Prosinec 7, 201410 r šak je ještě neděla a nedělou týden končí, tak to beru jako že ještě tento týden ... šak nésme v anglosaských zemích aby nám týden začal neděló ne?
Prosinec 7, 201410 r ono sa niečo zasa nájde přesně a ani to tak dlouho netrvalo, vezl jsem juniorku na bus a cestou zpět mě začal klepat pro změnu zadní levý tlumič ... asi jsem holt podcenil technologický postup, takže ho budu muset výtáhnout ven a usadit stejným způsobem jako ten pravý ... a poopravit návodku, aby se ti co to třeba někdy budou dělat podle ní, vyvarovali té chyby
Prosinec 7, 201410 r jasně, to ale bude už na necelou hoďku a klidně i věčer jak dorazím z hokny ... ale už je toho poslední dobou nějak moc ... už by byl potřeba zase klid ... a do toho mi u rooma teče olej.filtr ... nevím kdo to vymyslel, ale už jsem vícekrát koupil fitr Champion a má to takovou tu vnitřní část co se navléká na ten plastový trn z filcu . Dřív to bylo plastové a když se to na ten trn narazilo, tak to tam prostě drželo a byl kolikrát problém ho sundat při výměně dolů. Tady ten filc nasákne olej, změkne a ten filtr tam plandá jak bunda ve větru. Už je to asi druhý nebo třetí, co mi takto začal téci a nevydržel ani do další výměny
Prosinec 7, 201410 r jo, to taky ... zítra se ráno stavím ve škodovce, a koupím ten jejich (jak už vícekrát před tím), je bytelný a s bílou gumkou
Prosinec 7, 201410 r keď to správne povolíš a zároveň použiješ správne ND,tak si ten alternátor ani nevšimne,koho má nad sebou Upraveno Prosinec 7, 201410 r od libero
Prosinec 7, 201410 r šak je ještě neděla a nedělou týden končí, tak to beru jako že ještě tento týden ... šak nésme v anglosaských zemích aby nám týden začal neděló ne? No to jo,ale o stránku před jsi napsal: tak už zase ne, min týden v úterý jak byla ta kalamita, jak jsme jel domů z práce kousek u odbočky na Voděrady. Že by nějaká jiná než ledová?
Prosinec 7, 201410 r ano to jsem jen reagoval na svoji zprávu z 25.11. že je v autě klid jako v hrobě a v úterý (tento týden ), tedy 2.12. to zase začalo opět klepat
Prosinec 7, 201410 r aha, už to vidím ... mám v těch týdnech trochu chaos, jednou minulý týden, jednou tento týden ... asi bych měl v práci trochu vypnout
Prosinec 8, 201410 r http://www.novinky.cz/koktejl/355743-ridicka-predvedla-tragikomicky-vyjezd-z-poloprazdneho-parkoviste.html mrknite..
Prosinec 9, 201410 r Hm, další možnost už je jedině že by jí do toho sed někdo další a vyjel by po půlhodině jejího zoufalýho manévrování sám ... Osobně takovou zkušenost mám, akorát v opačným směru - mockrát už jsem zajížděl s autem do omezenýho stání někomu, komu sotva vystydnul toner na řidičáku - a kupodivu, párkrát už to byli i mladí pánové - a s pořádně drahou károu...!!!
Prosinec 9, 201410 r http://ekonomika.idnes.cz/tank-ono-prolomil-psychologickou-hranici-natural-prodava-za-29-90-kc-10r-/ekonomika.aspx?c=A141209_161816_ekonomika_ozr skoda že se to plynu netyka...
Prosinec 9, 201410 r tak ono i těch 15,50 je příjemných zejména na zimu jinak jsem tlumič znovu usadil, po 40 min i s projetím je po klepání ... tak doufám, že na dlouho
Prosinec 10, 201410 r Otázka trochu mimo - Seat Alhambra 1,8T - vysvětlí mi někdo jakým principem reguluju ŘJ tlak v sání (práci trubíny)? Řešil sem auto, které vyjmečně reguluje tlak okolo 1,5bar. Ovšem často se stane, že auto je "agresivnější", ale tlak turba leze přes 2,1bar. Zkoušel sem VAG spínání tlakovacího ventilku. Jestli je dobrý nevím, ale cvakat cvakal..... Děkuji
Prosinec 10, 201410 r zajimavy videjoo ohledne kvality BA 95 http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1097429889-cerne-ovce/214452801081105
Prosinec 10, 201410 r kde beres za 15.50? vi nekdo kde je v brne levneji nez 16.70? krome cadka ? reagoval jsem na tvůj příspěvek ohledně linku na ceny Tank-Ono a dovětku, škoda že se to plynu netýká ... tedy 15,50 je u T-O
Prosinec 10, 201410 r jo to jo, ale bohuzel VM je ponekud z ruky.... skoda ze neni tank ono s plynem v brne nebo v okoli...
Prosinec 10, 201410 r no pro tebe ano, já pokud jedu Prágl, nebo Plzeň mám to po cestě . Jinak souhlas, to Brno by bylo taky fajn
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.