Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

no ze se to tu zase rozstiplo a sli jste si po krku :) ja byl spokojenej :)-_- -_-

Tys viděl někoho jít si po krku?   :smich:  :smich:  :smich:   Tady byla akorát reakce na jistou hlášku směřovanou na tchýně a (po)tvory jim podobné...  

To takhle přijde na nádraží k pokladně cikán a zahuhlá: "Pani profim fi jeden vyftek!" Pokladní se podívá přes okýnko a zeptá se: "A kam chcete ten lístek?" "No pfeci fem do vuky, ty pyfo...!"

Upraveno od Ekkar_z_Bastlírny

majstri kamarati bratia cesi aj slovaci zelam vam :

K R Á S N E V I A N O C E

Vsem preji krasne Vanoce, v roce 2011 hodne ZDRAVI, klidne jezdeni a abyste vzdy dorazili do cile sve cesty.

Krásné Vánoce všem, bohatého Jéžíška a do Nového roku hlavně hodně zdraví, štěstí a osobní pohody :palec2:

Přeji taky rovněž šťastné a veselé Vánoce, všechno nej do nového roku, a ať je hlavně lepší, než ten minulý.

Přeji Všem hodně zdraví :palec2:

P.S. Od ostatního alespoň trochu (štěstí, klidu, sexu ...) lol

no já už jdu s Ježíškem s křížkem po funusu ;), nicméně všem určitě alespoň hezký zbytek svátků, hodně pevného zdraví a hooodně práce, šťastných km bez nehod a bez poruch.

Upraveno od Malta

kamarati vtipek na vecer

Dvaja kamaráti sedia v krčme a jeden z nich hovorí:

- Tak ja ti tomu nerozumiem. Ja donesiem domov 5000 korun a moja žena 3000 korun. Osem stovák dostaneme na vrátených fľašiach a nie a nie vyžiť. lol

taky je tady ještě nějaký takový trotl ;) jako já, co chodí tento týden do práce?

Upraveno od Malta

Síííííííííííííím tady Hujer se hlásí... :p

Nevím, nad čím brečíš, ale asi Tě trumfnu ;) Nuceně čerpám nevyčerpanou dovolenou, co jsem neměl kdy vyčerpat a co do konce roku vyčerpat musím, páč jinak propadne a navíc jsem v práci... ;) Krásnější způsob trávení dovolené jsem si ani nedokázal představit, ale není to takhle poprvé, tak už mi to ani nepřijde..... :feve:

Jedinou útěchou mě je, že udělám nejnutnější a padám, čímž tady naštěstí nebudu 8hodin, ale i tak kua nevím, jestli soudruzi někde neudělali chybu.... ;)

No to ja mam sice dovolenou, ale kdyz se nad tim zamyslim, tak jsem si ji jeste nezacal uzivat... Jedinym vinikem je moje OCT :aggressive: . No posudte sami:

23/12 - pripravy na Vanoce. Jedu si to takhle smer Brno, abych vyzvedl jeste par veci. Nastartuju (na podruhe - jak jinak), jedu si to hezky do Brna a po cca 5 km, se rozsviti kontrolka chladici kapaliny. Zastavim, doleju, a jedu dal. V brne, na 1. krizovace zastavim, a dym z auta... Rikam si, asi me hori motor. Kouknu na budiky, vse ciste, teplota OK... Polilo me horko. Tak jsme jak trotl zastavil motor dal blikace, - to vse v plnem provozu na krizovatce, opatrne pootevrel kapotu, a haldy pary. Ulevilo se me, protoze jsem nehorel :palec2:. Podivam se na nadobku chladici kapaliny... a prazdna. Doliju zbytek vody co jsem mel v kufru nastartuju, podivam se a kontrolka kapaliny sviti jak o zivot. Dokodrcval jsem se k nasim (cca 2km) nechal to vychladnout, Divam se kudy to caka, a nasel jsem prasklou hadici ktera je od reduktoru (no proste od LPG) k topeni. Cca 1,5cm dira. Sel jsem si koupit do prvnich autopotreb 10 litru destilky, fridex, a nejakou bandazovaci pasku, ktera se mela sama pritavit. Motam motam, zatahuju, naliju 5 litru destilky, a nejaky fridex, a hadice jen kapak. Rikam si to dojedu, to bude ok.

