Publikováno Prosinec 15, 200717 r Ahoj, mám feldu 1.3 jednobodové vstřikování 50kw. Už delší dobu mám problém se studenými starty pod 2stupně. Startér točí najednou přestane zhasnou kontrolky zase točí najednou přestane zhasnou kontrolky zase točí a pak motor naskočí někdy normálně někdy na tři válce a je cítit benzín. Naposledy se mi stalo, že po delším stání(dva dny a více) startér točil a motor nechtěl naskočit vůbec až po půl minutě naskočil a benzín byl cítit nehorázně a druhý den byl start bez problémů???Startér nový neboť tomu starému praskl pastorek při tom vynechávajícím startu, baterie,rozvody,těs.pod hlavou,kabely ke startéru a baterii nové, svíčky a kabely k nim, zapalovací modul 20000km. Už nevím?Spínačka?Imobilizér-cliford?Prosím poraďte.
Prosinec 16, 200717 r Jojo...může to být jak spínačka tak i immobilizér.Clifford je sice kvalitní značka,ale taky sem jich pár měnil kvůli nefunkčnosti.V momentě kdy to zlobí by to chtělo měřit...co leze ze spínačky,co z immobilizéru a kde je chyba.
Prosinec 16, 200717 r Autor tak jsem vyměnil na spínačce tzv. ořech a čekal na mrazy. Včera přišly a po dvoudenním stání opět vynechávající starty i když ne dlouhé se zápachem benzínu to jsem možná tou spínačkou odstranil. Poté jsem jel na celodenní trasu a dnešní start při -2 naprosto v pohodě. Vypadá to jak kdyby se dobila baterka ale přece i kdyby byla slabá tak by to muselo sotva točit ale nevynechávalo by to ne?
Prosinec 20, 200717 r Autor no tak je to v pr.... spínačka nepomohla buď to při startu vynechává a za chvíli naskočí nebo nevynechává točí jako blázen ale naskočí až po puštění klíčku do polohy 1
Leden 4, 200817 r mám stejný problém s 1.6 Mpi, když odpojím kabel s cívky do rozdělovače, startér točí perfektně, ani jednou se nazsekne, v servisu mě donutili vyměnit i setrvák, stratér už mám také nový, vypadá to na něco v elektrice, špatněj předstih nebo tak něco, ale taky nevím co s tím...HELP PLEASE, vesely.roman@atlas.cz
Leden 8, 200817 r Autor tak jsem dobil baterku a při -5 v pohodě. Byla tam rok a buď chtěla oživit nebo mi to prd dobíjí-to ještě změřím. Ale stejně si myslím že by to mělo sotva točit ale nevynechávat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.