MichalF Vloženo 8. leden 2008 Vloženo 8. leden 2008 Taky bych rada nekdy dorazila ale nejsem v OC a nikoho neznam.. a prijet tam aby na me vsichni koukali jak na exota kdo toe co toe.. to nevim no Ja taky nejsem v OC
baurak Vloženo 8. leden 2008 Vloženo 8. leden 2008 že ? ,koukal jsem na ty Martyho fotky,az mi okamziky slina ukapla do klavesnice jj vyborny piti
MichalF Vloženo 8. leden 2008 Vloženo 8. leden 2008 to sem chodila spousta lidi, ktery uz tady davno nejsou...pamatujes kdy kiki volal Jirkovi do toho radia ohledne tech zvirat?? No to bylo taky husty ... ja to neslysel, jen co se tu o tom psalo
baurak Vloženo 8. leden 2008 Vloženo 8. leden 2008 No to bylo taky husty ... ja to neslysel, jen co se tu o tom psalo no to bylo neuveritelny...to jsem fakt brecel kdyz jsem to slysel
Jero Vloženo 8. leden 2008 Vloženo 8. leden 2008 to se muze jenom v patek? nene ,ale planuju takovy mensi clubový turne, tak se mi mozna nekde na neco takovyho naskytne moznost ,prez tyden raci,pokud neni volno treba, nepiju nikdy ...
MichalF Vloženo 8. leden 2008 Vloženo 8. leden 2008 A na sraze si byl? Na spouste srazu Vcetne dvou besidek ... Na tu posledni sem bohuzel nemohl, mel sem zkousku
baurak Vloženo 8. leden 2008 Vloženo 8. leden 2008 nene ,ale planuju takovy mensi clubový turne, tak se mi mozna nekde na neco takovyho naskytne moznost ,prez tyden raci,pokud neni volno treba, nepiju nikdy ... to ja obcas zajdu i v tydnu...je to pak takovy pestrejsi druhej den
Cary_mary_fuck Vloženo 8. leden 2008 Vloženo 8. leden 2008 Na spouste srazu Vcetne dvou besidek ... Na tu posledni sem bohuzel nemohl, mel sem zkousku Ze se ptam...
baurak Vloženo 8. leden 2008 Vloženo 8. leden 2008 A na sraze si byl? on nejen ze jezdi...ale jeste je tam hvezdou vecera
Jero Vloženo 8. leden 2008 Vloženo 8. leden 2008 to ja obcas zajdu i v tydnu...je to pak takovy pestrejsi druhej den Ja mam pestry dny i tak ;) ,treba dneska se to pestrilo jako nikdy , takze ty patecky preferuji nejvic ...
baurak Vloženo 8. leden 2008 Vloženo 8. leden 2008 Ja mam pestry dny i tak ;) ,treba dneska se to pestrilo jako nikdy , takze ty patecky preferuji nejvic ... jj ty patky a soboty jsou lepsi kdyz se to nahodou protahne
MichalF Vloženo 8. leden 2008 Vloženo 8. leden 2008 on nejen ze jezdi...ale jeste je tam hvezdou vecera Tak o tom nic nevim, ale zaslechl sem o tom neco z vypraveni
Cary_mary_fuck Vloženo 8. leden 2008 Vloženo 8. leden 2008 on nejen ze jezdi...ale jeste je tam hvezdou vecera Ach taak
Jero Vloženo 8. leden 2008 Vloženo 8. leden 2008 jj ty patky a soboty jsou lepsi kdyz se to nahodou protahne nahodou ... No nic ,ted uz opravdu pádím !takze ,reknu to clubově Bauí ,Mišo,Cary ...Dobrou !
baurak Vloženo 8. leden 2008 Vloženo 8. leden 2008 Kecaaaa nesmis mu fsechno verit ! jen nekecej... "no nic ja si dojdu pro kartu a muzeme zacit"
baurak Vloženo 8. leden 2008 Vloženo 8. leden 2008 Ach taak michal je tahoun...jsme chteli jit vzdycky spat a on nas nenechal
MichalF Vloženo 8. leden 2008 Vloženo 8. leden 2008 michal je tahoun...jsme chteli jit vzdycky spat a on nas nenechal Lidi to je vul
Cary_mary_fuck Vloženo 8. leden 2008 Vloženo 8. leden 2008 michal je tahoun...jsme chteli jit vzdycky spat a on nas nenechal Hm tak tomu bych i verila
Doporučené příspěvky