Cary_mary_fuck Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Aktuálně 249.166 km To neni tak hrozny. Moe ma o dost vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Kolik ma namotano? 2x kolem sveta.. lol @Spidi: Zalezi taky na tom,na jakyho nissana to bylo vid.. Zase tahle 323 je hodne velka rarita..A jeste naslapana.. A tahle vypada,ze je zrovna mazel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 To neni tak hrozny. Moe ma o dost vic. No ale já mám až na svisláky a spojovačky vše původní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 To neni tak hrozny. Moe ma o dost vic. A mas sazomet.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 2x kolem sveta.. lol@Spidi: Zalezi taky na tom,na jakyho nissana to bylo vid.. Zase tahle 323 je hodne velka rarita..A jeste naslapana.. A tahle vypada,ze je zrovna mazel... No všeobecně jsou na japonce hodně drahý náhradní díly, většinou v případě, když se jedná o originály, nebo jsou taky hodně nekvalitní v případě, že jsou to repliky.... Zkrátka máš to marný, japoncem mě nenadchneš, svad jedině Hondou nebo Lexusem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Jo a včera večer jsem vysrkl posledního z těch lahváčů, co jsme měli s sebou na zámku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 No ale já mám až na svisláky a spojovačky vše původní... Ja skoro taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 A mas sazomet.. lol Ticho tam vzadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Sakra sef si bude kupovat uplne novyho firemniho Touarega v cerne perleti mnam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Ticho tam vzadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Neco proti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Sakra sef si bude kupovat uplne novyho firemniho Touarega v cerne perleti mnam My jsme včera odpoledne blbnuli se Šárkou v jejím Q7 a stejně jsme se nedostali přes 10 litrů... Sedne do toho ten prasák Ivoš a hned to hrne za 11-12 litrů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 My jsme včera odpoledne blbnuli se Šárkou v jejím Q7 a stejně jsme se nedostali přes 10 litrů... Sedne do toho ten prasák Ivoš a hned to hrne za 11-12 litrů... Njn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Neco proti? Právě že vůbec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Právě že vůbec... To doufam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 No všeobecně jsou na japonce hodně drahý náhradní díly, většinou v případě, když se jedná o originály, nebo jsou taky hodně nekvalitní v případě, že jsou to repliky.... Zkrátka máš to marný, japoncem mě nenadchneš, svad jedině Hondou nebo Lexusem... Jj,vim,ze nekdy jsou drahy dily no..Nebo je s nima problem..Tak musis kupovat performance parts.. lol No tak teda dobre,uz mlcim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Njn A Martyp se tomu ještě diví... Ne Marty, uznávám, že 3.0 TDI je trošku jinde než 1.8T 20V v RS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Jo a včera večer jsem vysrkl posledního z těch lahváčů, co jsme měli s sebou na zámku... Ja jeste ne..ja mam doma jeste 9x03,l ze zamku.. Doma vubec nepiju.. Q7 Je Sarky?Ja myslel,ze Ivosa..?Ono vis jak to Ivos ma..Nekdo ma holt tezky nohy..Ja taky s Fabkou prvni rok a pul za boha ne a ne jet pod 8,5l.. )) Jinak me touareg moc nebere..Me hlavne Q7 a pak X5.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Tak musis kupovat performance parts.. lol Jo tak performance parts...??? motory od HKS a nárazníky od Bomex Aero... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 (editace) A Martyp se tomu ještě diví... Ne Marty, uznávám, že 3.0 TDI je trošku jinde než 1.8T 20V v RS Ja?Divim? Myslis jako,ze sem se divil na zamku?Ze oni jezdi kolem 10ti a ja za 9? Jak to cely myslis? Editováno: 21. Únor 2008, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Jo tak performance parts...??? motory od HKS a nárazníky od Bomex Aero... Presne tak!! lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Este pul hodky a padla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Ja jeste ne..ja mam doma jeste 9x03,l ze zamku.. Doma vubec nepiju.. Q7 Je Sarky?Ja myslel,ze Ivosa..?Ono vis jak to Ivos ma..Nekdo ma holt tezky nohy..Ja taky s Fabkou prvni rok a pul za boha ne a ne jet pod 8,5l.. )) Jinak me touareg moc nebere..Me hlavne Q7 a pak X5.. Ty to pěkně zanedbáváš Ne, já jsem včera přišel domů až o půl desáté večer, tak už nemělo smysl vyrazit někam na pařbu, takže jsem dofrézoval ten Staropramen... Jj, Q7 je Šáryny, předtím měla Touarega V10, ale ten se v 70.000 km totálně rozsypal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Ja?Divim? Myslis jako,ze sem se divil na zamku?Ze oni jezdi kolem 10ti a ja za 9? Jak to cely myslis? No jak jsme si o tom psali ty sms Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 tak jsem dorazil z prace a ted mam do vecera zase co delat...nejaky rozvoz narazniku a zase doplnit zasoby... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky