baurak Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 ahoj tak vikend byl uz od stredy prodlouzenej tak jsem si i trochu odpocinul a mel cas na jiny veci nez kdyz clovek porad chodi do prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 cest praci -zase pondeli........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 (editace) ahojtak vikend byl uz od stredy prodlouzenej tak jsem si i trochu odpocinul a mel cas na jiny veci nez kdyz clovek porad chodi do prace Jo troska odpocinku je urcite treba..., v turnove jsi asi byl ze ? ... @Ovidius..., Cus., nj,co nadelame ,ze :/ .. Editováno: 11. Srpen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 jj byl jsem tam a bylo to super, krasne straveny den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 jj byl jsem tam a bylo to super, krasne straveny den videl jsem par fotek ,,trosku me mrzelo ,ze jsem si o tom nezjistil vic ..., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 jj byl jsem tam a bylo to super, krasne straveny den zdarek tak mi jsme skoncili na kameni....ale tentokrat skoncili.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 videl jsem par fotek ,,trosku me mrzelo ,ze jsem si o tom nezjistil vic ..., jj to byla asi velka chyba pane, tak snad priste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 zdarektak mi jsme skoncili na kameni....ale tentokrat skoncili.......... v patek jsem tam byl taky ve stredu taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 v patek jsem tam byl taky ve stredu taky a v patek se tam neco delo? ze v sobotu jsme tam byli obkliceni poldama - ale prej preventivne.... tak nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 nazdar zdarzdar.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 jak je, me nic moc, ten srazek v Turnove ten vikend nejak moc zkratil, mi rano biduk zvonil tak jsem nadaval ze su debil proc mi zvoni budik v nedeli, pak mi doslo ze je cas jit zase do hokny. fuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 jak je, me nic moc, ten srazek v Turnove ten vikend nejak moc zkratil, mi rano biduk zvonil tak jsem nadaval ze su debil proc mi zvoni budik v nedeli, pak mi doslo ze je cas jit zase do hokny. fuj take jsem dneska mel docela zajimavy ranko,to se pak tezko vstava do prace s pocitem volneho dne.)..,, ale hlavne ,ze se vikend a hlavne srazek vydaril ...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Bry ranko vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Bry ranko vsem zdravím te ! .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 zdravím te ! .... Nazdar pane,co novyho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Nazdar pane,co novyho? ty vcelku nic novyho,... prace a prace ., jinac po,alicku mrkam po nejakem aute ,davam dohromady pro a proti .jen co se objevi nejaka ta korunka mozna se neco objevi.Prozatim kuryruju octavenu,uvazuju ,ze zkusim o5 nahodit nejake snizenicko a konecne kolesa at to alespon trosku vypada... Co ty ? doma nebo porad mimo cr .. kdy ukazes eReSku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 ty vcelku nic novyho,... prace a prace ., jinac po,alicku mrkam po nejakem aute ,davam dohromady pro a proti .jen co se objevi nejaka ta korunka mozna se neco objevi.Prozatim kuryruju octavenu,uvazuju ,ze zkusim o5 nahodit nejake snizenicko a konecne kolesa at to alespon trosku vypada...Co ty ? doma nebo porad mimo cr .. kdy ukazes eReSku ? Ja jsem porad mimo,ale na vikend se chystam do Prahy.Docela se tesim na tu cestu,hlavne pres Nemecko,protoze tady se nesvezu vic jak 120km/h.Jinak RSko jsem jeste nenalestil,ale doufam,ze se k tomu brzo dostanu.Jinak v zari se asi objevi tady na foru v bazarku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Ja jsem porad mimo,ale na vikend se chystam do Prahy.Docela se tesim na tu cestu,hlavne pres Nemecko,protoze tady se nesvezu vic jak 120km/h.Jinak RSko jsem jeste nenalestil,ale doufam,ze se k tomu brzo dostanu.Jinak v zari se asi objevi tady na foru v bazarku Rikas ,ze tomu pak hezky kopnes do vrtule jo... Co ,ze uvazujes nad prodejem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Rikas ,ze tomu pak hezky kopnes do vrtule jo... Co ,ze uvazujes nad prodejem ? jj,trochu ji vyvetram.Jinak uz puvodne jsem ji kupoval se zamerem dalsiho prodeje.Ale jezdi se z ni skvele,docela jsem si na ni zvyknul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 (editace) jj,trochu ji vyvetram.Jinak uz puvodne jsem ji kupoval se zamerem dalsiho prodeje.Ale jezdi se z ni skvele,docela jsem si na ni zvyknul... Jasne,...verim ,ze v tom bude krasny svezeni ..taky bych neco takovyho bral Editováno: 11. Srpen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Jasne,...verim ,ze v tom bude krasny svezeni ..taky bych neco takovyho bral Bude k mani,tak mas sanci.Jinak zabloudil jsem do tematu Manzelky a pritelkyne,a nasel tam docela peknou slecnu.Gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Zdravíčko prátelé, kurnik sem měl budík na 8:00 a vstal jsem až teď, nějak se mě ten záměr brzkého vstávání nezdařil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Bude k mani,tak mas sanci.Jinak zabloudil jsem do tematu Manzelky a pritelkyne,a nasel tam docela peknou slecnu.Gratuluju kdyz budou šušně nebudu se branit ,ze ..... No rozhodl jsem se ,ze tam o5 prispeju ..., jinak diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Zdravíčko prátelé, kurnik sem měl budík na 8:00 a vstal jsem až teď, nějak se mě ten záměr brzkého vstávání nezdařil... zdaréc ... no to teda ., jak je po vikendovem vyletiku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky