Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

:smich: :smich: To jsi si měl nechat dovézt a vyšlo by tě to levněji :p

kua Paule, ty jsi smolař ;):smich::smich:

a kde to bylo? Ať si my ostatní můžeme z toho vzít ponaučení lol

Taky by mě zajímalo kde jezdil v protisměru po dálnici. Jsem zvědavej, jestli je to stejné místo jako já :smich:

Dvě polévky za 600? aneměli snídaně náhodou jen pro ubytované?:)))))

Jseš mladej, můžeš si říct, že to kvůli takové ženské stálo za to,/chlapi, má fakt pěknou ženskou,moc pěknou/ zaplatit flastr, počkej za 25 let, než bys odbočil, raději se s ní pohádáš, to je život...

za 25 let by mu tu pokutu opráskala o hlavu post-23-1156272824.gif a vyčítala ještě dalších pět let rtfm.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif

Se hned pozná, kdo je ženatej a kdo ne... bleh.gif

Možná nám závidí :smich: :smich: :smich:. Ale asi není co :kuk:

Svobodný ženatému na manželství závidí jen to, že si ženatý "může" za165.gif , ikdyž nechce... bleh.gif Jinak asi nic smile.gif

Ale všichni říkají, jak je to v manželství na draka a nikdo tomu nevěří, dokud to nezkusí na vlastní kůži wink.gif

Takže nevěšte hlavu, ženatí kamarádi, stejně si Vám jednoho dne přijdu poplakat na ramínko se strastmi manželského života, které Vy už máte dávno za sebou nebo ještě lépe na háku... post-23-1156182784.gif

Ale zatím ještě se můžu smát lol.gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'>

lol.gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'>

Upraveno od Wassermann

• Autor

.....Svobodný ženatému na manželství závidí jen to, že si ženatý "může" za165.gif .....

ja by som povedal, ze slobodnemu beha pič@ po rozume a zenatemu po byte. :smich:

:palec2: :palec2: :palec2: :palec2: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

No máš pravdu, Collins bleh.gifpost-23-1156182784.giflol.gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> _icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif

• 2 týdny později...

ooops dalo se to tam 2x

Upraveno od Malta

• 2 týdny později...

Hlavně daj pozor at si sekretarka nenafotí tebe:) aby nebyli nejaké kompromitující fota:)))

Já já já taky konečně poprvé za život jedu k moři...Bulharsko, Přímořsko, letecky z brna :smich:

Doufám že, to letadlo kterým poletíte, nebude mít zabudovaný Magic 2 lol

:smich: TDI :smich:

Ale jinak jak vidím, jsi velice přejícný člověk....takové mám rád :smich:

Upraveno od PauLofWoCC

tak to ještě nevím :D

vím že ve středu v půl desáté večer z brna....ale hotel ti řeknu asi až zitra....papíry má moje mladá...

tak tipuji hotel Tropicana u severní pláže. Ve středu z Brna v 21:30 tam letí i můj kolega z práce :)

Ježiššmarja já sem se mojí mladé zapoměl na to zeptat....

Severní ovšem nikoliv....prej jižní....to jediné si pamatuju z cestovní kanceláře :smich:

Ale je faktem že ve středu 21:30 mám taky odlet...(JESTLI SEM TO TADY UŽ NĚKDE NEPSAL...)

Upraveno od PauLofWoCC

Je to hotel Primorsko

hm :feve:, já znám je Grand hotel Primorsko a ten je u severní pláže (viz foto z balkonu našeho penzionu) ... ale třeba je nějaký takový i u jižní pláže, nevím ... na jižní pláži jsme se byli podívat tak všehovšudy dvakrát ... ale teď mi říká polovic, že tam je :palec2:, tak asi jsem se víc díval po babách :smich:

post-3505-064110600 1280080587_thumb.jpg

Nechcu ti oponovat kamaráde, určitě bych se věkově k tobě měl chovat s úctou, ale si nejaký divný!!!

Nejhezčí holky jsou totiž v ČESKOSLOVENSKU!!!

Takže fakt nevím po čem ses tam díval....možná jedině po nějaké vydařené slovence :prc:

Upraveno od PauLofWoCC

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.