Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chci se zeptat, to existuje jenom odkládací místnost místo 2 din rádia, když mám 1 din nebo existuje i nějakej plast, který zakryje to místo?

Díval jsem se na díly a nevím, co je za kód dílu

1U0.858.071 01C – kryt středového panelu černý

jestli je to ten odkládací prostor místo dinka nebo nějakej plast

mně by se hodil spíše ten plast...

Upraveno od Rygy

• Autor
1U0 857 231 A 01C - kryt

1U0 858 950 B 01C - přihrádka odkládácí

ceny nevím, někde se mi ztratil ceník :)

A sehnat se to dá kde, nevíš? :)

spíše tu záslepku než odkládací přihrátku

Upraveno od Rygy

• Autor

Ano to je hezký, ale právě toto tam mít nemůžu, protože tam mám danou kabeláž z rádia, což je docela rozsáhlá, takže to budu muset řešit tou záslepkou :(

Ano to je hezký, ale právě toto tam mít nemůžu, protože tam mám danou kabeláž z rádia, což je docela rozsáhlá, takže to budu muset řešit tou záslepkou :(

Tak to jo. Co si tam narval za rádio?

• Autor
Tak to jo. Co si tam narval za rádio?

Autorádio s DVD přehrávačem a 3,5 displayem, má to hodně výstupů a vstupů jako je couvací kamera, tv anténa, sw atd...

Autorádio s DVD přehrávačem a 3,5 displayem, má to hodně výstupů a vstupů jako je couvací kamera, tv anténa, sw atd...

No obyč šuplíček by se mohl vejít, jedině rozhodit palubku a tu kabeláž tak nějak zaonačit :)

Jinak ty kody co jsem psal, tak můžeš sehnat v každém Škoda salonu :)

Tak to je fakt, ze tam je malo miesta. Ti pakovia zo skodovky mohli vymysliet ten priestor pre autoradio aspon o nejake 3-4 cm hlbsi. Staci ze mas na radiu viac kablov vzadu, alebo je radio o nejaky centimetrik dlhsie tak mas problem.

Ja som kupil auto a bolo tam radio SONY ale kazetak, tak som to chcel vymenit a dat tam aspon zatial radio z mojho stareho auta (SENCOR CD s mp3), kym nekupim nove radio. Ale som sa divil, ze toho Sencora tam nemozem dostat, skratka tam nechelo zacvaknut. Ked som to vybral von a porovnal obidve radia, tak SENCOR je asi o 2cm dlhsi do hlbky ako SONY. Myslel som, ze tie autoradia maju tipizovane vsetky rozmery, teda aj hlbku. :feve:

Tak to je fakt, ze tam je malo miesta. Ti pakovia zo skodovky mohli vymysliet ten priestor pre autoradio aspon o nejake 3-4 cm hlbsi. Staci ze mas na radiu viac kablov vzadu, alebo je radio o nejaky centimetrik dlhsie tak mas problem.

Ja som kupil auto a bolo tam radio SONY ale kazetak, tak som to chcel vymenit a dat tam aspon zatial radio z mojho stareho auta (SENCOR CD s mp3), kym nekupim nove radio. Ale som sa divil, ze toho Sencora tam nemozem dostat, skratka tam nechelo zacvaknut. Ked som to vybral von a porovnal obidve radia, tak SENCOR je asi o 2cm dlhsi do hlbky ako SONY. Myslel som, ze tie autoradia maju tipizovane vsetky rozmery, teda aj hlbku. :feve:

Tak to máš recht, taky jsem koupil rádio od Sencoru s usb,mp3 a měl sem co dělat abych to tam narval. Tam vzadu zavazela umělohmotná stěna, kterou jsem trošku odpáčil-stačilo opravdu jen kousíček, a naštěstí to tam zacvaklo!! to byla úleva. příště si beru metr do obchodu a budu poctivě měřit každé rádio :D

Tak to máš recht, taky jsem koupil rádio od Sencoru s usb,mp3 a měl sem co dělat abych to tam narval. Tam vzadu zavazela umělohmotná stěna, kterou jsem trošku odpáčil-stačilo opravdu jen kousíček, a naštěstí to tam zacvaklo!! to byla úleva. příště si beru metr do obchodu a budu poctivě měřit každé rádio :D

JJ tiez som tu niekde cital, ze tu umelohmotnu prepazku niekto urezal aby tam v pohode dostal radio. Tak pockam, ked kupim nove radio a zmeram hlbku, ak bude tiez ako ten sencor, tak to potom vyrezem tiez a asi ako pises, do obchodu s metrom lol

Dával jsem radio do mojí dřívější OI mr99 a taky se tam nevešlo tak jsem ten kus plastu za radiem opatrně odříznul a bylo to v pohodě... :-)

A sehnat se to dá kde, nevíš? :)

spíše tu záslepku než odkládací přihrátku

Jednu záslepku doma mám

Tak to je ono. ;)

Já tam měl takový výztuhy, musel jsem je vystříhat, abych tam dostal rádio. Hloubka je vážně nedostatečná.

• Autor

Vyřešeno, krytku jsem koupil od prtka, prtko, ještě jednou díky :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.