Květen 13, 201015 r Tak pro priste budu chytrejsi. Musim rict, ze sem se fakt divilm, ze je tam parkovani zadarmo. A ono teda neni
Květen 13, 201015 r Malta: děkuji, ale nijak extra ne, je to jen trošku nasbíraných zkušeností za léta ježdění do Vídně a pár informací od čechoemigrantů Vídni zdar a cestování s lpg obzvlášť Mějte se kluci, pro dnešek se loučím. Howgh Upraveno Květen 13, 201015 r od Wassermann
Květen 17, 201015 r Autor ....za léta ježdění do Vídně... ze ty tam chodis za dievcatami !! daj nejake spolahlive adresy, nech mi po ich navsteve nenaskacu "pupínky"...
Květen 18, 201015 r Tak tohle budeš muset El presidento otestovat sám Já vím maximálně, kde se ve Vídni dobře nažrat... A co se týká bab, tak každý přece ví, že nejkrásnější holky jsou přece u nás na Moravě Mňo a pár pěkných bab se prý najde i ve Slovenském Království, ale to je prý jen proto, že je to to jediné, co slováci nedělají rukama.... Jezdit do rakouska za místníma hildama, to by udělal leda blázen... Upraveno Květen 18, 201015 r od Wassermann
Květen 18, 201015 r P.S. Pokud jde o Vídeň a nakupování, o čemž tu zmínka taky padla, uvedl bych jen na pravou míru, že i dnes se vyplatí zajet si do Vídně na nákupy, ale ten sortiment se oproti porevolučním letům trošku změnil... Zatímco dříve se jezdilo převážně pro elektroniku a bílou techniku, dnes už je tento sortiment pasé a člověk by jej koupil za stejné peníze, ne-li občas ještě dráž než doma, nemluvě o komplikacích s tím spojených (návod v němčině, u některých zařízení jiný odstup nosné signálu atd.) Co se ale vyplatí ve Vídni koupit i dnes, je veškeré značkové oblečení, jeansami počínaje, přes obuv až po sako Naši obchodníci neustále brečí, že je krize, že je bída, že je zle apod., ale už zapomínají dodat, že nás pěkně brali a berou na hůl a jsou rozmlsaní a zvyklí na "trošku" jiné marže, než jejich kolegové pár km za hranicemi, takže většinu značkového oblečení koupíte ve Vídni klidně ve značkových kšeftech třeba na Mariahilferstr. o 20-30% levněji než v ČR Ještě levněji se značková móda dá pokoupit v Itálii (kdo jede třeba na dovolenou) nebo v Anglii (dokonce se tam za tímto účelem létá i přímou leteckou linkou z Brna, cca 5.000,-Kč za let tam i zpět, úspora při nákupech značkové módy cca 50% oproti ČR) A to ani nemluvím o specializovaných obchodech, třeba pro motorkáře, Collins. Nejen že doma člověk nenajde obchod s takovým výběrem na jednom místě, ale jezdí sem nakupovat i naši chudáci krachující obchodníci s tímto sortimentem, kteří na zde nakoupené zboží narazí svých zanedbatelných 50-60% a prodávají je vesele v česku... Takže ani dnes nemusí být Vídeň jen o památkách... Upraveno Květen 18, 201015 r od Wassermann
Květen 18, 201015 r Autor Wassermann : ak myslis Louis, tak to je Mekka pre bikerov. len mat dost penazkov....jooooj
Květen 19, 201015 r Ááááno, však presne to myslím Ale poblíž je i Heinjericke, zkráceně u Žerika, a tam se dá taky pokoupit. Ale cenově je o něco výš než Louis, ale zase má sortiment, který Louis nemá a pokud je člověk fajnšmekr a shání něco echt...
Květen 23, 201015 r Zdar borci. Mám pro vás smutnou zprávu. Fábule šla i s plynem z domu . Ale snad na Vás nezanevřu stejně jako ostatní odpadlíci . Stal jsme se majitelem Pažoutu 3O7 SW 1,6 HDI.
Květen 23, 201015 r tak přece jenom?? tak povídej ... stav, stáří atd. jinak na živo se mrknu až v Primorsku
Květen 23, 201015 r montas - copak? nasrala tě? Wassermann - ty, vodní muži, mě se zdá že si našetřím nějaké peníze a pak se ti hodím na krk a budeš mě dělat průvodce ty máš pravděpodobně půlsvěta procestovaného, takže světa znalý a s takovým se zaručeně nemožu nikde ztratit
Květen 23, 201015 r No, trošku začala zlobit. A navíc měla 8 let a podvozek komplet originál od výroby - tlumiče, výfuk, ložiska. Takže hromada investic do starého auta bez klimy. Navíc jsem dostal za ní celkem slušnej balík, tak jsem se s ní rozloučil. Jinak Pažout je rok 3/07, takže 3 roky a má najeto 86 tkm a nějaké drobné . Navíc 2zónová digi klima, panoramatická střecha, parkováky, elektrika atd. Prostě jiná liga
Květen 24, 201015 r Wassermann - ty, vodní muži, mě se zdá že si našetřím nějaké peníze a pak se ti hodím na krk a budeš mě dělat průvodce ty máš pravděpodobně půlsvěta procestovaného, takže světa znalý a s takovým se zaručeně nemožu nikde ztratit Klidně A když se ztratíme, tak se zase najdem, o tom to cestování přece taky je Ale ještě budeme muset vyladit cestopisy a nebo vzít s sebou i Maltu, ten je hotový spisovatel Tak ať má ty naše cestopisné zážitky kdo zdokumentovat Monty: gratulaaaceeee k žabožroutovi Ať slouží a hlavně nezlobí, jak mají někdy frantíci ve zvyku Kucííí, ten hokej byl ale fuška, zvlášť pro mě u televize, jsem myslel, že těch pár posledních minut před koncem sežeru dálkáč od TV, jaké to byly nervy Věřil jsem našim klukům, věřil, ale ke konci jsem měl kua strach aby to nepos.... Ale ještě že to dobře dopadlo Upraveno Květen 24, 201015 r od Wassermann
Květen 26, 201015 r Autor Zdar borci. Mám pro vás smutnou zprávu. Fábule šla i s plynem z domu . Ale snad na Vás nezanevřu stejně jako ostatní odpadlíci . Stal jsme se majitelem Pažoutu 3O7 SW 1,6 HDI. neostava mi nic ine len blahozelat. hadam sa sem este obcas mrknes. tak ci tak, mas v nasich srdciach a v pameti vyhradene specialne miesto. a napis nejake porovnanie auticiek. je tu smajlik so slzou v oku ? ...ozaj pojde zabozrut do plynu ?
Květen 26, 201015 r V popisu má HDI takže se zpronevěřil škodovce i plynu. Když tohle udělal autu, neumím si představit slibovanou věrnost k zákonité manželce
Květen 26, 201015 r Autor uz som robka a montasa vyskrtol zo zoznamu majitelov LPG. cest ich pamiatke.
Květen 27, 201015 r tak co Monty, spokojenost s autem? Co ještě tě nechytá cestovní horečka ? My už o víkendu koupili ledničku na 12V, dneska jsem koupil energy drinky na cestu, smetanku do kávy , zkrátka postupně se ladíme, ikdyž je to ještě 38 dní
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.