Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Malta:

Ta kalamita byla tento týden v úterý! Žiješ moc dopředu-zpomal. :kol-48:  

šak je ještě neděla a nedělou týden končí, tak to beru jako že ještě tento týden :kol-32:  ... šak nésme v anglosaských zemích aby nám týden začal neděló ne? :kol-28:

ono sa niečo zasa nájde  :kol-29:

přesně :kol-28:  a ani to tak dlouho netrvalo, vezl jsem juniorku na bus a cestou zpět mě začal klepat pro změnu zadní levý tlumič  :kol-44:  ... asi jsem holt podcenil technologický postup, takže ho budu muset výtáhnout ven a usadit stejným způsobem jako ten pravý ... a poopravit návodku, aby se ti co to třeba někdy budou dělat podle ní, vyvarovali té chyby

Malta ja som to nechcel tak skoro privolať  :kol-48:

jasně, to ale bude už na necelou hoďku a klidně i věčer jak dorazím z hokny ... ale už je toho poslední dobou nějak moc ... už by byl potřeba zase klid ... a do toho mi u rooma teče olej.filtr ... nevím kdo to vymyslel, ale už jsem vícekrát koupil fitr Champion a má to takovou tu vnitřní část co se navléká na ten plastový trn z filcu :kol-44: . Dřív to bylo plastové a když se to na ten trn narazilo, tak to tam prostě drželo a byl kolikrát problém ho sundat při výměně dolů. Tady ten filc nasákne olej, změkne a ten filtr tam plandá jak bunda ve větru. Už je to asi druhý nebo třetí, co mi takto začal téci a nevydržel ani do další výměny :kol-29:

je tam určite čierna tesniaca gumička,že?

jo, to taky ... zítra se ráno stavím ve škodovce, a koupím ten jejich (jak už vícekrát před tím), je bytelný a s bílou gumkou

najlepšie riešenie  :kol-47:

... a taky to umístění fitru :kol-44: ... začne téci ... a rovnou na altík :kol-29:

keď to správne povolíš a zároveň použiješ správne ND,tak si ten alternátor ani nevšimne,koho má nad sebou  :kol-28:

Upraveno od libero

šak je ještě neděla a nedělou týden končí, tak to beru jako že ještě tento týden :kol-32:  ... šak nésme v anglosaských zemích aby nám týden začal neděló ne? :kol-28:

No to jo,ale o stránku před  jsi napsal:

tak už zase ne, min týden v úterý jak byla ta kalamita, jak jsme jel domů z práce kousek u odbočky na Voděrady. :kol-140: 

Že by nějaká jiná než ledová? :kol-28:

ano to jsem jen reagoval na svoji zprávu z 25.11. že je v autě klid jako v hrobě a v úterý (tento týden :kol-28: ), tedy 2.12. to zase začalo opět klepat :kol-28:

aha, už to vidím :doh  ... mám v těch týdnech trochu chaos, jednou minulý týden, jednou tento týden :kol-28:  ... asi bych měl v práci trochu vypnout :kol-31:

fakt kouzelnice :kol-46: , lepší už by to nikdo nevymyslel :kol-28:

Hm, další možnost už je jedině že by jí do toho sed někdo další a vyjel by po půlhodině jejího zoufalýho manévrování sám ...

Osobně takovou zkušenost mám, akorát v opačným směru - mockrát už jsem zajížděl s autem do omezenýho stání někomu, komu sotva vystydnul toner na řidičáku - a kupodivu, párkrát už to byli i mladí pánové - a s pořádně drahou károu...!!!

tak ono i těch 15,50 je příjemných :kol-47: zejména na zimu

jinak jsem tlumič znovu usadil, po 40 min i s projetím je po klepání ... tak doufám, že na dlouho

Otázka trochu mimo - Seat Alhambra 1,8T - vysvětlí mi někdo jakým principem reguluju ŘJ tlak v sání (práci trubíny)?

Řešil sem auto, které vyjmečně reguluje tlak okolo 1,5bar. Ovšem často se stane, že auto je "agresivnější", ale tlak turba leze přes 2,1bar. Zkoušel sem VAG spínání tlakovacího ventilku. Jestli je dobrý nevím, ale cvakat cvakal..... Děkuji

kde beres za  15.50? :kol-25:  vi nekdo kde je v brne levneji nez 16.70? krome cadka ? :kol-46:

kde beres za  15.50? :kol-25:  vi nekdo kde je v brne levneji nez 16.70? krome cadka ? :kol-46:

reagoval jsem na tvůj příspěvek ohledně linku na ceny Tank-Ono a dovětku, škoda že se to plynu netýká ... tedy 15,50 je u T-O :kol-28:

jo to jo, ale bohuzel VM je ponekud z ruky.... skoda ze neni tank ono s plynem v brne nebo v okoli...

no pro tebe ano, já pokud jedu Prágl, nebo Plzeň mám to po cestě :kol-47: . Jinak souhlas, to Brno by bylo taky fajn

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.