Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Něco pro doplnění colinse

tady se to řeší,myslím,že je to stejné foto-http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=95616&postdays=0&postorder=asc&start=75

teplota je u obrázku jen -13

jen tak dotázek...dneska mi prvně chcíplo lpg při 1vním přepínání, tak sem nastartoval přeplo znova, nějak cca 30s blikala kontrolka emisi/směsi (ani sem nevěděl že umí blikat..) a pak už vše ok...poslední dobou jsem si všiml, že v "přechodech" autí trochu škubne (jako že chvilku není palivo), může to bý filtrem plynné fáze (najeto 11tkm)? jinak

ne, je to mrazama, vstřikovače zůstávají přilepené zatuhlé a chvíli trvá, (nebo je potřeba více zahřát motor a od něj lištu), než se odlepí

sice nemáš pravdu, ale budiž....co by se u vstřiků BRC mělo přilepit, to nechápu, přeně takhle se dělají drby....

v -25°C to nedělalo, dneska bylo jen -9°C...

tak kamaradi aby ste vydrzali do jari tak vam poslem vtipek na zahriatie

Muž sedí doma na gauči, dívá se na televizi, když z kuchyně slyší hlas své manželky: - Co si dáš k večeři,miláčku?

Kuřátko, hovězinku, nebo jehňátko?

Muž odpoví: Děkuji, dám si kuřátko.

Z kuchyně se ozve: Ty si naser, máš tam pomazánku! Já si povídám s kočkou. :kol-47:

a este jeden pre vas co mate doma dcerenky.

TĔHOTNÁ - NEZLETILÁ ……..

Šestnáctileté děvče se vrátí domů a smutně oznámí rodičům, že je těhotná.

Otec rozzuřeně nabije pistoli a chce vědět, co je to za bastarda,že ho zabije. Dcera na to, že je to slušný muž a postaví se k tomu zodpovědně.

Vtom zastaví před domem luxusní auto a vystoupí distignovaný mladý muž.

Pozdraví rodinu, posadí se před rodiče, podívá se jim do očí a říká:

"Měl jsem poměr s vaší dcerou, ale bohužel moje rodina mi nedovolí si ji vzít.

Protože jsem vážený člověk, chci nést následky za vzniklou situaci. Nechci nechat ani jí, ani dítě v nouzi a proto navrhuji následovné :

Narodí-li se chlapec, pošlu na jeho účet milion Euro a bude spravovat 5 poboček prodeje vozidel Alfa Romeo. Jestliže se narodí děvče, dostane na účet milion Euro a převezme 10 salonů krásy. Kdyby ale nešťastnou náhodou dítě potratila....." Otec ho přeruší, položí mu ruku na ramena a říká:

"Tak ji ošukáš znova, žádný problém .................!!!"

sice nemáš pravdu, ale budiž....co by se u vstřiků BRC mělo přilepit, to nechápu, přeně takhle se dělají drby....

ááá sorry Karle, přehlédl jsem v jeho podpisu to "jedinečné BRC" s těmi no problem vstřiky ;) a já přitom myslel na Valteky :kol-46:

a už jsme zas u toho...já vycházím z toho, co dělám, montuji 3 druhy zařízení a vidím, že se každý systém při různých používáních chová absolutně jinak, přepíná jinak, má jinou výdrž atd., nic víc, nic míň, to, že ty musíš věčne čistit zasmolené pístky je jedna věc a že po každé takové opravě se musí nastavit znova mapa benzínu a plynu je druhá věc....takže vycházím jen z toho, co si umím v programech ověřit, proto jsem napsal, co jsem napsal, toť vše, nechci a nebudu se o tom rozvádět, to musí posoudit jiní...

nikdo ti tvoje zkušenosti nebere ... však jsem psal že jsem přehlédl podpis, jinak bych si svoje drby nechal pro sebe :kol-28:

Martine, čistíš vstřiky jen u Fábie nebo i u Rooma? Já jen jestli s novější "verzí" sekvence od Tartarini zmizely i problémy se vstřiky nebo je to furt stejné.... abych věděl, co mě čeká ;)

na Rooma mi řekl servisák že ty evo08 jsou bezúdržbové.

Jinak už mám maroda dotaženého doma http://forum.skodaho...ost__p__1584380, oba měli dnes premiéru ... Čenda poprvé táhnul na laně a Anděla byla poprvé tažena na laně.

Upraveno od Malta

Všechno je jednou poprvé.... říkal řidič slečně, když se ho ptala, proč má v autě lůžkovou úpravu... :p

Jinak dík za info, snad to tedy u evo08 bude v pohodě kol11:kol-47:

no to zas bylo dneska cestování, státovka jedno velké parkoviště a dom jsem musel kličkovat jak zajíc a objíždět kdejaký problém, že jsem najel jednou tolik a místo 45 min jsem byl doma za 2 a čtvrt hoďky jak na koni

Jooo, to je ta krása státovky na Svitavy, tam je to v pr*** z nějakého důvodu snad po celý rok, buď tam za sucha fšici lítají jak prasata a jsou karamboly nebo trochu nasněží a jsou zase karamboly... ;)

Hlavně, že jsi dojel v poho a zdravej :doh

EVO 08 bych se nebál....akorát neznám cenu nového vstřiku.

Jinak prej někde u Olomouce to bylo těžce rozjebaný. Syn jedné kolegyně z práce jel zrovna do práce....říkal že tam v době telefonátu stál hodinu.

Rozjebaný to bylo všude možně - na D1 i na Mohelničáku, na Hřebeči u Moravský Třebový i tady u nás opodál mezi Českou Třebovou a Třebovicí (směrem na Lanškroun nebo Svitavy). Prostě všude kde silničáři ukolíbaný posledním měsícem zimy skoro bez padajícího mokrýho bílýho svinstva sladce usnuli zimním spánkem a jako už tolikrát překvapení byli velice, že v únoru sníh zasypal jim silnice...

s Čendou poslušně za traktorem, až pěkně odhrne ty nafoukané závěje ... když jsem dojel dnes do Kuřimi (u Brna), tak jsem ani nechtěl věřit že jsem jen 47km od domova, tady je jaro :kol-46:

post-3505-0-33372900-1329378874_thumb.jp

Vcera jsem trhnul rekord ... Praha - Brno za 6 hodin po D1 :D ... zvazovali jsme sjet z D1, ale rychle jsme si to rozmysleli - po hlaseni, ze ten stejny napad sjet z D1 melo asi 100 kamionaku, kteri s mysleli, ze stat na D1 je na prd, tak to radsi zkusili pres Vysocinu na tech letnich gumach, doufajic, ze oni budou ti uspesni, kteri to vyjedou. Takze nejenze stala D1, ale i vsechny objizdne trasy.

Jeden aktuální na dobrou noc:

Ve zprávách říkali, že by každý, kdo vyrazí na cesty v tomhle počasí, měl mít s sebou řetězy, lopatu, deku, rozmrazovač, tažné lano, baterku, hever a náhradní kolo ... no, vypadal jsem ráno v tramvaji jako blbec ...

Upraveno od Rozsta

rozsta vtipek dobry ale nejde mi dat smajlik.

ale cesty zhodnotim aj ja vcera 250 km dnes 370 ale uz sa to lepsi uz pada len trochu a zaveje su uz len do vysky 1 metru. radost sa vozit

kurva kde je ta jar.

chlapci pevne nervy a teste sa ze uz tak nemrzne a stastne kilometre majstri

Rosťo, ten je fakt dobrý :lol::'> :smich:

Moje řeč Amigo, sice jsem byl na lyžích tuto zimu jen jednou, ale mám toho sněhu a zimy už plné zuby fuck

tak som bol vcera menit predne sklo. typka mi doporucil kamarat a typek, ked to zbadal,hovoril, ze na poistku to ani nemusim skusat dat, pretoze je vidiet ze prasklina neni od kamena, ale od vyvalenej kapoty. presne toto som si myslel, ze na tu story o extremnom sutri ktoru som mal pripravenu by som totiz nenaletel ani ja sam, nie ze este likvidator poistnych udalosti. tak som to cvakol sam, material + praca , bez faktury za 93 eur cash. sklo ma hore ten zatmaveny pas. tak som dopadol o 7 eur lepsie nez Amigo, ten pisal ze platil 100eur spoluucast. inac Amigo, to ste tu poistovnu dobre odrbkali ked si pisal ze vymena stala 600 a z toho 500 bolo na poistovnu. asi mas vyhrievane pozlatene a po obvode vykladane diamantami. ale tak im treba, nemaju sa dat, ze? :kol-46:

a hned buduci tyzden sa ho chystam poistit, pretoze cestou domov som na to nove sklo hned dostal ranu z posypu. nastastie bez nasledkov.

btw, tiez mam uz zimy plne zuby, okrem povinnej vybavy, oleja, chladiacej zmesi, zmesi do ostrekovacov a kaufland tasky vlacim v kufri este aj aj lopatu -uchmatol som pre istotu u rodicov v kotolni a hned na druhe rano sa mi zisla ked som musel o 4:50 obchadzat zapadnuteho pekara a cesta bola v tej fujavici prehrnuta len na polovicu. som si musel prehadzat novu stopu v 40 cm zaveji.

Upraveno od slant

Malta: Anděla v peřinách....... a Ty ji tam klidně necháš a jedeš s Čendou :076:doh Ale co prosím Tě to tažné oko na Andělce??? To tam vozíš namontované na celou zimu pro strýčka příhodu, až Tě budou tahat ze závějí? :p To u Vás tedy musí být fakt zima.... ne jak tady u nás na teplém jihu v Brně, kde už by jen stačilo, aby vysvitlo slunce a můžeme se opalovat... kol11 A sníh? Co to je? Jo, pár vloček tady včera a předevčírem poprvé za celou zimu spadlo, ale jak vypadá zima, to se musíme dívat akorát tak v TV ve zprávách, kde mám pocit, že to sněhové zpravodajství vysílají snad z jiného státu, ne-li planety ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.