Únor 8, 201114 r vtip - Vieš, akého si zobrala moja kamarátka násilníckeho muža? - Nie. Akého? - Počas svadobného tanca zrazu ku nej pribehol a kopol jej do rozkroku... - A čo, poranil ju? - Ju nie, ale mne, sviňa, zlomil dva prsty.
Únor 8, 201114 r honziku tak pod na paku a hlavne u nas uz je to sila osobnosti To chápu, tomu se dá těžko konkurovat...
Únor 9, 201114 r čéče Wlkůůůů ty si se tu také dlouho neukázal ... dlouho žádné zprávy ohledně cen LPG ve Veletinách, Kunovicích
Únor 9, 201114 r Měl sem ted nějaké hektičtější období a omezil sem pobyt na pc tak sem sem radši nechodil. Už je to pryč tak informace budu:)
Únor 9, 201114 r ahoj vlku rad ta tu zas vidim mal so hekticke obdobie u nas na slovensku znamena = bol som furt najebany aj ti trochu zavidime
Únor 10, 201114 r vtipek kluci pro vas "Chlapi představte si, co se mi včera stalo: Vyjdu před hospodu a proti mě moje stará, poulí oči, smrdí a řve. Jdu blíž a on to traktor."
Únor 10, 201114 r vtip pre velkych a silnych "Moja priatelka sa pytala preco sa nemilujeme ako to robia vo filmoch, tak ked som ju vyprasil do riti, postriekal jej celu tvar a obrtel si kokot o jej cecky, vysvitlo ze nepozeravame rovnaky druh filmov...
Únor 11, 201114 r som rad ze vas trochu rozveselim v tejto pojebanej dobe skusim v tom pokracovat krasny vikend kamarati
Únor 11, 201114 r tak jeden na piatok poobede Manžel sa vráti predčasne zo služobnej cesty, keď vtom začuje podivné zvuky zo spálne. Pribehne k dverám, rozvalí ich a zbadá svoju ženu polonahú a nehybnú ležať na posteli. Pri jej hlave kľačí nahatý chlap s huňatou baranicou na hlave a s vyplašenou tvárou sa snaží nedýchať. Manžel sa rozzúri: - Čo to má znamenať? Ty si čo za vyjebanca?" Chlap mu na to: - No, sorry ale ja som fakt kokot. Včera som kúpil za tisíc evri od cigáňov baranicu neviditeľnosti!
Únor 11, 201114 r Juraj tak čo Volvo a manželka, aké má pocity, lebo už ju ani nevidíš, že trávi veškerý čas v autě
Únor 11, 201114 r Když už vzpoměls ty cigány, dneska sem zaslechl taky jeden minifórek... Cigán de v Brně do trafiky koupit lístek na šalinu. Přistoupí tedy k okýnku a říká: Ahoj, chcu koupit jednu šalinkartu. Obsluha se ptá: "A kterou? Tu na měsíc?" Cigán: Ne, ne, já to chcu jenom tady na ježdění po Brně...
Únor 11, 201114 r no volvo jazdi jak raketa ale abych neklamal odkedy som ho doniesol tak mi ho este nepozicali zena na nom chodi do prace a vcera ho bol vyblaznit syn no a na mna zostalo zafinancovat vymenu rozvodov a oleja. inak originalitu preslo v pohode teraz je na administrativnom schvalovani a v stredu hadam budu nase znacky a bude pokoj. nebudete verit ale kurva vsade chcu odo mna peniaze aj v servise aj na uradoch asi budem musiet zacat kradnut alebo viacej ojebavat ale uz som mu dal meno volam ho vojto citroena volam cyril a ked som mal fabiu to bola anicka lebo na annu som kupil do nej vonavy stromcek a decka sa smiali ze to dostala na meniny. maju aj vase auta mena
Únor 11, 201114 r jasně, moja se volá Anděla , ale nemyslím moju , mluvím o Fábuli. Jinak předchozí Felda Combi byla Otylka a Forman před ní byl Valentýn a šáde byla Vendula . Jediná Felda teď nemá jméno .
Únor 11, 201114 r ...... ale uz som mu dal meno volam ho vojto citroena volam cyril a ked som mal fabiu to bola anicka lebo na annu som kupil do nej vonavy stromcek a decka sa smiali ze to dostala na meniny. maju aj vase auta mena Tu poslední větu beru jako otázku - asi jsem to pochopil stejně jako Malta. Ano, veškeré vozidlovstvo, co se v rodině vyskytovalo, mělo a má jméno - i kdyby jen proto, aby se tomu dalo jmenovitě vynadat, když dělá brikule. Jinak viz také ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.