Petr81 Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 JA jeste ne a nejak se ne a ne dat uplne do pucu po sobotnim veceru.. Cao Peto.. Bylo to náročné? Co pátek, přijedete aspoň na chvilku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 snedl si parek nevalne chuti?? Taky by se tomu dalo asi tak rict.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Taky by se tomu dalo asi tak rict.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Bylo to náročné? Co pátek, přijedete aspoň na chvilku? Jo jo bylo..Rano v nedeli v pohode a pak se to ve me nejak rozlezelo..A dnes jsem nejak blbe spal.. Jo a diky za SMS..Hele ted ti to nereknu,pac nevim,jak to budeme zvladat..Evca ma v patek naky skoleni a nevime,do kdy to bude trvat..A pak jeste musime vecer zabalit a v 5 rano odjizdime,takze mam obavy,ze to bude velice velice na knop..Rikam to nerad,ale zatim to spis vidim spatne... Do stredy vecer dam urco vedet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 A ty se nesmej..Kdo vi,co "snime" na H. Skale.. Jdu ted do virtualni banky to zaplatit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 A ty se nesmej..Kdo vi,co "snime" na H. Skale.. Jdu ted do virtualni banky to zaplatit.. No je mě to jasný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Taky by se tomu dalo asi tak rict.. jj myslel jsem si to... jinak u nas to letos s lyzovanim vypada na Svycarsko mame max super nabidku na ubytovani a permanentky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 jj myslel jsem si to...jinak u nas to letos s lyzovanim vypada na Svycarsko mame max super nabidku na ubytovani a permanentky Jj bylo to tak.. Jo,švajc je paradnickej.. To sem zvedavej,jestli to vemete..Kdyztak pak budes nucen podat info.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 No je mě to jasný... ale abych rekl pravdu,tak ted na chlast nemam ani pomysleni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 ale abych rekl pravdu,tak ted na chlast nemam ani pomysleni.. Neboj, do té doby Tě to přejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 (editace) Ja vim.. RE: Uz je to zaplaceny...Ted zase musim pryc..Tak zatim.. Editováno: 21. leden 2008, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Ja vim.. RE: Uz je to zaplaceny...Ted zase musim pryc..Tak zatim.. O.K. Maj sa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Jj bylo to tak.. Jo,švajc je paradnickej.. To sem zvedavej,jestli to vemete..Kdyztak pak budes nucen podat info.. ono uz je to tak nejak temer domluveny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Tak uz som zpet.. byl sem u kamose na dilne a resi tam prekerni situaci..Nejaky panince rozbili u Espace zadni okynko a ukradli na ferovku zadni sedaky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Cau draci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Tak uz som zpet.. byl sem u kamose na dilne a resi tam prekerni situaci..Nejaky panince rozbili u Espace zadni okynko a ukradli na ferovku zadni sedaky.. asi doma nemeli na cem sedet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Zdravim vsechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Tak uz som zpet.. byl sem u kamose na dilne a resi tam prekerni situaci..Nejaky panince rozbili u Espace zadni okynko a ukradli na ferovku zadni sedaky.. Cau Marty ! Pokud jsou proti tomuhle pojiseni tak je to ok,horsi je kdyz si delaj na svoje trygo a nic takovyho nevedou...Je to shit,nikdy nevis co se muze prihodit,...vim jak kolaga vykladal ,ze meli v dilne audinku A4 ,ktera nebrzdila,no jeden z nich prisel po dovci a o nicem nevedel.Potreboval ji preparkovat s tim ,ze vyzkousi jakej ma odpich,,vysledkem byl rozdelany cely zadek..,, \po tydnu lhani majiteli ,ze jde o zavaznou opravu a shaneni dilu se vse nakonec podarilo doresit... jinak jsem pokrocil trosku z upravami na 1:43 octuli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Zdravim vsechny Caaau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Caaau Hoy jak je pri pondelku ? .... Tyjo uz abych byl na svem Pc ,u toho co jsem te jde vsecko nejak pomalu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 asi doma nemeli na cem sedet Asi..Tak z toho uz se da udelat pekna rohova sedacka,vis co.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Hoy jak je pri pondelku ? ....Tyjo uz abych byl na svem Pc ,u toho co jsem te jde vsecko nejak pomalu ... Jde to ale dre to No ja sem prisla na to ze mam v PC vir zase... takze mi to tedka bezi jako 386ka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Cau Marty ! Pokud jsou proti tomuhle pojiseni tak je to ok,horsi je kdyz si delaj na svoje trygo a nic takovyho nevedou...Je to shit,nikdy nevis co se muze prihodit,...vim jak kolaga vykladal ,ze meli v dilne audinku A4 ,ktera nebrzdila,no jeden z nich prisel po dovci a o nicem nevedel.Potreboval ji preparkovat s tim ,ze vyzkousi jakej ma odpich,,vysledkem byl rozdelany cely zadek..,, \po tydnu lhani majiteli ,ze jde o zavaznou opravu a shaneni dilu se vse nakonec podarilo doresit... jinak jsem pokrocil trosku z upravami na 1:43 octuli Caues..Blbe sem to napsal..Kamos to jen resi,jako dilna..Shani sedaky..Ty pani to ukradli nastesti nekde jinde.. Ale pribeh s A4 taky peknej..Dej si auto do servisu..A oni ti s brzdama daj i novej predek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 (editace) Caues..Blbe sem to napsal..Kamos to jen resi,jako dilna..Shani sedaky..Ty pani to ukradli nastesti nekde jinde..Ale pribeh s A4 taky peknej..Dej si auto do servisu..A oni ti s brzdama daj i novej predek.. To byla jedna z mych prvnih reakci kdyz jsem o tom slysel ,ze jim octuli na tyden dam a oni mi z ni udelaj RS face ... Editováno: 21. leden 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 To byla jedna z mych prvnih reakci kdyz jsem o slysel ,ze jim octuli na tyden dam a oni mi z ni udelaj RS face ... No nevim,jestli bych chtel na tvym miste RS face za stejnych podminek.. Jsem zvedavej,jak jsi pokrocil na 1:43.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky