90

já v nedělu tankoval u nás vedle v dědině a už měli 13,90 (víkend 13,40)

Vcera jsem bral jeste za krasnych 12.60 Holasice, ale vsichni ostatni jsou uz nad 13ti.. Rajhrad 13.30, Rakvice 13.50 atd.. 

Tak taky u nás už zdražily na 12,90Kč,v Olomouci je u Globusu výpadovka na Mohelnici 13,40Kč.A v Uničově mají teď 12,50Kč předtím měly 11,30Kč.

Holt zimní ceny.

• 1 měsíc později...

Vcera jsem si zajel na vylet do Luhacovic, LPG jsem bral CSAD Veseli nad Moravou za krasnych 13.20.. Podobna cena je i ve Straznici...

Já byl před silvertrem v Pardubicích a ve Vysokým Mýtě (výjezd z města směr na Hradec před přejezdem vlaku) jsem tankoval za 12,40Kč a hned vedle měly 12,30Kč.

A Tank ONO Hrušová mělo za 12,90Kč.

Hunsgas a Flaga jsou tam pokazde.. a vzdy sira.. 

Jéé jak vidím tak přímo u nás v Litovli taky dostala pokutu.Ale tam já teda nejezdím bohužel nebo bohudík!!!

LPG tam nemají a benzín jsem tam nikdy nebral.Akorát jen tak pro zajímavost jsou u nás hned 4 benzinky a ještě jedna cca 1 km od města a každá se uživí.

Kdysi byla jedna v okolí 10km a teď kolikrát babo raď kde vzít.

ja mam v tom jasno, beru pouze na jedne, brno-rajhrad OMV natural max motion 100.. kdyz vidim ,,kvalitu,, naturalu 95, tak nee.

• 2 týdny později...

robin oil slatina z 13,80 na 14,50.. Holasice drzí 13,50.. zatim

Lipůvka má stabilních LukOil 13,50 a Zerogas 13,40, víkend 12,90 a 12,80

nevim, co jim hrabe.. vcera jsem jel Veseli nad Moravou a 13,50... jezdi nekdo kolem Lidlu slatina-Benzina??

rajhrad z 13.90 na 14.30.. asik se neco deje..

U nas boli casy aj 0,379 ale to bolo pred zimou..... teraz 0,47...0,579

dneska jsem bral jeste za 13,50 Holasice.. Novotny modřice ma tušim 14,40..

Tak u nás pořád 13,50 Kč,. v Olomouci je to víc,co jsem dnes viděl.

Uvidíme jak dlouho to vydrží,zatím se to drží docela dost dlouho.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.