Únor 28, 201411 r jj, speedluk má Tartarini montované v HK, což z Kolína není zase taková dálka jinak Honzo díky a tvoji momentální averzi docela chápu a sám si blahořečím, že jsem tehdy nakonec vzal skladovku 2004 namísto faceliftové 40kW combi social edition, páč asi bych ty problémy s ventilama také řešil. miro, tak to musím zaklepat, olej nevím co je, jak ho tam naliju, tak ho po 15t km vylívám, nedoplním ani deci. Jinak chválím chystaný výběr, roomíka, doufám, že by jsi pak na podzim dorazil na sraz Roomsteráků
Únor 28, 201411 r ... a mimochodem, pokud by se letos konal sraz příznivců LPG, slibuji, že bych tentokrát přijel veteránkou
Únor 28, 201411 r Martine tak ja bydlim ted kousek od Hradce,takze napisu tomu klukovi stim rapidem co nechal do toho plyn.Jinak samozrejme pokud bych nebyl v praci na sraz rad prijedu;-)
Březen 1, 201411 r loni mi to se srazem nevyšlo.. tak pokud by to někdo naplanoval na letošek, udělam vše proto,abych to tentokráte vyšlo..
Březen 2, 201411 r Vloni v Jedovnici nás bylo pár, na zámeček v Rájci-Jestřebí jsme po obědě v reštyku u rybníka jeli jen s Maltou sami dva "roomsteráci"... Jakou lokalitu byste kdo navrhnul na letošek? Termín samozřejmě až někdy koncem léta - po sezóně dovolenejch...
Březen 2, 201411 r Kdo bude navrhovat lokalitu by měl taky navrhnout nějakej další program, například kam se jet podívat v blízkým okolí místa srázku - předpokládám, že kdo navrhne místo taky zná jeho okolí a bude vědět "kam za kulturou" - třeba už jen kvůli kultuře kulinární, aby to nebylo setkání o chlebech s Bohúšovou paštikou...
Březen 3, 201411 r tak co se týká srazu(ů), plynařský nechám organizaci tentokrát na někom jiném a co se týká roomsteráckého, měl by být tuším letos ve Vrchlabí, nebo někde okolo, je tak Karle? jinak o víkendu jsem si krapánek hrál ... nejen že jsem umyl obě auta, ale jednak jsem jednoznačněě identifikoval fábuli, takže pokud někdo uvidíte nápis na prdeli , tak jsem to já .... no a roomík dostal new znaky a také new nápis, takže až obuju liťáky, bude mi to ladit komplet, neb tam jsem již dával středy s novým logem loni
Březen 3, 201411 r Vrchlabí navrhoval vloni v Kostelci Kani, že jako by to byl třetí sraz u třetí fabriky automobilky - jestli se to uskuteční, je zatím ve hvězdách. Sraz řeší Kani s Dejvem a Sagim, já jsem se k tomu Kostelci nachomejtnul vysloveně jen proto, že bydlím nejblíž. A plynařskej sraz organizovat nemůžu, když mám plyn tak leda v .... (moje drahá polovice striktně odmítá sednout do čehokoliv, v čem šplouchá nádrž s LPG a nenechá si to vymluvit)...
Březen 20, 201411 r Ta ti teda dává čočku Já bych potřeboval nějakého pokusného králika s Landi Renzo Omegas někde od nás z okolí (chcu si něco vyzkoušet)
Březen 20, 201411 r Ta ti teda dává čočku Já bych potřeboval nějakého pokusného králika s Landi Renzo Omegas někde od nás z okolí (chcu si něco vyzkoušet) Z okoli proto kdyby to vyzkoušeni třeba nevyšlo aby odešel po svych? Upraveno Březen 20, 201411 r od bitttpower
Březen 20, 201411 r Ta ti teda dává čočku ... Je zblbnutá - přitom jsme před lety naprosto v pohodě jezdili s bráchovým V6 fovdíkem škorpio 2,9i Ghia se sekvencí na LPG (nádrž toroid v kufru, bohužel na značku sady jsem se tenkrát nepodíval a brácha už si to sám nepamatuje - auto kupoval od taxíkáře už osazený plynem). Nevím na co se vymlouvá, jestli ji odrazuje investice cca 25 000,- do auta nebo co... Bohužel nemáme oddělený finance, tak dost dobře nemůžu bez jejího vědomí položit na dřevo uvedenou sumu za zaplynování auta - a s jejím vědomím už vůbec ne... Nechápu proč odmítá možnost ušetřit. Ale u ženskejch nechápu víc věcí...
Březen 21, 201411 r Z okoli proto kdyby to vyzkoušeni třeba nevyšlo aby odešel po svych? Hele garantovat nelze nikdy nic :kol-28: Ekkar_z_Bastlírny - a víš proč? pač maj obrácený krevní oběh
Březen 21, 201411 r Ekkar:co s ženou tvou udělat.... aby dala souhlas na LPG... byl jsem o víkendu s Dejvem a říkal něco o Vrchlabí...psal jsem do salonu jak jsem kupoval roomíka...kdy pujde do výroby...už je to měsíc a parchanti se mě neozvali..dělaj na mě....
Březen 21, 201411 r Dyť už jsem to říkal - jezdili jsme naprosto normálka se Škorpíkem, ten v plynu byl a v klidu, nebyl s tím problém Ale nevím, co jí vrže mozkovnou, když to nechce mít na NAŠEM autě - na bráchovým jí to nevadilo, i když i tam byla "bomba za (_!_)"....
Květen 3, 201411 r http://www.novinky.cz/koktejl/335198-domaci-prestavba-auta-na-plyn-skoncila-explozi-na-silnici.html
Květen 3, 201411 r A zaručeně to bylo jen uvolnění nadměrnýho tlaku z tlakový nádoby, žádná opravdu "pravá" exploze (při který by se spaloval plyn s kyslíkem ze vzduchu nebo jinýho okysličovadla) - kdyby totiž došlo k opravdu oxidační explozi plynu z kuchyňský "bomby" (nic jinýho ti dva mužici do tý bílý Samary zaručeně nedali), tak by z auta nic nezbylo a tí dva by byli křížem krážem naplácaný přes Měsíc.
Květen 5, 201411 r Může někdo doporučit nějaké rušnější místo v Chorvatsku spíše někde navrchu (resp blíž než dál)? A jedete tam již s objednaným ubytováním a nebo "na divoko"?
Květen 10, 201411 r Ahoj Paulo.Nikdo ti asi nechce poradit,nebo se na sever asi moc nejezdí.Chorvatsko máme sjeté od vrchu až po Omiš.Jezdíme většinou na slepo,ale jezdíme v srpnu a ubytování je minimum.Nevím jak je to v jiných měsících,ale srpen je asi nejhorší na hledání.Na severu jsme byli naslepo před 3 lety a jeli jsme od Portorože směrem dolů a nikde opravdu nic nebylo volné.Dojely jsme až do Puly a tam už jsme neštastní chodily opravdu barák od baráku a ptaly se.Nakonec jsme sehnaly apartmánek u babičky v baráčku,ale k moři jsme museli jezdit autem a moře nic moc.Sever mi připadá drahý na ubytování a ani se mi tam tak nelíbí jako jižněji,ale to je jen můj názor.Na severu jsou zvyklý na Italy a Němce,kteří to tam nemají daleko,tak jsou asi ceny jiné než jižněji.Jednou jsme byli i na ostrově Krk ve městě Šilo.Nebylo to tam špatné,ale na Krku se mi nejvíc líbílo v Bašce.Tam to žilo a i pěkná pláž,ale drahota.Ubytování na krku jsem tenkrát hledal tady http://www.ubytovanivchorvatsku.cz/ Jestli chceš,tak mám kontakt do Omiše,tam jsme byli 2krát,je to tam celkem ok i dobrá cena,jen tam není klimatizace.Apartmánek jsme měli vždy nahoře pod střechou a i když tam jsou obrovské dveře na balkon s výhledem na moře tak se pokoj přes den šíleně rozhajcuje a v noci se mi tam pak moc nedalo spát v tom horku.Jestli máš ještě otázky tak se ptej. Upraveno Květen 10, 201411 r od dusan.k
Květen 23, 201411 r Tak jsem dnes natankoval 3tí nádrž LPG...už podruhé byla vyjeta do prázdna ..pokaždé natankováno 45...litříku +- a nájezdy kolem 550 km.......zatím jsem velmi spokojen.. plyn necuká při jízdě..akorát po přepnutí prvním když je motor studený si cukne...pak už ne...za chvilku jedu na seštelování tak uvidíme. Upraveno Květen 23, 201411 r od mira
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.