jirka3 Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 na Corsaforu nic neni ? nic jsem tam nenašel.Ale jak říkám,je to podle mě součástka,která je asi lepší nová.Ještě mi druhej kámoš říkal,že mi sežene repasovanej za 1600 Kč,ale nevím co od toho repasovanýho můžu čekat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 mas recht a za tu slevicku,to celkem jde i kdyz je to dosti. to máš recht,je docela sranda,když taková součástka stojí 5500 no a já celý auto před půl rokem kupoval za 25 tis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 No jasně,byl jsem tam v sobotu,ty taky? nebyl ale vim vsechno...si taky kamarad ze das vedet ze tam jedes!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 nic jsem tam nenašel.Ale jak říkám,je to podle mě součástka,která je asi lepší nová.Ještě mi druhej kámoš říkal,že mi sežene repasovanej za 1600 Kč,ale nevím co od toho repasovanýho můžu čekat tak nektery repasy jsou vpohode,...zalezi kdo a kde ti to udela,ale jak rikas ,asi bude nejlepsi zainvestovat do zbrusunace..,kolega treba poridil repas altik a uz ma zase dalsi problem ., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 dobrý večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 nebyl ale vim vsechno...si taky kamarad ze das vedet ze tam jedes!!!!!!!!!! ty woe,a jak to víš? Měl jsem jet původně do Kolína na dobrou muziku,ale nakonec mě zavlekli do Liblic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 dobrý večer dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 tak nektery repasy jsou vpohode,...zalezi kdo a kde ti to udela,ale jak rikas ,asi bude nejlepsi zainvestovat do zbrusunace..,kolega treba poridil repas altik a uz ma zase dalsi problem ., A hlavně jsem se o tom repasu dozvěděl až poté,co jsem objednal ten novej no a už jsem to tak nechal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 dobrý večer dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 A hlavně jsem se o tom repasu dozvěděl až poté,co jsem objednal ten novej no a už jsem to tak nechal Tak vidis,,o problem min Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Hele Jeronymo,co ten Rencek,koukal jsem že je za solidní cenu.Kolik je majitelů a serviska? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Tak vidis,,o problem min Ale stejně je to dost peněz za takovou chujovinu.Nejlepší jak mi v servise říkali,že musím na diagnostiku ještě jednou až si ho vyměním,že mi vymažou chybu.Pěkně z lidí tahaj prachy,ráno jsem tam za diagnostiku nechal 500 a dalších 500 bych nechal za vymazání chyby.Podle mě ale stačí odpojit baterku a chyba se smaže,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Hele Jeronymo,co ten Rencek,koukal jsem že je za solidní cenu.Kolik je majitelů a serviska? Serviska neni ,takze je tezko rict majitele.,, vis jak to myslim,a nechtel bych ti lhat .... Ale podle vseho druhy.., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 co je ntady novýho bando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Ale stejně je to dost peněz za takovou chujovinu.Nejlepší jak mi v servise říkali,že musím na diagnostiku ještě jednou až si ho vyměním,že mi vymažou chybu.Pěkně z lidí tahaj prachy,ráno jsem tam za diagnostiku nechal 500 a dalších 500 bych nechal za vymazání chyby.Podle mě ale stačí odpojit baterku a chyba se smaže,ne? hmm,, to nevim jestli se vypnutim baterky smaze ten binec,,jeste jsem to takhle nikdy nezkousel .., ale vzdycky je jistejsi si to nechat promerit kompem.,vis co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 hmm,, to nevim jestli se vypnutim baterky smaze ten binec,,jeste jsem to takhle nikdy nezkousel .., ale vzdycky je jistejsi si to nechat promerit kompem.,vis co mluvil jsem s klukem co dělá Oply a prej stačí odpojit tu baterku.Už se mi jim nechce cpát dalších 500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 mluvil jsem s klukem co dělá Oply a prej stačí odpojit tu baterku.Už se mi jim nechce cpát dalších 500 Tak pokud to takhle fakt funguje.. ,neni na skodu to zkusit no .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Tak pokud to takhle fakt funguje.. ,neni na skodu to zkusit no .. přesně tak,buď ta kontrolka zhasne nebo ne No nic,jdu čučet na House,to je největší kolík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 přesně tak,buď ta kontrolka zhasne nebo ne No nic,jdu čučet na House,to je největší kolík taktak,,, dobra tak pekny pokoukanicko ! ... ztm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 nic panacci,jdu spati...dobrou vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 nic panacci,jdu spati...dobrou vsem Dobrou pane ! ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 taky mizim,,, Dobrou vsem!! tobe taky Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Brej vecir mladeznici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Brej vecir mladeznici dobrej pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 vo co tu go ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky