Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak pro priste budu chytrejsi. Musim rict, ze sem se fakt divilm, ze je tam parkovani zadarmo. A ono teda neni :)

Malta: děkuji, ale nijak extra ne, je to jen trošku nasbíraných zkušeností za léta ježdění do Vídně a pár informací od čechoemigrantů wink.gif

Vídni zdar a cestování s lpg obzvlášť pivo.gif

Mějte se kluci, pro dnešek se loučím.

Howgh pivo.gif

Upraveno od Wassermann

• Autor

....za léta ježdění do Vídně...

ze ty tam chodis za dievcatami !!

daj nejake spolahlive adresy, nech mi po ich

navsteve nenaskacu "pupínky"... :smich::prc:

Tak tohle budeš muset El presidento otestovat sám bleh.gif_icon_smich.gif

Já vím maximálně, kde se ve Vídni dobře nažrat... wink.gif

A co se týká bab, tak každý přece ví, že nejkrásnější holky jsou přece u nás na Moravě bleh.gif

Mňo a pár pěkných bab se prý najde i ve Slovenském Království, ale to je prý jen proto, že je to to jediné, co slováci nedělají rukama.... bleh.gif

Jezdit do rakouska za místníma hildama, to by udělal leda blázen... help.gifrolleyes.gifdoh.gif

Upraveno od Wassermann

P.S. Pokud jde o Vídeň a nakupování, o čemž tu zmínka taky padla, uvedl bych jen na pravou míru, že i dnes se vyplatí zajet si do Vídně na nákupy, ale ten sortiment se oproti porevolučním letům trošku změnil...

Zatímco dříve se jezdilo převážně pro elektroniku a bílou techniku, dnes už je tento sortiment pasé a člověk by jej koupil za stejné peníze, ne-li občas ještě dráž než doma, nemluvě o komplikacích s tím spojených (návod v němčině, u některých zařízení jiný odstup nosné signálu atd.)

Co se ale vyplatí ve Vídni koupit i dnes, je veškeré značkové oblečení, jeansami počínaje, přes obuv až po sako post-23-1156182784.gif

Naši obchodníci neustále brečí, že je krize, že je bída, že je zle apod., ale už zapomínají dodat, že nás pěkně brali a berou na hůl a jsou rozmlsaní a zvyklí na "trošku" jiné marže, než jejich kolegové pár km za hranicemi, takže většinu značkového oblečení koupíte ve Vídni klidně ve značkových kšeftech třeba na Mariahilferstr. o 20-30% levněji než v ČR fever.gif

Ještě levněji se značková móda dá pokoupit v Itálii (kdo jede třeba na dovolenou) nebo v Anglii (dokonce se tam za tímto účelem létá i přímou leteckou linkou z Brna, cca 5.000,-Kč za let tam i zpět, úspora při nákupech značkové módy cca 50% oproti ČR) wink.gif

A to ani nemluvím o specializovaných obchodech, třeba pro motorkáře, Collins. Nejen že doma člověk nenajde obchod s takovým výběrem na jednom místě, ale jezdí sem nakupovat i naši chudáci krachující obchodníci s tímto sortimentem, kteří na zde nakoupené zboží narazí svých zanedbatelných 50-60% a prodávají je vesele v česku... fever.gif104.gif

Takže ani dnes nemusí být Vídeň jen o památkách... smile.gif

Upraveno od Wassermann

• Autor

Wassermann : ak myslis Louis, tak to je Mekka pre bikerov. len mat dost penazkov....jooooj :palec2:

Ááááno, však presne to myslím bleh.gifpost-23-1156182784.gif

Ale poblíž je i Heinjericke, zkráceně u Žerika, a tam se dá taky pokoupit. Ale cenově je o něco výš než Louis, ale zase má sortiment, který Louis nemá a pokud je člověk fajnšmekr a shání něco echt... post-23-1156182784.gif

Zdar borci. Mám pro vás smutnou zprávu. Fábule šla i s plynem z domu :feve:. Ale snad na Vás nezanevřu stejně jako ostatní odpadlíci ;).

Stal jsme se majitelem Pažoutu 3O7 SW 1,6 HDI.

tak přece jenom?? :feve:

tak povídej ... stav, stáří atd. jinak na živo se mrknu až v Primorsku ;)

montas - copak? nasrala tě?

Wassermann - ty, vodní muži, mě se zdá že si našetřím nějaké peníze a pak se ti hodím na krk a budeš mě dělat průvodce :smich: ty máš pravděpodobně půlsvěta procestovaného, takže světa znalý a s takovým se zaručeně nemožu nikde ztratit :)

No, trošku začala zlobit. A navíc měla 8 let a podvozek komplet originál od výroby - tlumiče, výfuk, ložiska. Takže hromada investic do starého auta bez klimy. Navíc jsem dostal za ní celkem slušnej balík, tak jsem se s ní rozloučil. :feve:

Jinak Pažout je rok 3/07, takže 3 roky a má najeto 86 tkm a nějaké drobné . Navíc 2zónová digi klima, panoramatická střecha, parkováky, elektrika atd.

Prostě jiná liga

Wassermann - ty, vodní muži, mě se zdá že si našetřím nějaké peníze a pak se ti hodím na krk a budeš mě dělat průvodce _icon_smich.gif ty máš pravděpodobně půlsvěta procestovaného, takže světa znalý a s takovým se zaručeně nemožu nikde ztratit smile.gif

Klidně smile.gif A když se ztratíme, tak se zase najdem, o tom to cestování přece taky je bleh.gif

Ale ještě budeme muset vyladit cestopisy a nebo vzít s sebou i Maltu, ten je hotový spisovatel post-23-1156182784.gif Tak ať má ty naše cestopisné zážitky kdo zdokumentovat smile.gif

Monty: gratulaaaceeee k žabožroutovi bleh.gif

Ať slouží post-23-1156182784.gif a hlavně nezlobí, jak mají někdy frantíci ve zvyku wink.gif

Kucííí, ten hokej byl ale fuška, zvlášť pro mě u televize, jsem myslel, že těch pár posledních minut před koncem sežeru dálkáč od TV, jaké to byly nervy fever.gif

Věřil jsem našim klukům, věřil, ale ke konci jsem měl kua strach aby to nepos.... Ale ještě že to dobře dopadlo kol-05.gifsmile.gif

Upraveno od Wassermann

• Autor

Zdar borci. Mám pro vás smutnou zprávu. Fábule šla i s plynem z domu :feve:. Ale snad na Vás nezanevřu stejně jako ostatní odpadlíci ;).

Stal jsme se majitelem Pažoutu 3O7 SW 1,6 HDI.

neostava mi nic ine len blahozelat.

hadam sa sem este obcas mrknes.

tak ci tak, mas v nasich srdciach a v pameti vyhradene specialne miesto.

a napis nejake porovnanie auticiek.

je tu smajlik so slzou v oku ?

;)

...ozaj pojde zabozrut do plynu ?

V popisu má HDI takže se zpronevěřil škodovce i plynu. Když tohle udělal autu,

neumím si představit slibovanou věrnost k zákonité manželce lol

Sudeťák: post-23-1156182784.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif

Inu to je celý Monty... bleh.gif

Upraveno od Wassermann

• Autor

uz som robka a montasa vyskrtol zo zoznamu majitelov LPG.

cest ich pamiatke.

:kol-51:

Volové :smich:. No co už, začala nová kapitola života :p.

To zní, jako bys vyměnil manželku a ne "jen" auto...bleh.gifsmile.gif

Že já sem vůbec lezu :smich::smich::smich:.

tak co Monty, spokojenost s autem? Co ještě tě nechytá cestovní horečka ;)?

My už o víkendu koupili ledničku na 12V, dneska jsem koupil energy drinky na cestu, smetanku do kávy ;), zkrátka postupně se ladíme, ikdyž je to ještě 38 dní :feve:

Ty jo 38 dní. To já eště nevím jestli vúbec pojedu a kam :kuk:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.