Martyp Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 to vubec nema cenu mejt kua...je to hned zasrany...kdyby jsi videl moje sluzebni tak pochopis Ja vim,ale tak pro ten pocit,ze to ta sul nezere v jednom kuse,ale "prerusovane".. Dokazu si to predstavit,jak to mas zadelany..Evca taky jak jezdi kazdej den,tak mela auti,jak hnuj..Ani RZ nebyla vzadu videt...Vcera se cestou dom stavila to umejt.. Ja dam asi taky ocistu..Kdyz uz to parkuju v ty vyhraty garazi,tak at to tam nestoji jako prase... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Jj blizi se to..Kdy ze si rikal ten termin? 21. - 25. 5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Čao Tome, taky začínám mít nějakej hlad, tak to zatím zacpu kafiskem... OT: Sraz zamračených v červenci začíná nabývat reálných rozměrů... Tak to mě zajímá, budeš informovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Ja dam asi taky ocistu..Kdyz uz to parkuju v ty vyhraty garazi,tak at to tam nestoji jako prase... Nápodobně - souhlas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Ja vim,ale tak pro ten pocit,ze to ta sul nezere v jednom kuse,ale "prerusovane".. Dokazu si to predstavit,jak to mas zadelany..Evca taky jak jezdi kazdej den,tak mela auti,jak hnuj..Ani RZ nebyla vzadu videt...Vcera se cestou dom stavila to umejt.. Ja dam asi taky ocistu..Kdyz uz to parkuju v ty vyhraty garazi,tak at to tam nestoji jako prase... prave ze si myslim ze ta sul to nezere vubec... ja nemam videt ani predni ani zadni spz...jen svetla meju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Tak to mě zajímá, budeš informovat? Proběhne to o víkendu 5. - 6. 7. 2008, Na 100% bude prototyp T478.1001 z Brna a doufám i T478.1002 z Veselí nad Moravou a a taky mám slíbenou vršovickou T478.1004 a snad i T478.1006, ač teď momentálně stojí na propálenej píst. Pokud by nevyšla ta šestka, tak mám ještě jedno eso v rukávu - T478.1007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 to vubec nema cenu mejt kua...je to hned zasrany...kdyby jsi videl moje sluzebni tak pochopis Já se služebním pojedu tenhle týden na polepení, tak ho taky musím vykoupat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Já se služebním pojedu tenhle týden na polepení, tak ho taky musím vykoupat ja nastesti polepenej nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Já se služebním pojedu tenhle týden na polepení, tak ho taky musím vykoupat Dají Ti aspoň nějaký ve stylu Fast & Furious ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 ja nastesti polepenej nebudu Teď by to mělo být decentnější než na tý oktě, ale stejně... Zatím tak: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 jak jsi zatim spokojenej s autem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Dají Ti aspoň nějaký ve stylu Fast & Furious ? Fast to je docela i polepu Srazík si značím, super Kde se to plánuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 21. - 25. 5. Pisu si do denicku.. Vis jak Jirko,asi to ta sul nezere,ale ten pocit... Fabcu sem treba myl jednou za celou zimu,ale tak si rikam,ze bych to tomu auti mohl dopravat casteji,kdyz je kousek od baraku ta wapka s horkou vodou..Je fakt,ze sotva zase priste vyjedu,tak to bude zapraseny,ale co.. Sluzebaky meju co chvilka na mycce.. Tome,ja myslel,ze vam to polepovat nebudou?Nebo jen adresu atd? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Nápodobně - souhlas... Mohu jen závidět, taky bych dal nevím co za garáž Tak bohužel stojím venku a jak prase bo okolo jezděj autobusy který sebou víří tuny prachu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Srazík si značím, super Kde se to plánuje? Trať ČD 251, tj. relace Žďár nad Sázavou - Nové Město na Moravě - Bystřice nad Pernštejnem - Nedvědice - Tišnov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 tady je to samej sraz :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 jak jsi zatim spokojenej s autem? Motoricky si nemůžu stěžovat, ale jízdní vlastnosti se mi moc nelíbí, je to dost nečitelný a přeposilovaný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Motoricky si nemůžu stěžovat, ale jízdní vlastnosti se mi moc nelíbí, je to dost nečitelný a přeposilovaný... tak mozna ze si casem zvyknes ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Trať ČD 251, tj. relace Žďár nad Sázavou - Nové Město na Moravě - Bystřice nad Pernštejnem - Nedvědice - Tišnov. Tam už to znám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 tak mozna ze si casem zvyknes ne?? Asi mi nic jinýho nezbyde, ale proti octavii, kde si sedneš a hned se cítíš jak doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Asi mi nic jinýho nezbyde, ale proti octavii, kde si sedneš a hned se cítíš jak doma... jj japonec az na konec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Tam už to znám Baže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 tak mozna ze si casem zvyknes ne?? Mozna a nebude pak umet jezdit s koktou.. poradnym zavodakem.. @Borg: To nemas nikde v okoli garaz ani k pronajmu?Ja bych to zas nechtel parkovat na ulici ani za nic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Mam hlad a jdu jist.. tak zatim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Mam hlad a jdu jist.. tak zatim.. Brou chuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky