HOSPODA 2008 č. 7 - Stránka 824 - Hospoda - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

Borg napsal:
to Jeronymo & Maros : no školení ohledně tavných lepidel , technologií, novinky atd. - a pak mě čekají Soví Hory - (polská strana Aderspachu) , tak musím šéfy kapku vydrtit :kol-98::kol-29:lol

Sovi hory,znam,take jsem tam byl..pekne atake na kole,ale jen tak dovca,zadna krev :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

maros napsal:
Sovi hory,znam,take jsem tam byl..pekne atake na kole,ale jen tak dovca,zadna krev :D

no to nebude zas tak na krev, ale přece jen byl jsem zvyklej na kole najezdit tak okolo 10000 km ročně a teď poslední 4 roky jsem skoro na kole neseděl nebyl čas - tak to je fest poznat, tak to zrovna využívám jako motivaci :palec2:;)lol

Odkaz ke komentáři

Borg napsal:
no to nebude zas tak na krev, ale přece jen byl jsem zvyklej na kole najezdit tak okolo 10000 km ročně a teď poslední 4 roky jsem skoro na kole neseděl nebyl čas - tak to je fest poznat, tak to zrovna využívám jako motivaci :palec2:;)lol

Tak to jsme na tom stejne,akorat tech km u mne nebylo az tolik,ale na kole jsem nesedelporadne ani nepamatuju :(

F1,zatim nelibi :D

Odkaz ke komentáři

maros napsal:
Tak to jsme na tom stejne,akorat tech km u mne nebylo az tolik,ale na kole jsem nesedelporadne ani nepamatuju :(

F1,zatim nelibi :D

se mi bude líbit až ten libovej ksycht od Ferrari píchne všecky čtyři , pak to bude goood lol

no já měl takovej nájezd na kole , bo jsem občas jezdil i závody - tak bylo třeba trénovat ;)

Odkaz ke komentáři

Borg napsal:
no dneska fučel větr jak sviňa, tak to bylo jako kdybych za se bou táhl padák lol lol lol lol lol lol

Ja byl taky teda na tom kole,,skoncil jsem v Hospudce a z5 me privezl kolega autem :) ..kolecko mam u zname ,takze pohodicka ;) ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...