Spidi Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Tak jako to neni ani trosku divu.. Ty woe Spidulo,nedrazdi mna!!! Letos mi kroacie asi nevyjde.. Zato Jerba asi jo.. se z tech arabasu vopupinkuju..Nejak je nemusim cjece.. A Bibe se nechtěla fotit, vždycky hodila otočku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Ajajajaj..Uz vim,proc tam tak rad jezdis.. Potkali jste se tam s tim Dajou? Tak hodne zdaru Jirko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Ajajajaj..Uz vim,proc tam tak rad jezdis.. Potkali jste se tam s tim Dajou? Tak hodne zdaru Jirko.. No ale řeknu Ti, trochu zestárla za ty čtyři roky, ale to konec konců my všichni... Samože, Dája byl na cestě do Perastu,tak jsme se jeden večer na lodi zničili německým Kaltenbergem a bylo to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Tak to mu vyšlo celkem levně jeste mi bude klucina callovat za material kdyz to opravim.,, jeste se otrese oslicek., jinak Zdravicko chlapi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 jinak Zdravicko chlapi Zdar Jero... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Zdar Jero... jak je ? ... zase volno ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 jak je ? ... zase volno ? Odpočinkově... Jasně, zase volno, do práce se bude chodit, až bude škaredě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Odpočinkově... Jasně, zase volno, do práce se bude chodit, až bude škaredě... To je spravny pristup ! jak jinac bylo na dovce ? .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 To je spravny pristup ! jak jinac bylo na dovce ? .. Dovča byla fajn, ale už to tam bylo dlouhý, furt moře, slunko, holky a chlast, pořád dokola do zblbnutí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Dovča byla fajn, ale už to tam bylo dlouhý, furt moře, slunko, holky a chlast, pořád dokola do zblbnutí... jo jasne to cháápu ....jedes 21.9 na srazik ?.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 jo jasne to cháápu ....jedes 21.9 na srazik ?.. 21.9. budu trávit ve středočeském kraji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 21.9. budu trávit ve středočeském kraji... žeby nekde u melnika ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 žeby nekde u melnika ? Na Křivoklátě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 (editace) Na Křivoklátě... jsem myslel ,ze jedes na Kokorinksou motojizdu ... Editováno: 10. Září 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 jsem myslel ,ze jedes na Kokorinksou motojizdu ... Ne ne, mám v plánu jinou vypečenou akcičku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Ne ne, mám v plánu jinou vypečenou akcičku... tak at to teda vyjde dle prestav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 tak at to teda vyjde dle prestav Díkec, též doufám... Já se prozatím loučím, musím do banky pro nejakej cash, bo večer na baru bych s kreditkou asi neuspěl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Díkec, též doufám... Já se prozatím loučím, musím do banky pro nejakej cash, bo večer na baru bych s kreditkou asi neuspěl... jasna vec.,,, tak se zatim mej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 No ale řeknu Ti, trochu zestárla za ty čtyři roky, ale to konec konců my všichni... Samože, Dája byl na cestě do Perastu,tak jsme se jeden večer na lodi zničili německým Kaltenbergem a bylo to... Hele,to my vsichni kamarade..Ale ne nadarmo se rika,ze zensky jsou jak vino... Ale zase vsechno ma svy meze.. Hehe,takze to bylo jako na pokoji 315..? lol Tak ho pozdravuj panacka..Co blondata kamradka v Q7?Uz ma asi peknej bubinek,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 uz se mi chce z toho vseho smat http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=95815 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 dobre rano :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Dobré dopoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 bre dopoledne ... a vsechno nej bin ladinovi a cia k svatku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Teda až tak moc?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 ja jen preventivne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky