Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

Jasná, už skoro třetím rokem jezdím na Spiderech 17" - to už je nemorální, každej správnej tuner obměňuje po každé sezóně... ;)

:D v tom pripade,jestli smim radit,tak Sportec... ;) Ja sice nevim,jestli sem tuner,nebo ne,ale kdybych byl,tak by byla rada i na me..A abych rekl pravdu,tak sem ty hrisny myslenky uz mel.. ;)

A Spidery pujdou do sveta? ;)

Jiriku,to mas teda stesti,ze nejsi tuner.. lol lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:D v tom pripade,jestli smim radit,tak Sportec... ;) Ja sice nevim,jestli sem tuner,nebo ne,ale kdybych byl,tak by byla rada i na me..A abych rekl pravdu,tak sem ty hrisny myslenky uz mel.. ;)

A Spidery pujdou do sveta? ;)

Jiriku,to mas teda stesti,ze nejsi tuner.. lol lol

Jj, já už su pro Sportecy rozhodnutej dlouho, ale teď jsem viděl pár pěkných kousků na TN1 a trochu mě to zvyklalo, ale asi zůstanu u toho původního rozhodnutí... Jj, Spidery půjdo pápá... ;)

Odkaz ke komentáři

Jj, já už su pro Sportecy rozhodnutej dlouho, ale teď jsem viděl pár pěkných kousků na TN1 a trochu mě to zvyklalo, ale asi zůstanu u toho původního rozhodnutí... Jj, Spidery půjdo pápá... ;)

To je taky jedine dobre..Sportecy jsou nadherny,takovej typickej Race styl,dle myho..A to ja rad....Hele jako TN1..No,dobry,videl jsem je na novym Leonu..Nejsou spatny,treba na A4 bomba,ale je to uz takova fajnovka.. ;) Sportec je SPORTec.. :D

A Spidery pujdou s nebo bez pneu? ;)

Odkaz ke komentáři

To je taky jedine dobre..Sportecy jsou nadherny,takovej typickej Race styl,dle myho..A to ja rad....Hele jako TN1..No,dobry,videl jsem je na novym Leonu..Nejsou spatny,treba na A4 bomba,ale je to uz takova fajnovka.. ;) Sportec je SPORTec.. :D

A Spidery pujdou s nebo bez pneu? ;)

Jj, nějak tak... ;)

Spidery půjdou bez pneu a možná s novým lakem... ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...