Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

To by mě taky zajímalo za jakou cenu ho kupují...nebo prostě je to vedlejší produkt....maj velkou výtoč benzinu +jiné služby...tak LPG dávaj za cenu niší maj třeba marži 1Kč...fakt nevím....každopádně se to tankuje veseleji...

Upraveno od mira

.. no, prave ze benzinu se prodava min nez pred lety, stredni trida+SUV pouziva vylicne naftu... prodejni objemy BA klesaji.. u nas je LPG16.70.. nevite nekdo jak je to ve slatine na te benzine, jsou furt na 16.90nebo se uz pohli dolu?

pawouku, to mi neva.... pokud je vedro zaklimuju a proste pak to vypnu a hotovo.. fakt za 3 roky co auto s klimou mam nepozoruju naky zasadni problem ze nemam digitalni panylek se stupnema.. spis me se*e ze nemam vyhrivany sedla..

Upraveno od JirkaBrno

chápu,že se vám to nelíbí, ale až začnete používat mozek, zjistíte, proč se pořád ten dotyčný pán obhajuje, že má plyn v pořádku,....už to je k zamyšlení.....takže nějaké obhajování a ukazování zde na stránkách je spíš alarmující než obhajující, ale to si přeberte sami...

mám s ním osobní zkušenost, takže vím o co jde...už před cca 10ti lety mi nabízel plyn(to ještě prapodivným způsobem spolupracoval s Flagou,pak si koupil svoje cisterny aby pak o ně přišel),po 3 dodávkách jsem měl po stojanu, jestli chcete vidělt fakturu za opravu stojanu,kdy tenkrát došlo ke zničení poměrových válců,tak vám ji na firmě ukážu...,již mnoho let mi jezdí na čerpačku společnost Kralupol, natankují, zaplombují nádrže a ručí za kvalitu,takže v případě kontroly jde vše na jejich triko....  

To je tvrzeni proti tvrzeni a nechce se mi procitat, kdo je v pravu a kdo ne. Jen se mi nelibi tvoje jednani, stejne jak v minulym prispevku - "az zacnete pouzivat mozek" apod. To si opravdu myslis, ze jsi nejlepsi a vsichni jsou povl? Takovyho exota máme v praci a i kdyz si svoje udela, ma z nej kazdy akorat prdel, pozor at tak nedopadnes. Kdybych si mohl ted vybrat, nejedu ani k jednomu z vas, prave kvuli chovani. I pan sverak je trochu sveraz, vsak kdo zna, vi...

dekujem karle, zkusime pouzivat mozek, nicmene k nemu jezdi jen jeho montaze, pro ktere ma levnejsi plyn, jinak pro normalni lidi ma plyn o cca 1.50kc drazsi.. z toho plyne, ze kdyby mel tak naho*no plyn jak pises, tak by valem odchazely jeho vstrikovace, coz nevim jestli k tomu dochazi... muzes nam tedy ukazat nejaky tvuj certifikat ze mas plyn v poradku ?

karel si to nemysli, karel to vi.... :kol-65:

Pokud chceš vidět rozbor plynu, ozvi se na Kralupol, oni ti přesně dají patřičný rozbor, dokonce to mají tak, že je patrno, ky a kde byla tankována cisterna, který vagon v pořadí a další náležitosti, jak jsem psal výše, mě to nemusí zajímat, protože mi za to ručí oni....proš tedy dělají stále dokola kontroly u to pána Č..., je to stále a dokola opakujícíse diskuse, která není prakticky o ničem, vy vidíte cenu,nějaký certifikát...já to vidím z opačné strany, což tady nebudu rozšiřovat co a jak je....o ostatním se nebudu bavit, je to jenom napadání,ale když vám to dělá dobře...o vás nic nevím, tak to nebudete raději řešit...

Hele nic proti,ale Kralupol nezaručuje žadnou kvalitu,u nás zavaži Shellku jejich cisterna a par lidem se tam zalepily vstřiky,auto špatně jelo,tak nevim kde je ta kvalita.Troufnu si řict že v ČR bohužel žadna kvalita neni.A takove to zdejši napadani vubec k ničemu nevede a myslim že je to uplně zbytečne.Toto forum slouži k ziskavani informaci k přatelske pomoci a ne k tomu co tady předvadite.Možna že tady někomu vadi že ten druhy je uspěšnějši než on a to se bohužel v Čechach neodpoušti,tak ho aspon trošku pomluvime...

Upraveno od bitttpower

takže na téma mezilidských vztahů se bavit nebudem.....u nás není špatný plyn, společnosti jako Flaga,Kralupol,Primagas si svou kvalitu bez problémů drží,proto k nim přechází ten Shell a další...to,že se někomu zalepí vstřiky nemusí být plynem,jak se pořád řeší, i stojany, zařízení v autech má předepsané kontroly a servis, pokud se tyto úkony dělají, nebývá problém a to minimum co se objeví se většinou zjistí už při zárukách....to,že si u nás někdo nechá předělat auto a za 3 týdny tu řeší, že má ten a ten problém, že to nedokáže zreklamovat, a další problémy co s tím jsou, o něčem svědčí, ale to už tu bylo milonkrát rozebírané, já taky nemám patent na rozum, ale zatím všechny auta co jsme dělali,jsme rozchodili, i když měly problém, nakonec ani třeba nesouvisel s plynem, takže se za sebe a svou práci  nemusím stydět...a k těm stojanům, když se změní dodavatel, nikdo neřeší, kdo tam byl před ním, takže jsou dnes pumpy, které za 10 let provozu neměly ani jednou rozdělané filtry, dokonce jsou i takové, které nemají kalibrační zkoušky od ČMI, takže jádro problému je trošku jinde,někdy to tak prostě je, ale nejjednodušší řešení je svalit to na plyn a je to....

To fakt nema cenu.U nas neni špatny plyn.. :D :D :D.Tak to by mne zajimalo proč maji firemni auta Kralupolu a ne jednou měněne vstřikovače na lpg,to asi nebude diky tomu jejimu super plynu.Pardon Malto ale na takovou hloupost jsem musel reagovat,protože takova kravina to neni snad ani možne.

Upraveno od bitttpower

No tak já ti tu kravinu vysvětlím....proč servis škodovek nedělá servis jako my? Po 10 tisíc, výměnu filtrů si taky nastavili podle svého, navíc, když jsem tu měl auto z Karalupolu jak jsi říkal,že jsou na H..., filtry místo originálu jsou polské,papírové, celou věčnost neměněné, vstřikovače Med, ale ne originál, ale jakýsi podivný výrobce, já na rozdíl od tebe po 20ti letech poznám originál od kopie, MTV taky mají jiný jako ty, co používáme my na přestavby, takže se uklidni...problém je někde jinde a víme kde, škodovka si zadala zakázku, pak stlačovala výrobce tak, že se dávají jiné komponenty(výrobce), jak na začátku,proč tu mám auta, které jezdí 10 let, teď zrovna na dvoře stojí FordS-Max, najeto 360 tisíc, Landi Renzo, funguje bez problémů,podle značek jsou tam origo vstřiky a jezdí, bez závad, je vidět, že tomu ani za mák nerozumíš a jak říkím, nejlepší to svést na plyn, začínáš mi připomínat jednoho prodejce, když k němu člověk přišel pro baterii, hned každému vysvětloval, že za to může plyn v autě....ale to jsme odbočili.....takže si nejdřív zjisti podrobnosti k danému tématu a pak reaguj....  

Škodovka měni filtry plynne fáze po 15 tis a kapalne po 60 tis,tak je to předepsane.Jestli to dany servis uděla nebo ne tak na to si musi každy dohlednout sam,jako ostatně na všechno tady v Čr.Škodovka tam žadne Polske filtry nedava.Nevim co tady pořad pletete ty Polaky,navíc i Polske filtry mohou byt kvalitativně srovnatelne s jinymi.Jde o to z jakeho materialu jsou a ne o to odkud jsou.A určitě si Škodovka objedna falzifikat vstřikovaču Med a k tomu zamkne řidici jednotku,to by museli byt hodně otrli.Mtv je zmetek,to je všeobecně zname,řikal mi to i plynař co se s nima setkava,kdysi je taky montoval a i vi jak se jmenujou a že se časem zasekavaji a stava se že jde časem plnit do nadrže min a min plynu.Hlavně že ty jsi nejchytřejši na světě v oblasti lpg.Všichni ostatni jsou asi tupci.Taky tam měl plynař BRC a Landi a taky to ma sve problemy,a ne že ne jak se tady někdo snaži lidem nabulikovat.Ale narozdil od tebe nepomlouva systemy ktere nemontuje nebo svou konkurenci.A takovych lidi si vážim.

Upraveno od bitttpower

chápu,že se vám to nelíbí, ale až začnete používat mozek, zjistíte, proč se pořád ten dotyčný pán obhajuje, že má plyn v pořádku,....už to je k zamyšlení.....takže nějaké obhajování a ukazování zde na stránkách je spíš alarmující než obhajující, ale to si přeberte sami...

Aha. Mám to chápaŤ tak, že keď sa niekto bráni, tak je vinný? :-O

Jen se mi nelibi tvoje jednani, stejne jak v minulym prispevku - "az zacnete pouzivat mozek" apod. To si opravdu myslis, ze jsi nejlepsi a vsichni jsou povl?

Pokiaľ si doteraz nepochopil že Karel a len Karel tu niečo vie,  tak si asi trochu spomalený.

Ale mohli by sme založiť nejaký klub Karlových obdivovateľov a dokumentovať  všetky Karlove hrdinské skutky :-D

Ale na druhú stranu musím uznať že LEN KARLOVI fungujú všetky jeho inštalácie bez najmenších problémov a autá jazdia ako britva.....teda to aspoň tak o sebe povedal...:-D

Toto forum slouži k ziskavani informaci k přatelske pomoci a ne k tomu co tady předvadite.

Bingo!

Keď to tak dlhodobo sledujem, tak mi príde že sa istý K rozhodol že svojimi jízlivými, nepodloženými, zavádzajúcimi reakciami a nepodloženými informáciami fóru škodí. Zahlcuje ho balastom ktorý bráni tým čo o to stoja, aby sa dozvedeli dačo iné ako že karel je KING.

Občas ho podozrievam, že to robí úmyselňe pretože sa ľudia nič nedozvedia a musia ísť za odborníkmi ako je on sám. Teda sám ako že SÁM. Samučičký SÁM.

No vidíš, my ostatní nemusíme s ničím manipulovat. To je ten rozdíl. :kol-28:  Výhřev není marný, ale ta 1.4 topí brzo, ne?

Tak ja měl Climatronic,ted mam "manualni" klimu a řikam si zlata předešla automaticka klima.Ale je jasne že každemu vyhovuje něco jineho.Je dobře že je na vyběr.

..pokud bych si takové auto stočené na 250 000km koupil a zjistil , že motor je v takovém stavu jak je popisovaný, zajímalo by mě, kolik by stála oprava... nevíte někdo..?a s tou klimou má pravdu.. na co climatronic, knoflíky a tlačítko a/c uplně stačí..

Zdarec, odpoved viz foto :) jinak jsem moc rad za climatronic. Octavii s lpg od sveraka mame s manualni klimou ale kdyz se vezu jako spolujezdec, porad motam s knoflikama. Kdyz uvedu priklad, v zime startuju studenej motor a jedu, superb mi zacne foukat s malou intenzitou na nohy az ma voda cca 50 stupnu. Pak se otevrou klapky a pomalu zacne auto vytapet. Kdezto s octavii vyjedu a hned me to pere studenej vzduch na nohy a jelikoz jezdim vetsinou v botaskach, je mi zima hned a to me stve. Toto je jen jeden z mnoha pripadu kdy manual proste ne a radsi bych si zaplatil za nejakou klapku za 2 tis

post-35925-0-12821800-1417461599_thumb.j

ale jooooo tak ja nerikam,, jiste, konfort to je super... ja jen, ze mne dostacuje obycejna klima.... samo ze jini jsou uz implementovani na automat takze to pohodlicko je super...

A chvapci, jak jste na tom s pocasim?? Ja vcera kraaasne zamrzle komplt auto, dalnice D1 nastesti jela, takze to slo, od vcerejska od vecera u nas nejde elektrika, v noci sla chvilku, ale rano black out.... v brne nastesti elektrika vali, ale zase nevali trajfy a saliny.... masooooooooooooooo

60000oprava auta.. hmm kdyz si vemu, ze v takovem stavu je kazda 4ta oktavka tak potes...

vcera 15.05 brno Slatina :kol-27:

skoda ze nejdou videt ty rampuchy na hagusach...

post-70462-0-97014300-1417504522_thumb.j

Upraveno od JirkaBrno

klid jako v hrobě :kol-46:

tak už zase ne, min týden v úterý jak byla ta kalamita, jak jsme jel domů z práce kousek u odbočky na Voděrady, ozvalo se zase to klepání a vydrželo to s malými přestávkami až do Boskovic na kruháč. Pak zase klid. Přesto jsem si dal malou okliku na rampu, abych problém identifikoval a jak jsem říkal už před tím, mé tušení se potvrdilo. Menší vůle na poloose, naprasklá manžeta na homokineťáku a když jsem potočil kola tak aby byla prasklina dolů, tak po zmáčknutí s tama tekla špinavá voda :kol-26: . Takže dnes proběhla s kamošem rozborka a zborka homokloubu (sada - manžeta, matka, podložka vrecko s vazelínou) mi ležely v garáži skoro 2 roky a ne se k tomu dokopat. Když mi dělali ty tlumiče, tak jsem na to zapomněl říci, aby to taky udělal, tak teď už mě k tomu donutili okolnosti. Takže důkladné vyčištění kloubu, už tam i tak nebyla skoro žádná vazelína, dání nové, zborka a vůle nyní minimální, projížďka se zdála naprosto OK, takže nastane fáze testování. Doufám že bude klid :kol-47:

ono sa niečo zasa nájde  :kol-29:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.