Květen 23, 201411 r tak máš zatím surový motor, takže myslím že dobré . Miro, když už jsi zavítal sem, zeptám se, když máš na Fábuli o něco málo km více než já ... měnil jsi už vlnovec? Já teď před týdnem zjsitil že fouká vrchem, tak jsem měl jet zítra na výměnu, ale mechoš nalkonec nemůže, takže odloženo o týden.
Květen 25, 201411 r Martine měnil...už je to dávno..já si ho orval někde o kámen...stál snad 1000kč i s prací...starý se vyříznul nový navařil....takže jsem ho zničil vlastní vinou...
Květen 25, 201411 r jj, výměnu jsem už absolvoval na roomovi, paradoxně po 100t km loni před dovčou - pro jistotu, zatímco na fábuli byl v nějakých 265t km, kdy jsem ho tak nějak kontroloval naposled, evidentně v pořádku
Květen 27, 201411 r tak to bylo asi při 90t km, páč v sobotu jsem měl malé výročí na roomovi, malé kulatiny a že bych najel jen 10tkm za rok je u mě něco nereálného
Květen 27, 201411 r po shlednuti dokumentu v ct-co si chorvati mysli o cesich-me v chorvatsku nikdo nikdy neuvidi.. zlate bulharsko... Upraveno Květen 27, 201411 r od JirkaBrno
Květen 27, 201411 r Myslíš, že je to v Bulharsku tak odlišné? Já si myslím, že ne, jen o tom ještě nikdo nenatočil dokument. Takhle si kazit náhled na dovolenkovou destinaci mi přijde škoda. Jelikož nejsem typ, který jezdí více než dvakrát na jedno místo nemám nikde tzv. "známé bytné" a na jejich názory na náš národ z vysoka kašlu. Jedu na dovolenou kvůli přírodě, památkám, moři, odpočinout si a ne abych řešil, jak na mě koukaj místní. Většinou mě stejně už nikdy neuvidí a myslím, že všichni lidi bez důrazu na národnost jsou různí, převážně hloupí (tím nechci říct, že jsem lepší než ostatní). Loni jsem měl i v Bulharsku co dočinění s partou vychcánků, které mě stálo nějakou tu kačku a přeci kvůli tomu nezavrhnu Bulharsko. Vezmi si české taxikáře v Praze. Jsou známí po celém světe svou zlodějnou a stejně lidi (turisté) taxíkama v Praze spokojeně jezdí a ještě s úsměvem platí. Je to zajímavý dokument, ale nic co se nedalo čekat.
Květen 27, 201411 r ano, jsem presvedcenej, ze v Bulharsku je to odlisne nez v chorvatsku... zatim tedy... staci cesta do toho slavneho chorvatska, navic jsou chorvati namlsani z nemcu a ostatnich, kteri si muzou dovolit chodit do restauraci na all inclusive, protoze na to proste maj, kdyzto prumernej cech, kterej na chorvatsko cely rok setri, pak nabali kufr jidla, protoze je rad, ze na to usetri, je pro ne povl, pastikar, ktery nepusti chlup.. no hlavne ze chorvati jsou takovi mistri, zive si pamatuju nase domaci z apartmanu,jen sedeli, hulili, cetli noviny, kazdy den... Upraveno Květen 27, 201411 r od JirkaBrno
Květen 27, 201411 r o jakém dokumentu je řeč prosím? rád bych shlédl a posoudil takže letos je Miro poslední Bulharsko jo ?
Květen 27, 201411 r tusim, ze minuly tyden byl na CT2 dokument neco ve smyslu-jak vidi chorvati cechy.. proste chorvati na kameru vykladali jak vidi ceske turisti oni.. mozna to najdu v archivu CT, mrknu na to doma, v hokne neni moc casu.. udelalo mi to obrazek ten, ze pokud nenechas za vecer v restauraci tak 100euro, minimalne, nemas na sobe posledni modni vystrelky aspon z prumernyho butiku a na plaz si dovolis vzit chladak s jidlem tak ses ceska socka..kdyz to vemu, ze 3/4 tech ,,socek,, celej rok sporuje, aby si to blby chorvatsko mohli v lete dovolit, tak je to dost smutny, ze nas lidi, kam desetina ceske populace rocne zavita, takto vidi.. Upraveno Květen 27, 201411 r od JirkaBrno
Květen 27, 201411 r Navíc, kdo je větší "socka" průměrný chorvat, nebo čech? Bez turistů by jim tam bylo velmi, ale velmi ouzko. Blb se najde všude na světě... Ten dokument je ZDE.
Květen 27, 201411 r Dovolím si oponovat, i když to zřejmě nemá smysl. Myslíš si, že tím, že v Bulharsku utratíš nějakou kačku a chodíš na jídlo do hospody, na ně uděláš lepší dojem? Je to jako pověstné - všichni češi jako jediní nosí do sandálů ponožky a ostatní národy se nám smějí. Myslíš, že v Bulharsku Češi patří k honoraci? Já si to teda nemyslím. V chorvatsku mají němce, v bulharsku zase rusáky. Mohu říct, že mi je úplně fukec co si o mě nějaký Chorvat, Bulhar, Ital, Španěl a další obyvatelé zemí, které jsem stihl za svůj život navštívit myslí a zavrhnout kvůli takové kravině tak krásné a čisté moře, které se v dostupné vzdálenosti nedá jinde srovnat by byl mozkový blackout. K dokumentu - byla to série velmi zajímavých dokumentů o lidech - "Jak chorvati vidí čechy", "dělníci bulváru", "život čecha v cikánském ghettu - pardon v sociálně vyloučené lokalitě" a další extrémy. Nebylo to špatnéa jelikož to bylood ČT, tak to nebylo tak okatě přifilmované jako na jiných kanálech. Ale všechna vyjádření tam beru s nadhledem.
Květen 27, 201411 r ale na druhou stranu máme stejnou zkušenost někdy v 2005 na Pagu, kdy jsme se také rozhodli, že zajdeme někam do restaurace na véu ... sedli jsme do poloprázdné restauračky, vzali do ruky lístek a začali se bavit o tom co si dáme .... 10 min jsme to vydrželi, co nás číšník úspěšně míjel a už nikdy jindy jsme nikam nešli, o rok později jsem byli v Chorvě naposledy a už nás tam více nikdo neuvidí na druhou stranu v BG jsme vystřídali restauraček několik a v různých destinacích a tohle jsme opravdu nezažili ani náznakem
Květen 27, 201411 r Já si nemyslím, že je chyba v Chorvatech, či Bulharech. Nezapomeňte na to, že on musí vydělat za 4měsíce to co vy za celý rok, jinak tam pojde hlady či bude celou dobu žrat ryby. Na druhou stranu je fakt, že tady ti rychlovykvašenci si už nevidí na účet a tak dávají znát svou příjemnost zákazníkovi. Bulhaři jsou stejní jak Chorvati, jen s tím dodatkem, že Bulhaři se krotí a nedávají to tak najevo. Je to prostě v nenažraných lidech. Čech dře jak hovado, Němec pracuje, Chorvat nedělá, ani zahovno, dokud si je jistý, že nezdechne, tak dělat nebude, a až už je na hraně, de si chytit rybu, ale dělat stejně nebude. To samé Řecko. Na druhou stranu bavíme se ve sféře nějakých lidí závislých na turismu. Ti lidi, co nevydělávají na turistech (ti obyčejní lidi), tak jsou stejní jak mi. A nějaký šulín mě nemůže trvale vyvézt z míry, jak píše Mirek2007
Květen 29, 201411 r Pánové, jak je to s cestovními doklady do Chorvatska přes Slovinsko? Je v některé z těchto zemí potřeba pas? Nebo se může jét pouze na občanku?
Květen 29, 201411 r koukl jsem na dokument a dobrý..nevidím v tom nic špatného..každý národ něco má.my máme ponožky v sandálech a paštiky:-)chorvati ale maj v něčem o nás pravdu:-)
Květen 29, 201411 r Ja musim rict ze v posledni dobe me CT prekvapuje cim dal tim vic.... Konecne to neni to zaprdene CT, tohle se dle meho muze merit s konkurenci vsude ve svete... Jako divak jsem si opravdu uzil hlavne: - ctvrta hvezda (super sitcom, dejvicke divadlo, hlavne Krobot, se opravdu ukazalo) - cirkus bukowsky (neco uplne noveho, neokoukaneho...) - ceske stoleti (konecne me nekdo ukazal dejiny jinak nez jako telefoni seznam, dialog hlavnich postav me aspon z castecne nuti si na fakta divat z vice uhlu) - prvni republika (vizualne hodne prijemne, obsahove vlaznejsi ale na dalsi dil se vzdycky tesim, ikdyz predvidatelnost je uplne neskutecna) - z doslechu vim ze i ta jejich kriminalka s polivkou je hodne dobra (neni cas koukat na vsechno) cesky zurnal (zatim jsem videl jen delnici bulvaru, a obnazenej narod - a za me musim rict ze hodne spatny, ztrata casu, doufam ze to o tech ciganech nebo hornicich bude lepsi. Takove hodne tendencni neinformativni, a dosti nudne
Květen 29, 201411 r Paulo tak kam to nakonec bude do Chorvatska?A co plánuje Malta? България?Já už mám objednanané přenocování v Dragomanu,tak doufám,že letos to vyjde.
Květen 30, 201411 r Kamaráde to řeší moje drahá polovička. Nicméně nakonec, pokud se to povede, tak to směřuje do oblasti Omiš-Baška Voda-Makarská.
Květen 30, 201411 r Paulo,dole se mi to v Chorvatsku líbí víc,takže dobrá volba,ale je to taky kus.Aspon od nás z Havířova.A Malta nezklamal.Budeš asi jako pokaždé můj předjezdec,tak pak se snad s náma podělíš o cestopis a ceny?My vyrážíme 10.8 směr Aheloy-Ravda,nebo Tsarevo,možná skončíme i v Primorsku.Letos nemáme nic objednané,mám několik tipů na hotel,ale rozhodne se to až na místě.Hotel bývá většinou pěkně nafocen a pak v reálu zjistíš,že jsi někde na louce a k moři musíš jít 600m džunglí.
Květen 30, 201411 r no mojím předjezdcem zase bude Mira2007 Paulo, jj byli jsme v Brele v 2006, je to asi 15km před Makarskou, cesta byla cca 1000km od nás, tehdy ještě dálnice končila u Splitu, zbytek podél pobřeží. V Omiši jsme byli na výletě a jeli loďkou po řece Cetině. Pěkné to tam je, ale za BG bych to rozhodně nevyměnil
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.