Spidi Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 jj,casy se meni,,kdyz byly dva auta byly dve garaze., ted je jedno auto a garaz neni zadna.,, Jedes o vikednu do trech cech? Jj, jedu, pravděpodobně na 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Čéče já byl naposledy na nemocenské v roce 2003 a to mě bylo fakt dost blbě, čtyřicítky horečky... Vidis,,mas dobrou imunitu ,, ja mam ted tech 38-39 ,,neni to moc prijemny.Snad to bude brzy vpohode .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Vidis,,mas dobrou imunitu ,, ja mam ted tech 38-39 ,,neni to moc prijemny.Snad to bude brzy vpohode .) No to jsm ještě pracoval v San Nicolau Mare v Rumunsku a chytl jsem tam nějakýho ultrabacila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 pekne odpoledne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 pekne odpoledne :-) i tobe .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 pekne odpoledne :-) Zdar jak Brno Baui, už jsem taky zde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 zdarec spidaku, tak se nam chysta zase vypecena akce na konec listopadu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 zdarec spidaku, tak se nam chysta zase vypecena akce na konec listopadu :-) Ještě si dobře rozmyslím, jestli pojedu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 a ja s kym budu na pokoji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 a ja s kym budu na pokoji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 jsem rad, ze aspon nekoho to pobavilo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 jsem rad, ze aspon nekoho to pobavilo :-) No ba, vem si na pokoj opět Káťu a je to... Já bych si nejraděj vzal na pokoj jednu blonďatou devatenáctku z práce, ale to bych se myslím dole v nálevně vůbec neukázal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 tak ji rekni at prijede po sleze :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 tak ji rekni at prijede po sleze :-) Kurec zase si nedám pokoj a procházím cabria na tipcartsu. No a tohle se mi docela zamlouvá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 takhle na zimu, ze by jsi jeste neco poridil jo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 takhle na zimu, ze by jsi jeste neco poridil jo?? Na zimu do garage, odstrojit, vyřezat, brousit, navařit, vybrousit, kitovat atd. pane Lorenc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 tak to je potom jina situace, ale tak teoreticky by ted mohl byt za lepsi peniz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 tak to je potom jina situace, ale tak teoreticky by ted mohl byt za lepsi peniz No právě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 no tak aspon by jsi mel pres zimu co delat .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 No ba, vem si na pokoj opět Káťu a je to... Já bych si nejraděj vzal na pokoj jednu blonďatou devatenáctku z práce, ale to bych se myslím dole v nálevně vůbec neukázal... No posledně jsi dole taky moc času nestrávil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Z5 Jerysku co to ze na nemocenske? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 no tak aspon by jsi mel pres zimu co delat .-) No právě, rád bych se opět na něčem realizoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Jináč zdar fšem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 No posledně jsi dole taky moc času nestrávil.... No doufám, že nezačneš zkoumat, kdo tam dole ještě chyběl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Jináč zdar fšem Aoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky