Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

To sem te na nej tak navnadila ze sis ho sehnal jo? :D Nachcipany? To musis vypotit :prc:

Docela me chytly ty upoutavky a dneska jsem mluvil s nekolika lidma co ten filmek videli jen ja jsem zase pozadu ... Takze cim rychlejc ho budu mit doma tim lip :)

Joo vypotit,..zrovna ted neni kde,ale na patek chci neco vymyslet ,domluveny jakštakš jsem., tak se mozna vylecim :p;) ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zdarec pane...jak se mame?

cetl jsi uz neco o te nove mycce na vlaky co udelali v Praze?

delal ji bracha tak jsem se tam vcera byl podivat a fakt husty ;)

Máme se obstojně, neb jsou předemnou slušné vyhlídky... ;)

Myčku v Práglu sem eště negómal, ale ve štatlu jezdím na myčku Klaus Mueller a cajk... ;)

post-272-1201098780_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Docela me chytly ty upoutavky a dneska jsem mluvil s nekolika lidma co ten filmek videli jen ja jsem zase pozadu ... Takze cim rychlejc ho budu mit doma tim lip :)

Joo vypotit,..zrovna ted neni kde,ale na patek chci neco vymyslet ,domluveny jakštakš jsem., tak se mozna vylecim :p;) ...

Tak pak napis zazitky a pocity.. (z toho filmu) :D

Odkaz ke komentáři

Máme se obstojně, neb jsou předemnou slušné vyhlídky... ;)

Myčku v Práglu sem eště negómal, ale ve štatlu jezdím na myčku Klaus Mueller a cajk... ;)

je to zajimavy zarizeni...je to skoro 100m dlouhy a jako rarita je to ze je stavena do zatacky coz snad nikde v evrope neni tak ze je tak spousta picovin delanejch primo na miru... ;)

Odkaz ke komentáři

Co na jarni sezonu? Bike? Sk8?

Obojí no :) ...,, musím koupit novej grip,trucky s loziskama a mozna i kolca,jednu sadu jsem nekde odlozil a nemuzu ji tedkom najit :D ,a na bika zadni plast 2.5''ta 2.3 uz je malo :) , a asi vetsi ram s dvoubedlovkou ,jeste uvidim co vsecko se podari.... a samozrejme nesmim zapomenout na autí ,ze ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...