Cary_mary_fuck Vloženo 8. Červen 2008 Vloženo 8. Červen 2008 to už asi jiný nebude co ? No myslim si ze urcite ne
Spidi Vloženo 8. Červen 2008 Vloženo 8. Červen 2008 zuper. Pocasi bylo jake ? Polojasno, občas přeháňky, ale bylo to dobrý...
maros Vloženo 9. Červen 2008 Vloženo 9. Červen 2008 Dobre rano .Dneska to vypadana pekny den,co se tyce pocasi. Tak ja valim do rachoty.Uzijte si stinu hospy a neco i delejte
Cary_mary_fuck Vloženo 9. Červen 2008 Vloženo 9. Červen 2008 Bry pracovni ranko 2 MichalF: Koukni do odkazu na Mini eshop... Martas uz ma minika doma a hodil foto
Cary_mary_fuck Vloženo 9. Červen 2008 Vloženo 9. Červen 2008 Tak v noci ze soboty na nedeli mi nejaka dobra duse objela auto klickem... vzadu na kufru 4x a na strane spolujezdce se tahne cara az na plech od zadnich po predni dvere... Dneska rano jsem zjistila ze to odneslo vic aut.. novy Passat ktery mel na kapote obrovsky X a sedmickovy BMW ktery melo ryhy na obou stranach od blatniku po blatnik...
Cary_mary_fuck Vloženo 9. Červen 2008 Vloženo 9. Červen 2008 Nejak nestiham asi budu muset jit za kolegynkou na kafe
Spidi Vloženo 9. Červen 2008 Vloženo 9. Červen 2008 Bry den, dneska jsem se nějak nemohl vyhrabat z postele, asi důsledek náročnýho víkendu...
Doporučené příspěvky