jirka3 Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 ....z kopca Hoj jirko Čágos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Kluci,měl bych na vás otázku.Svítí mi na Corse ECU,na diagnostice vyjel špatnej AGR-ventil,zítra jedu na výměnu.A chci se zeptat,stačí pak odpojit baterku,abych tu chybu vymazal?Prej to jde,ale nevyznám se v tom,tak se tady ptám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 jsou to 3 t železa (děláme cca 150 studní za rok) takže cca 4 x do týdne se to staví a skládá a často nestojíme přímo na místě a musí se to nosit dáluspěšnost cca 95% makacka jak blazen.... nezavidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 makacka jak blazen.... nezavidim. právě ta nová pojede sama a sama se postaví (pokud jsem to teda dobře postavil ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 právě ta nová pojede sama a sama se postaví(pokud jsem to teda dobře postavil ) a pak že těžká práca, přijede na místo, paničko kde se to mužu postavit a nakonec ji řekne, teda to je Bruntál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 právě ta nová pojede sama a sama se postaví(pokud jsem to teda dobře postavil ) tak a kdy bude zkouska ohnem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 a pak že těžká práca, přijede na místo, paničko kde se to mužu postavit a nakonec ji řekne, teda to je Bruntál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 (pokud jsem to teda dobře postavil ) hlavně bacha na "regulator obrotów" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 tak a kdy bude zkouska ohnem ? doufám že do 14 dnů to bude A1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Kluci,měl bych na vás otázku.Svítí mi na Corse ECU,na diagnostice vyjel špatnej AGR-ventil,zítra jedu na výměnu.A chci se zeptat,stačí pak odpojit baterku,abych tu chybu vymazal?Prej to jde,ale nevyznám se v tom,tak se tady ptám nevím jak to má opel ošetřený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 nevím jak to má opel ošetřený je to rok 96,motor 1,2 a prej to.No asi to prubnu,nechci znova platit za výmaz.Zkur..t to snad nemůžu,ne?Po zapojení buď bude svítit nebo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Už som zase tuná... Kurnik to mě potěšil ten Vaša, že ve mě dával důvěru a problém se zdá být vyřešen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Už som zase tuná...Kurnik to mě potěšil ten Vaša, že ve mě dával důvěru a problém se zdá být vyřešen... byla tvoja v tom kostele ? nebo jsi to zvládnul vyrobit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 byla tvoja v tom kostele ? nebo jsi to zvládnul vyrobit ? No šak hliníkovou podložku jsme nepotřebovali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 No šak hliníkovou podložku jsme nepotřebovali... ajó -čistota 1/2 zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 ajó -čistota 1/2 zdraví No ale jak jsem tam dával tu svíčku bez sundanýho sání, to bys čubrněl, eskamotér hadra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 DObreho dopoledne preji..Nikdo tu dnes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 DObreho dopoledne preji..Nikdo tu dnes? Jen já... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 pekne dopoledne kolegove :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Jen já... To staciiiii... Zdravim te kamarade.. ..a tebe taky Jirko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 zdarec Martine....mame se?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Zdravíčko Baui a Marty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Dobré ránko po delší době -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 aaa to je me ale sestavicka panove :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Dobré ránko po delší době -_- -_- Zdar jak cyp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky