Sleep77 Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 Zdravíčko všem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 tak už v předstihu: dobré ráno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 zdárek bando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Dobré odpoledne ! .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Dobrý večer! Jeden horký grog... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Dobrý večer! Jeden horký grog... Dobrej ! ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Taky přeju dobrej večír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Taky přeju dobrej večír aaa...koukam novej avatar jak se dari ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 aaa...koukam novej avatar jak se dari ?Docela to jde.Ale výkend byl náročnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Docela to jde.Ale výkend byl náročnej ... u me zase patek dopadl celkem zajimave ,v sobotu jsem relaxoval no a o pekny zakonceni vikendu se postaral srazek v antosovicich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 ... u me zase patek dopadl celkem zajimave ,v sobotu jsem relaxoval no a o pekny zakonceni vikendu se postaral srazek v antosovicich Tak to já v sobotu slavil narozky a vydal jsem se na Paul van Dyka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Tak to já v sobotu slavil narozky a vydal jsem se na Paul van Dyka svoje ? ... jestli jo tak vsecko nej ! ... jaka byla akce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 svoje ? ... jestli jo tak vsecko nej ! ... jaka byla akce ? jojo,svoje.Díky za přání. Jinak akcička byla parádní,trošku se protáhla,vrátil jsem se až v půl 10 ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 jojo,svoje.Díky za přání.Jinak akcička byla parádní,trošku se protáhla,vrátil jsem se až v půl 10 ráno Tak to je fajn ,taky bych na neco podobnyho zasel ,trosku se pobavit , jinac o pul 10 ,tak akorat cas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Tak to je fajn ,taky bych na neco podobnyho zasel ,trosku se pobavit , jinac o pul 10 ,tak akorat cas No já tuhle muziku fakt můžu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 No já tuhle muziku fakt můžu... Ja si sice ,hlavne v aute, poustim hipohop apod,,ale poslechnu si i pecky tohodle zanru:) ke vsemu kdyz je nejaka ta promile'' a dobra parta,pari se o100/6 az do rana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Ja si sice ,hlavne v aute, poustim hipohop apod,,ale poslechnu si i pecky tohodle zanru:) ke vsemu kdyz je nejaka ta promile'' a dobra parta,pari se o100/6 az do rana A teď doufám,že se dostanu do Čech na Transmission To bude asi ještě větší nářez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 A teď doufám,že se dostanu do Čech na Transmission To bude asi ještě větší nářez ty sice neznam ,ale jestli je to neco jako Paul tak chapu ... razis na tydle akce sam ,nebp mate nejakou partu ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 ty sice neznam ,ale jestli je to neco jako Paul tak chapu ... razis na tydle akce sam ,nebp mate nejakou partu ? ... S kamarádama To je větší sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 S kamarádama To je větší sranda jasny ta musí být vzdycky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Hospudka posledni dobou trpi nejakou mensi navstevnosti..... tak davam po jednom za vsecky a mizim spat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 jj taky uz jsem tu dlouho nebyl, nejak neni cas a ani to nevypada, ze by se to melo nejak menit :-(( myslim ze na besidce si to bohate vynahradime .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Taky přeju dobrej večír Moc pěknej avatárek Jiřiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Brý dopoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Tak to já v sobotu slavil narozky a vydal jsem se na Paul van Dyka Kurec, jakto že jsme se na PvD neviděli...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky