TomasB Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Letos budeme mít na štědrovečerním stole toto, viz. foto. Kapr u nás nefrčí, takže každej rok něco jinýho, nebo alespoň místo kapra candát nebo štika. No letos jsme se uchýlili drobet k francouszké kuchyni(natrefil jsem na to v marketu). Právě se už asi 2 hodiny válejí v bílém víně ze Schwarzvaldu. Ke stehýnkům bude Merlot, víno s přívlastkem, výběr z hroznů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 (editace) To mě poser,to bych do huby asi nedal Editováno: 26. Prosinec 2008, autor: davon neni nutno citovak predchazejici prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Jinak u nás klasika-kapr,vinný,bílý klobásy a bramb.salát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 To mě poser,to bych do huby asi nedal tak já je jedl poprvé někdy tak 10-15 let nazpět a byly moc dobrý. Není to že by se toho člověk nadlábnul, ale spíše chuťovka. Manželka je má taky ráda a Terce taky chutnají. Takže není co řešit. Jen tchán bude jíst buď mnou ulovenýho candáta nebo kachničku, protože žabáky do huby neveme. Neví o co přichází. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 (editace) To mě poser,to bych do huby asi nedal fakt je to dobroučký a jemňoučký masíčko, odhoď předsudky a zkus to. Napoprvé uděláš nejlíp, když si to objednáš v restauraci. Já už doma dělal i šneky, ale to je šílená práce. Nasbírat, nechat je vysrat, pak povařit, odřezat nohy, pak zase vařit ve vývaru, a pak až teprve finální úprava. Moc hodin práce pro trošičku masíčka. Ale jsou to taky mňamky. Editováno: 24. Prosinec 2007, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Tak to u nas bude klasika. Aperitiv slivovice, kapr a bramborovy salat a zapijet se bude dobrou plzni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Tak to u nas bude klasika. Aperitiv slivovice, kapr a bramborovy salat a zapijet se bude dobrou plzni. a to zrovinka ty si je můžeš načapat v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Letos budeme mít na štědrovečerním stole toto, viz. foto. Kapr u nás nefrčí, takže každej rok něco jinýho, nebo alespoň místo kapra candát nebo štika. No letos jsme se uchýlili drobet k francouszké kuchyni(natrefil jsem na to v marketu). Právě se už asi 2 hodiny válejí v bílém víně ze Schwarzvaldu. Ke stehýnkům bude Merlot, víno s přívlastkem, výběr z hroznů. To je hnus velebnosti Potvory z moře vytažený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 U nás klasika vepřovej kapr a bramborovej salát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 tak, už mám v sobě lahvinku bílého(toho co jsem podléval žabičky) a už došla. Tož se musím jít kouknout co si dám dalšího Co si mám dát teď? 1.Chateau Pujots 2.Cabernet Moravia, kabinetní 3.Rulandské šedé, pozdní sběr výběr z hroznů Tuším, že si o svátkách vynahradím celý rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 To je hnus velebnostiPotvory z moře vytažený kdepak z moře, z rybníka Brčálníka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 fakt je to dobroučký a jemňoučký masíčko, odhoď předsudky a zkus to. Napoprvé uděláš nejlíp, když si to objednáš v restauraci. Já už doma dělal i šneky, ale to je šílená práce. Nasbírat, nechat je vysrat, pak povařit, odřezat nohy, pak zase vařit ve vývaru, a pak až teprve finální úprava. Moc hodin práce pro trošičku masíčka.Ale jsou to taky mňamky. Neboj,nemám předsudky,zkusit se má všechno.Ale stejně se radši nacpu vepřovým řízkem,než abych se sral s obíráním stehýnek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 tak, už mám v sobě lahvinku bílého(toho co jsem podléval žabičky) a už došla. Tož se musím jít kouknout co si dám dalšího Co si mám dát teď? 1.Chateau Pujots 2.Cabernet Moravia, kabinetní 3.Rulandské šedé, pozdní sběr výběr z hroznů Tuším, že si o svátkách vynahradím celý rok Dej si krabicák z Lidla,stejně prd poznáš a službu ti udělá stejnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 u nás klasika rybí polévka, smažený kapr s bramborovým salátkem, mezi tím popíjení Metaxi ******* a nakonec přijde vyhlazená Plzeň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 sem zapomněl na rybí polívku.Tu mám nejradši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Dej si krabicák z Lidla,stejně prd poznáš a službu ti udělá stejnou Tak krabicák jsem neměl už pěkně dlouho a myslím, že tuhle volbu už snad ani neochutnám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 sem zapomněl na rybí polívku.Tu mám nejradši Snad jediný co mám z kapra rád je hlava. To jediný bych si snad dal. Povařenou s novým kořením, bobkovým listem a pepřem. Úplně nejlepší je vycucávat mozeček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 to já taky klasika ryba děti kuře já abych se dožral tak vepřový řízek a potom budu slavit narozeniny doufám že mi nebude špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 to já taky klasika ryba děti kuře já abych se dožral tak vepřový řízek a potom budu slavit narozeniny doufám že mi nebude špatně tak gratuluju k narozkám. Koukám, že většina asi bude na klasice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 jinak jste mně teda naladili na to pivečko, takže teď slopám pivsona To dneska bude táta vypadat Celej rok bez opičky, tak se to musí dohnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 U nas taka klasika. Kapustova polievocka, salatik (vlastne urobeny), nejaka ta rybacinka. Dobre chladene pivecko. .... Potom trochu zavinsujeme po rodine. a znova to iste polievocka, salatik, rybacinka az do raaaana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 u nás klasika rybí polévka, smažený kapr s bramborovým salátkem, mezi tím popíjení Metaxi ******* a nakonec přijde vyhlazená Plzeň z čeho ji děláte? Myslím jestli z vnitřností, jaký koření, smetana ano-ne, a tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 už se cpete? Že je na foru klid a nikdo nikde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 z čeho ji děláte? Myslím jestli z vnitřností, jaký koření, smetana ano-ne, a tak? vnitřnosti nedáváme, kdysi jsme to zkusili a jikry to nebylo ono, takže pouze z hlav kapříku cca 4-5 kousku, z nich se obere maso, jinak zelenina je petržel, mrkev, celer, bobkovej list, nové koření atd. udělá se vývar,jíška na másle, obere se maso a je to lahůdka, bez smetany.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Kurna uz nic necpem musi mi trochu vytravit do vecere. Nech sa toho vojde viac HEHE už se cpete? Že je na foru klid a nikdo nikde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.