Vyjel jsem smer domov :) .... hezky opatrne, zadne vysoke otacky. Ujedu 3 km, a kontrolka na me zase zacala rvat. zastavim, a opet dym jak prase... podivam se a nadobka uplne prqzdna, zbytek vody jeste cakal kolem pevne stazene bandaze....tak jsem dolil dalsch 5 litru destilky, a tentokrat jsem uz ujel 6 km... u Globusu jsem koupil 10 litru destilky, a cerpadlar se na me dival nejak divne, jako kdyby me nestali jeden kanystr... a dojel opet jen 3 km... dal jsem na to nemel nervy, tak jsem volal svagrovi, a ten me hezky na lana odtahl az pred barak.

Jeste vecer jsem to znovu utahoval, abych byl schopny provozu aspon nejak provizorne. Nalil jsem vodu, fridex, a uz jsem se radoval jak to hezky drzi. (zena ze me mela radost, rptoze jsem se s tim jebal az do deviti do vecera).

24/12 - Stedry denb Rano, kouknu na hadici, sucha, kouknu na nadobku - plna, cvicne jsem nastartoval, kouknu pod kapotu a co vidim, voda chlesta jak diva. Tak jsem nas...ne triskl kapotou, sel si pujcit auto, abych mohl svazet rodinu na veceri...

27/12 - dnes jsem, nastratoval, voda chcala dojel jsem k nasemu servisakovi (cca 2 km) ten tam vrznul novou hadici, dolil kanystr fridexu a zatim se zda je klid. Doufam, ze to do konce roku vydrzi.

kua ked sa dari ak sa dari ja som dnes bol akoze v praci ale som to trochu odrbal a zostal som doma ale ked to nikomu nepoviete tak si to na konci mesiaca normalne nafakturujem a hotovo lol

rano som si siel do kanclu pre veci a kua na citroeeene zacalo svietit dobijanie :help: tak som to otocil vzal si fabiu :palec2: a citrona zaviezol doobeda na opravu alternatora a teraz cakam kedy mi ho dovezu domkov a zas budu chciet odo mna peniaze :kuk: kua co je toto za zivot ja takuto zasratu zimu fakt neznasam to sa furt cosi mosi doebat. zlate leto okna nezamrznute avetko teplucke pekne po svetle v kratasoch clovek nasadne do tepleho avetka povozi sa pri otvorenom okne a cez slnecne okulare nakuka na pekne dievcence v suknickach a trickach :palec2: a nie ako teraz v zasratej zime to cloveka nebavi ani stavat do prace, no a zajtra sa idem normalne vozit svojich 330km. a uz cil sa neviem dockat

Tak abych Tě trochu rozveselil - co se stane z cigána, kterýmu ušmikneš pinďoura i s guľama? Budeš se divit, ale přímo léčivá rostlina - ČERNEJ BEZ...! :smich::smich::smich:

Upraveno od Ekkar_z_Bastlírny

Dobrý lol

:palec2::smich:

hned je veselsie na svete

• Autor

no caj by som si z toho "bezu" nerobil ! lol

Koukáám, že si ty svátky užíváte plnými doušky :))) Srááát na to a raději nic nedělat. Odpolko sem vyjel ten promrzlej kopec , skrabal sem se tam pul hodiny ... A nakonci kdyz uz sem myslel ze mam v kabely tak na storc pres selnici stoji policeni auto a uz na me mava kokot ze prej tam uviznul kamion a mam to vzit nadruhou stranu ze je to neprujezdne..... Parada :) na otazku jak se mam podle nej dostat na druhe stranne nahoru na kopec kdyz jsou tam dlazebni kostky mi uz radeji neodpovedel. Tak zase dom a do tepla :)

• Autor

u nas je veselo. vcera radio stale hulakalo, ze po dialnici ide v proti smere kamion.

nakoniec vysvitlo, ze chlap mal len slipy a 2,5 promile.

normalne odstavili dialnicu a cakali ho jak v americkom filme....

kamion v protismere

A tohle taky:

16letá Eržika vyzvídá:

he, mamo, co to je tá svadobní noc?

no viš, to je tento, dyž ten tvuj Dežinko dá svoje nejcennější tam, gde ty chčiješ!

néé, mamo, to né, Dežo by svoje Adidasky do dřezu nigdá nedal!

kua ale si tu zijeme :palec2:

dnes som sa vozil na fabii a je to furt zihadielko aj mi je luto ju predat ale kurna ked mam pre zenu na ruke nieco novsie a daleko lepsie tak asi napriek tomu co pre mna urobila pojde z domu ale zatial jej to nepoviem aby sa nepokazila.

no a citroeeen stoji v servise alternator nasracky rozbity a dufam ze sa zajtra podari opravit.

tak si teraz domka po praci uzivam pohodu pri varenom vinku a kukam z okna kolko snahu zase naondalo. nevadi zajtra sa posmykame a do jari to vydrzime :p zdar majstri

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.