HOSPODA 2008 č. 7 - Stránka 834 - Hospoda - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

baurak napsal:
ahoj

tak vikend byl uz od stredy prodlouzenej tak jsem si i trochu odpocinul a mel cas na jiny veci nez kdyz clovek porad chodi do prace

Jo troska odpocinku je urcite treba..., v turnove jsi asi byl ze ? ...

@Ovidius..., Cus., nj,co nadelame ,ze :/ .. :)

Editováno: , autor: Jeronymo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ol@f napsal:
jak je, me nic moc, ten srazek v Turnove ten vikend nejak moc zkratil, mi rano biduk zvonil tak jsem nadaval ze su debil proc mi zvoni budik v nedeli, pak mi doslo ze je cas jit zase do hokny. fuj

take jsem dneska mel docela zajimavy ranko,to se pak tezko vstava do prace s pocitem volneho dne.)..,, ale hlavne ,ze se vikend a hlavne srazek vydaril ...!

Odkaz ke komentáři

jirka3 napsal:
Nazdar pane,co novyho?

ty vcelku nic novyho,... prace a prace ., :) jinac po,alicku mrkam po nejakem aute ,davam dohromady pro a proti .jen co se objevi nejaka ta korunka mozna se neco objevi.Prozatim kuryruju octavenu,uvazuju ,ze zkusim o5 nahodit nejake snizenicko a konecne kolesa at to alespon trosku vypada...

Co ty ? doma nebo porad mimo cr ..:) kdy ukazes eReSku ?

Odkaz ke komentáři

Jeronymo napsal:
ty vcelku nic novyho,... prace a prace ., :) jinac po,alicku mrkam po nejakem aute ,davam dohromady pro a proti .jen co se objevi nejaka ta korunka mozna se neco objevi.Prozatim kuryruju octavenu,uvazuju ,ze zkusim o5 nahodit nejake snizenicko a konecne kolesa at to alespon trosku vypada...

Co ty ? doma nebo porad mimo cr ..:) kdy ukazes eReSku ?

Ja jsem porad mimo,ale na vikend se chystam do Prahy.Docela se tesim na tu cestu,hlavne pres Nemecko,protoze tady se nesvezu vic jak 120km/h.Jinak RSko jsem jeste nenalestil,ale doufam,ze se k tomu brzo dostanu.Jinak v zari se asi objevi tady na foru v bazarku

Odkaz ke komentáři

jirka3 napsal:
Ja jsem porad mimo,ale na vikend se chystam do Prahy.Docela se tesim na tu cestu,hlavne pres Nemecko,protoze tady se nesvezu vic jak 120km/h.Jinak RSko jsem jeste nenalestil,ale doufam,ze se k tomu brzo dostanu.Jinak v zari se asi objevi tady na foru v bazarku

Rikas ,ze tomu pak hezky kopnes do vrtule jo... ;) Co ,ze uvazujes nad prodejem ?

Odkaz ke komentáři

jirka3 napsal:
jj,trochu ji vyvetram.Jinak uz puvodne jsem ji kupoval se zamerem dalsiho prodeje.Ale jezdi se z ni skvele,docela jsem si na ni zvyknul... ;)

Jasne,...verim ,ze v tom bude krasny svezeni ;) ..taky bych neco takovyho bral

Editováno: , autor: Jeronymo
Odkaz ke komentáři

jirka3 napsal:
Bude k mani,tak mas sanci.Jinak zabloudil jsem do tematu Manzelky a pritelkyne,a nasel tam docela peknou slecnu.Gratuluju :palec2:

kdyz budou šušně nebudu se branit ,ze :);) .....

No rozhodl jsem se ,ze tam o5 prispeju ..., jinak diky ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...