Standis Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Dneska to bylo v Bechyni, v pondělí je to u Tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 tak to nemam strach :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Jak to? že by jsi byl někde v teplých krajích? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 (editace) Tak ono když o vezmeš,tak poslední dobou je počasí celý divný. Pamatuju za mého dětství jak bylo všude sněhu, mráz až hrůza a teď prd zima, prd leto. Jaro a podzim člověk už ani neví jak má správně vypadat To jo no,,taky si pamatuju jak sme se na kazdou zimu tesili,snehu az to bolelo a ty léta,teplo,krasne,slunečno...zadne boure ,hurikany ,povodne... a domu jsme taky chodili az kolem 10 pac bylo porad svetlo ,ted je 8-9 a uz je tma..... nj,co nadelame,, zemekoule se vyviji ,,, Editováno: 18. Září 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Je dobrý, že mi můžeme říct, že jsme zažily ještě pěkný zimy a nádherný léta, a myslím, že bude hůř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Je dobrý, že mi můžeme říct, že jsme zažily ještě pěkný zimy a nádherný léta, a myslím, že bude hůř To je fakt.Co se da delat,, nezbyva nic jinyho nez si na to zacinat zvykat..., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 zbytek roku by mi ani nevadil, že je rozhozený, ale zima by mohla být jako dřív. rád bych si někdy zařádil s autem na dráze na sněhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 zbytek roku by mi ani nevadil, že je rozhozený, ale zima by mohla být jako dřív. rád bych si někdy zařádil s autem na dráze na sněhu jasně ,me se to v lednu(tusim) parkrat povedlo ,jel jsem blbnout hned jak nasnezilo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Jak to? že by jsi byl někde v teplých krajích? v teplych krajich ne, ale ze dne na den tady urcite mrznout nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 jj kdyz jsme byli loni nebo mozna uz pred loni v mimoni na letisti jezdit to byla paradicka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Já si chtěl taky minulej rok zařádit, ale pořád bylo málo sněhu a když napadlo, tak jsem zase jako na potvoru neměl možnost někam jet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 jj kdyz jsme byli loni nebo mozna uz pred loni v mimoni na letisti jezdit to byla paradicka :-) tj,Videl jsem par fotecek a videi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 fotky z toho mam krasny, i pocasi tam bylo hezky jen zima jako cert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 fotky z toho mam krasny, i pocasi tam bylo hezky jen zima jako cert a tak to ma byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 fotky z toho mam krasny, i pocasi tam bylo hezky jen zima jako cert kdyby tomu bylo i letos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 tak jdu na oběd.,,, Dobrou chut ' všem,pokud pravě obědváte !! ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Já půjdu taky za chvilku dobrou chuť pokud obědváte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Dobré páteční dopoledne : ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Teď už odpoledne všem zůstavším v hospůdce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Dobré páteční dopoledne : ) A taky pěkné odpoledne Jero... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 aaa,konečně víkend ... dostal jsem se k obědu tak pokud taky nekdo mate na stole ,dobrou chut' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 jj weekend a v něm dóóóst dobrej nedělní weelet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 jj weekend a v něm dóóóst dobrej nedělní weelet Tesim se na nedeli jako maly Jarda .., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Jen doufám že nám konečně bude přát i počasíčko !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 (editace) Jen doufám že nám konečně bude přát i počasíčko !!! no,toho se trosku bojim,ale podle predpovedi by mela byt nedele nejhezcim dnem v tomhle tydnu,,, tak snad .... Editováno: 19. Září 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky