Spidi Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 pěkná,pěknáJen co je pravda.Ale stejně mám radši 4 kola U mě je to tak půl na půl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 No já bych díl u Škodovky nebo VW u nás v životě nekoupil, to je normální regulérní zlodějna... to mi povídej.A to nemluvím o autech,měli tam na prodejně OII RS combi s navigací atd za cca 600 tis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 to mi povídej.A to nemluvím o autech,měli tam na prodejně OII RS combi s navigací atd za cca 600 tis A to je Švýcarsko, nemluvě o cenách v Dánsku nebo Holandsku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 A to je Švýcarsko, nemluvě o cenách v Dánsku nebo Holandsku... no jo,je to fakt nářez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 tak já jdu chvilku něco dělat,zatím čao,jeětě se tu na jedno zastavím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 tak já jdu chvilku něco dělat,zatím čao,jeětě se tu na jedno zastavím O.K. Měj se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 octavia se rozpulila o strom Tak to je brut tedy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 no slusne ji potunil :-(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 no slusne ji potunil :-(( To teda jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 vcera u Loun byla taky slusna bouracka - 2 kamiony a 3 auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Dobré odpo ..... ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Brý pozdní odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Brou noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Dobré ráno a hodně zdaru v tom posledním pracovním dni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Bry den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Bré ránko vespolek -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Caf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Koukam ,ze poslednich par radku zabraly pozdravy .,, kdepak pri patku vsichni litate ? ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Cauky lidicky,prisel jsem se s vama rozloucit,zitra ficim do Egypta na 14 denni dovcu tak se tu mejte hezky Tady budeme pobyvat http://www.etravel.cz/hotel-al-nabila-grand-makadi Tak paa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Tak si to uzij a at je super dovca. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Tady je přes víkend zavřeno? to je mi teda hodně špatná špeluňka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 (editace) Dobré pondělní ,ikdyž ubrečené, ráno !.. ...asi i pres tyden je tady zavříno.,, Editováno: 8. Září 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Brý odpoledne Aspoň bude klid a nebudou se dělat výtržnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Brý odpoledneAspoň bude klid a nebudou se dělat výtržnosti to mas recht no ... jinac taky uz preju dobre odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Ahojte kuciii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky