Mr.BuBaK Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Potrebujem demontovat airbeg kvoli vymene spinaca svetiel, je tam zozadu volantu poistka ktoru treba stlacit a demontovat airbeg.Davnejsie som to uz robil,vtedy to vyskocilo temer samo , no teraz si neviem s tym rady. ma niekto na to neaku fintu alebo pripravok ? Predtym to islo v pohode srubovakom no teraz to nechce ist.Prosim poradte ako na to . Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Mě to vždy šlo slabým šroubováčkem, ale musel jsem tam trochu lovit. Když máš volant natočenej vždy dolů, tak myslím, že se dává šroubováček jako horizontálně. Hlavně si odpoj baterku. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...3&hl=airbag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Poslyš, proč má odpojovat baterku kvůli demontáži bagu ?? Pokud nezapne zapalování tak se nic nestane ... (pokud jo tak musí vagem smazat paměť závad) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 23. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 O bagu viem ze musis mat odpojenu baterku a az po cca 10 minutach ho odpojit, preistotu aby nevystrelili, a ked skladas tak poskladas bag volant a tak das kluce do polohy 1 a potom az zapojis baterku. Je to navod z servisneho manualu Skoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Přesně tak. Je to kvůli tomu, aby ti airbag nedal facku až ho budeš mít v ruce. Je to tak psáno v dílenské příručce a vlastně ve všech příručkách a fakt to tak dělaj i v servise. A taky tam píšou, že při připojení baterie nemá nikdo sedět v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 A sakra tak to jsem to do teď dělal špatně, nikdy jsem baterku neodpojoval a nic se nestalo, jen jednou jsem omylem zapnul klíček tak svítila kontrolka ale stačilo smazat paměť závad. Ale v servisu škoda to taky u nás neodpojujou, jednou jsem potřeboval přesadit volant, dokonce to ten technik jel project bez bagu jestli je to rovně a pak taky mazal závadu.. asi nemaj tu příručku :-) ( v té době jsem ještě neměl jsem tu hvězdu....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 A sakra tak to jsem to do teď dělal špatně, nikdy jsem baterku neodpojoval a nic se nestalo, jen jednou jsem omylem zapnul klíček tak svítila kontrolka ale stačilo smazat paměť závad.Ale v servisu škoda to taky u nás neodpojujou, jednou jsem potřeboval přesadit volant, dokonce to ten technik jel project bez bagu jestli je to rovně a pak taky mazal závadu.. asi nemaj tu příručku :-) ( v té době jsem ještě neměl jsem tu hvězdu....) Tak to jsou asi nějací kaskadéři tam u vás, jinak jak se dělá něco bagama tak vždycky odpojit baterku a potom jak se tu psalo, všechno zapojit, zapnout klíček a potom až připojit baterku a počkat pár minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Nikdy nepreji nic spatneho nikomu, ale tem co je kradou bych pral, aby jim krapli pod rukama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Nikdy nepreji nic spatneho nikomu, ale tem co je kradou bych pral, aby jim krapli pod rukama. Přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 tak jsem an základě příspěvku výš dostal super nápad na tajný vypínač, který by po otočení klíčku aktivoval bag řidiče, to by zloděj čuměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 O bagu viem ze musis mat odpojenu baterku a az po cca 10 minutach ho odpojit, preistotu aby nevystrelili, a ked skladas tak poskladas bag volant a tak das kluce do polohy 1 a potom az zapojis baterku. Je to navod z servisneho manualu Skoda. Toho bych se bál, aby to člověku nebouchlo pod rukama při tý demontáži, ale to asi těžko, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 tak jsem an základě příspěvku výš dostal super nápad na tajný vypínač, který by po otočení klíčku aktivoval bag řidiče, to by zloděj čuměl TJN. do toho bych šel hned Pořádnou ránu jako od boxera by si zasloužil každý zloděj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xenon Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Opravdu dobrý nápad !!! Nezapomeň si do auta přibalit několik obvazů a mast na spáleniny. Výstupní teplota plynů na trysce je cca 700°C. Několikrát jsem zažil, že si někdo do auta namontoval vypínač který zamezoval nastartování a při nějaké stresující události a potřebě rychle odjet na něj zapomněl. Co pak se asi stane při stejné události Tobě nebo tomu komu auto půjčíš ? Ještě bych doporučil na volant napsat „před startem sundat brýle“. Sklo v očích nebývá vždy příjemné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.