superfatty Vloženo 18. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 a dá se něco namrskat i OI to ja Ti nevim.. ale proc by to neslo.. jestli tomu rozumis, mrkni se na JM Style web a tam najdeš podrobný info.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 to s sebou musíš mrsknout do sekce OI, třeba se tam taky něco mrskátak dík to se tam hned kouknu a mrsknu to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 My jsme objednavali do parkovacek tyhle http://jmstyle.de/catalog/product_info.php...=51&osCsid=Ale bohuzel to fungovat nebude. Po chvili to zhasne a nahlasi chybu. Zrejme kvuli mensimu odporu. Mozna by pomohlo zmerit odpor klasicke zarovky v parkovackach zmerit odpor LEDky a pak zjistit rozdil odporu a koupit nejblizsi moznej odpor a ten tam priletovat. Zatim nebyl cas to zmerit, hlavne tomu az tak moc nehovim.... A nemáš zájem je prodat?? Ja bych je vzal do Supa MR 03 ten to určitě snese.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 A nemáš zájem je prodat??Ja bych je vzal do Supa MR 03 ten to určitě snese.... LEDky uz jsem prodal...ale ted jsem je zase musel kupovat do stropni lampicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 19. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 INFO pro všechny, kdo by chtěli ještě LEDky.. objednáme po Novém roce, mezitím se můžem dohodnout co kdo chce, protože Stockel je stejně plně vytíženej.. zatim hoj Žofka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 INFO pro všechny, kdo by chtěli ještě LEDky.. objednáme po Novém roce, mezitím se můžem dohodnout co kdo chce, protože Stockel je stejně plně vytíženej.. zatim hoj Žofka Tak u me asi vis co chci, tzn. full service Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 20. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Tak u me asi vis co chci, tzn. full service jasna vec :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 (editace) Nekdo se me ptal, co jsem objednaval. Takze: 1x 42mm SuperFlux-Soffitte 42SF-SV1 - hlavni predni stropni zarovka 1x 42mm SuperFlux-Soffitte 42SF-SV1 - hlavni zadni stropni zarovka 2x SuperFlux-Glassockel SF-GlSo - predni stropni zarovky pro cteni 2x SuperFlux-Glassockel SF-GlSo - osvetleni nastupniho prostoru ve zpetnych zrcatkach 2x 37mm SuperFlux-Soffitte 37SF-SV1 - osvetleni ve dverich 2x 37mm LED-Soffitte V2 37LED-SV2 - osvetleni pro RZ Editováno: 25. Prosinec 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Rád bych poděkoval SUPERFATTYmu za ochotu a rychlé zaslání diod http://jmstyle.de/catalog/product_info.php...=51&osCsid= Mám je v Supu(parkovačky),ůplná spokojenost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Nekdo se me ptal, co jsem objednaval.Takze: 1x 42mm SuperFlux-Soffitte 42SF-SV1 - hlavni predni stropni zarovka 1x 42mm SuperFlux-Soffitte 42SF-SV1 - hlavni zadni stropni zarovka 2x SuperFlux-Glassockel SF-GlSo - predni stropni zarovky pro cteni 2x SuperFlux-Glassockel SF-GlSo - osvetleni nastupniho prostoru ve zpetnych zrcatkach 2x 37mm SuperFlux-Soffitte 37SF-SV1 - osvetleni ve dverich 2x 37mm LED-Soffitte V2 37LED-SV2 - osvetleni pro RZ Díky Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 superfatty: máš SZ (budu mít také zájem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Nemate nekdo foto tech W5W superfluxu na aute ve tme? Zajimalo by me, jak to osviti parabolu. Mam dilema, jestli vzit tohle nebo jiny kousky ze shopu ultraleds z UK, vypadaji hodne pekne, varianty s 1 ultra led - celokov nebo pak 6 ks led, vysledek viz. foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Nemate nekdo foto tech W5W superfluxu na aute ve tme? Zajimalo by me, jak to osviti parabolu. Mam dilema, jestli vzit tohle nebo jiny kousky ze shopu ultraleds z UK, vypadaji hodne pekne, varianty s 1 ultra led - celokov nebo pak 6 ks led, vysledek viz. foto. tobě svítí LED v parkovačkách ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Vasa: No, mne ne ale jdu do toho a verim, ze se to v pohode vyresi, prinejhorsim lze pouzit tohle. Verim ale, ze to vyresi soucastky radove za maximalne desitky korun... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Vasa: No, mne ne ale jdu do toho a verim, ze se to v pohode vyresi, prinejhorsim lze pouzit tohle. Verim ale, ze to vyresi soucastky radove za maximalne desitky korun... já zkoušel LED + odpor a blikalo mi to. (protože za cca 8 tis. km jsem měnil 5 ks žárovek H6W po 80 kč) ale asi vím jak vyřešit akorát to chce zkusit jsou ty led i do patice H6W ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Jinak ted jsem prolejzal audizine a zjistil, ze clovek, co mu to sviti, pouziva jen jeden odpor 220Ohm, 5W a ze to funguje, jak ma... Cena kolem 20,- Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Jinak ted jsem prolejzal audizine a zjistil, ze clovek, co mu to sviti, pouziva jen jeden odpor 220Ohm, 5W a ze to funguje, jak ma... Cena kolem 20,- Kc. jsem si taky říkal + kondenzátor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Jasne, nejspis bych sel do tohohle - je to primo ta patice, co mas v A4 - BAX9, cena myslim solidni, uhel svitu 120 stupnu, coz je vic nez u ty Superflux, ktera ma 100 stupnu, postovny do CZ je kolem 350 CZK, coz je pekny, ale duvod, proc to resim tady v tom tematu (a uz jsem kus OT, tak se omlouvam), je to, ze bych rad videl, jak ta superflux sviti, protoze co se provedeni tyce, libi se mi to z UK vic, cenove je to taky lepsi... já zkoušel LED + odpor a blikalo mi to. (protože za cca 8 tis. km jsem měnil 5 ks žárovek H6W po 80 kč) ale asi vím jak vyřešit akorát to chce zkusit jsou ty led i do patice H6W ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 30. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Hele NoiseR .... na OT se vyprdni, ja to necham kdyžtak promazat za láhev nějaké whisky.. přeci nám všem jde vo to aby nám to svítilo bíle.. a to nejsem žádnej rasista ale vážně.. no já tomu moc nerozumim, spíš mám trochu ponětí o těch modulech od Stockela.. nicméně pokud jde o parkovačky, tak jsem dnes našel tenhle odkaz na zboží na stualarmu.. cena je cca jako když tam zkusíte dát LED od Stockela.. jenže nevím jestli to zas řj nevyhodí.. zítra tam zavolám a uvidíme.. btw pokud by jsme se domluvili, klidně to zbóžo z UK objednám a rozpošlu.. protože mě to prostě baví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treid Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 superfatty : to z toho stualarmu nevypada zle overis to teda pls ? Treid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Hele NoiseR .... na OT se vyprdni, ja to necham kdyžtak promazat za láhev nějaké whisky.. přeci nám všem jde vo to aby nám to svítilo bíle.. a to nejsem žádnej rasista ale vážně.. no já tomu moc nerozumim, spíš mám trochu ponětí o těch modulech od Stockela.. nicméně pokud jde o parkovačky, tak jsem dnes našel tenhle odkaz na zboží na stualarmu.. cena je cca jako když tam zkusíte dát LED od Stockela.. jenže nevím jestli to zas řj nevyhodí.. zítra tam zavolám a uvidíme.. btw pokud by jsme se domluvili, klidně to zbóžo z UK objednám a rozpošlu.. protože mě to prostě baví LED MISTR!! Pisou tam teplota ledek 8000K, to je nejaky divny...museli by svitit fialove! Vypadaji jako vsechny ostatni z tuningovych obchodu. Ale zkus to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 (editace) co tam zkusit dát před ledky od Stockela tohle? http://diody.mujobchod.info/?p=productsMore&iProduct=172 Editováno: 30. Prosinec 2007, autor: black007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 co tam zkusit dát před ledky od Stockela tohle? http://diody.mujobchod.info/?p=productsMore&iProduct=172 No asi by to slo, ale je to zasah do elektroinstalace.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 To bude fungovat, ale je to zbytecne moc penez, reseni je nasledujici: - na vstup se da paralelne kondenzator 470uF 25V - za nej pak stabilizator 12V - za nej pak na stabilizovanych 12V PARALELNE odpor 220Ohm 5W - no a za nej LED od Stockela, z UK nebo jakakoliv a bude to svitit Pokud nekdo zkusi driv nez ja, at da vedet... Kazdopadne zasahu do instalace se nevyhnes, pokud to ma svitit... Ja do toho jdu No asi by to slo, ale je to zasah do elektroinstalace.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Jinak ja URCITE chci jednu sadu z UK, shop zde: ultraleds.co.uk, pockam cca tyden a objednavam, pokud by nekdo chtel taky neco, budu rad, postovny vychazi kolem 350 za zasilku, coz neni zly a kdyby se rozpocetlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.