Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Kurnik, furt stáváš na pomezí Líšně a Podolí ? To bych měl celkem lepox... bohužel furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Zdravim vsechny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Zdravim vsechny... Caau co mas zase s tim avatarem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Caau co mas zase s tim avatarem? niic to je jeden z tech co si vybrala ..tak je tam ,a pokud se na uate nic zasadniho nezmeni tak tam zustane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 niic to je jeden z tech co si vybrala ..tak je tam ,a pokud se na uate nic zasadniho nezmeni tak tam zustane Jeste vcera po tom co sem ti rekla ktery se mi libi sis tam dal auto zezadu a tedka zas zepredu. No sem zvedava jak dlouho ti tam vydrzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Jeste vcera po tom co sem ti rekla ktery se mi libi sis tam dal auto zezadu a tedka zas zepredu. No sem zvedava jak dlouho ti tam vydrzi fakt? ne u tohodle se budu drzet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Zdravim vsechny... Zdarec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Zdarec Zdař .... jak je ? Docela me tedko vyvedly z miry ty dalsi čorky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Zdař .... jak je ? Docela me tedko vyvedly z miry ty dalsi čorky Kamosovi taky cca pred 14 dnama ukradli Octavku combika.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Zdař .... jak je ? Docela me tedko vyvedly z miry ty dalsi čorky Mi o tom chvíli povídej, vylapit někoho jak se mi motá okolo auta a nemá tam co dělat,nedej bože aby tam dělal vyloženě něco nepatřičnýho, tak nejdřív dostane nakládačku a pak se budu ptát co tam dělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Kamosovi taky cca pred 14 dnama ukradli Octavku combika.. To je shit ,fakt mam tedko strach odejit vecer od auta.tak to vypada, ze se banda priblblejch pitomecku divala na 60sekund ...,a zacalo je to nejak mega bavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Kamosovi taky cca pred 14 dnama ukradli Octavku combika.. Taky dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Ja sem to necetla takze nevim Co na nem budes delat? Už jsem dodělal, měl jsem ho na zvedáku a čučel jsem na lauf, vypadá to, že přečkal bez úhony jedenáctou zimu... Ale hlavně tady byl kámoš a kecali jsme a pak jeden děda, kterej sháněl přední olejáky od Alka na Nissan Sunny z roku 1992. Tak jsem mu řekl 1.830,- Kč za kus a nějak blbě koukal, pak pozdravil a šel do pr.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Nic nachvili musim zmizet ,mimo pracovni aktivity ...tak se zatim mejte .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 A vezmeš mě s sebou Kdyby to třba vyšlo, tak bych i rád přijel Dobrá, budu na Tebe pamatovat a až to bude aktuální, tak se ozvu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 To je shit ,fakt mam tedko strach odejit vecer od auta.tak to vypada, ze se banda priblblejch pitomecku divala na 60sekund ...,a zacalo je to nejak mega bavit Co nadelas no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 bohužel furt Kurnik, už si moc nepamatuju, jak to u vás je, ale není tam aspoň vjezd do dvora ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Taky dobrý A vedle me Octavky ukradli pres noc na parkovisti RSku v Brne. Do me se taky zkouseli dostat ale nedala se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 tak jak to tady vypada?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Už jsem dodělal, měl jsem ho na zvedáku a čučel jsem na lauf, vypadá to, že přečkal bez úhony jedenáctou zimu... Ale hlavně tady byl kámoš a kecali jsme a pak jeden děda, kterej sháněl přední olejáky od Alka na Nissan Sunny z roku 1992. Tak jsem mu řekl 1.830,- Kč za kus a nějak blbě koukal, pak pozdravil a šel do pr.... 11 zimu hmm solidní šel do pr.... :smich: :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Už jsem dodělal, měl jsem ho na zvedáku a čučel jsem na lauf, vypadá to, že přečkal bez úhony jedenáctou zimu... Ale hlavně tady byl kámoš a kecali jsme a pak jeden děda, kterej sháněl přední olejáky od Alka na Nissan Sunny z roku 1992. Tak jsem mu řekl 1.830,- Kč za kus a nějak blbě koukal, pak pozdravil a šel do pr.... Ja mam prasklej vyfuck a to ji mam teprve rok ani ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Co nadelas no Kurnik mají čórovat Poršiny, Ferka nebo Lamba a né oktávky nás prostých lidí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 A vedle me Octavky ukradli pres noc na parkovisti RSku v Brne. Do me se taky zkouseli dostat ale nedala se Uf tak to mě začíná celkem mrazit , moje už má za sebou taky dva pokusy v Práglu a na stejným místě s rozdílem cca 3 metrů :aggressive: :aggressive: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Kurnik mají čórovat Poršiny, Ferka nebo Lamba a né oktávky nás prostých lidí... Ja myslim ze ti kteri maji Ferrari atd budou mit i na druhy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Kurnik, už si moc nepamatuju, jak to u vás je, ale není tam aspoň vjezd do dvora ? Právě že néni, kdyby byl bylo by to v poho, hold barák pod kopcem hned u silnice dvůr ani garáž v nedohlednu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky