Jero Vloženo 30. Září 2008 Vloženo 30. Září 2008 tak samo a bylo by nej,kdyby skakaly dokapes ty korunky same No jéje .... zdarec Jirko !
jirka3 Vloženo 30. Září 2008 Vloženo 30. Září 2008 No jéje .... zdarec Jirko ! Ahoj chlape. Co novýhoˇJá byl dneska s Fábií na technický a emisích a dostali jsme pochvalu
Jero Vloženo 30. Září 2008 Vloženo 30. Září 2008 Ahoj chlape.Co novýhoˇJá byl dneska s Fábií na technický a emisích a dostali jsme pochvalu Po dlouhy dobe jsem vzal batoh kolo a vyrazil na projizdku na hory ,kdyby mi nepraskl retez bylo by vsecko ok ,ale i tak se to dalo ... Takze fabule na technicky prosla s hvezdickou jo ? to je parada ,hned se odtamtud jede lip domu
jirka3 Vloženo 30. Září 2008 Vloženo 30. Září 2008 Po dlouhy dobe jsem vzal batoh kolo a vyrazil na projizdku na hory ,kdyby mi nepraskl retez bylo by vsecko ok ,ale i tak se to dalo ... Takze fabule na technicky prosla s hvezdickou jo ? to je parada ,hned se odtamtud jede lip domu No tak ses po horách i prošel,ne Jinak z Fabie mám radost.Akorát musím vyměnit zadní silentbloky na předku-klasická nemoc Fábií.Technik se docela divil,že jsou tam ještě původní
Jero Vloženo 30. Září 2008 Vloženo 30. Září 2008 No tak ses po horách i prošel,ne Jinak z Fabie mám radost.Akorát musím vyměnit zadní silentbloky na předku-klasická nemoc Fábií.Technik se docela divil,že jsou tam ještě původní bylo to v kopecku takze kdyz mi to ruplo,naskocil jsem a jel bez neho ,furt s kopce ,takze jsem ani slapat nemusel .)..... Vidis,to se asi nekdo o ni staral a jezdil s ni slusne ... jen tak dal .
jirka3 Vloženo 30. Září 2008 Vloženo 30. Září 2008 bylo to v kopecku takze kdyz mi to ruplo,naskocil jsem a jel bez neho ,furt s kopce ,takze jsem ani slapat nemusel .).....Vidis,to se asi nekdo o ni staral a jezdil s ni slusne ... jen tak dal . Teď chci do sekce Fabie dát nějaký fotos,ale nějak se peru s rozmazáním SPZetky
Jero Vloženo 30. Září 2008 Vloženo 30. Září 2008 (editace) Teď chci do sekce Fabie dát nějaký fotos,ale nějak se peru s rozmazáním SPZetky prave jsem se chtel na to zeptat,,kdy nahodis fota..,, ...mam tu jedno foto po ruce,,spz mazu takhle.., Editováno: 30. Září 2008, autor: Jeronymo
jirka3 Vloženo 30. Září 2008 Vloženo 30. Září 2008 prave jsem se chtel na to zeptat,,kdy nahodis fota..,, ... Za chvilku
Ol@f Vloženo 30. Září 2008 Vloženo 30. Září 2008 tak jsem si prohlidl faceliftu OII, a jdu spat abych byl na prvni den v nove hokne pekne vyspanej a na vsechny prijemnej abych co nejdriv dostal ten FL jako sluzebni. I kdyz jestli vubec nekdy bude sluzebni tak spis tak O III.
Jero Vloženo 30. Září 2008 Vloženo 30. Září 2008 tak jsem si prohlidl faceliftu OII, a jdu spat abych byl na prvni den v nove hokne pekne vyspanej a na vsechny prijemnej abych co nejdriv dostal ten FL jako sluzebni. I kdyz jestli vubec nekdy bude sluzebni tak spis tak O III. Tak at se zitra dari ! a co nejprijemnejsi vstavani ....
jirka3 Vloženo 30. Září 2008 Vloženo 30. Září 2008 nic,taky mizim .... mejte se ..a zitra hoy Zdar a dobrou
Návštěvník Vloženo 30. Září 2008 Vloženo 30. Září 2008 uz se zaviraj oci tak vsem taky dobrou chrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Říjen 2008 Vloženo 1. Říjen 2008 Ty ještě žiješ ??? Vcera jsem malem nezila Jasneee a do zitrka este stale v Brne pac dneska sem nebyla schopna jet domu
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Říjen 2008 Vloženo 1. Říjen 2008 Já mám vědět copak jsme prováděli že jsme "málem nežili" - to už zase s někým hýříš na motorce ???
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Říjen 2008 Vloženo 1. Říjen 2008 Já mám vědět copak jsme prováděli že jsme "málem nežili" - to už zase s někým hýříš na motorce ??? Ale neee... Meli jsme rozluckovou akci s lidma z prace takze to bylo docela narocny... tak jsem to myslela
jirka3 Vloženo 1. Říjen 2008 Vloženo 1. Říjen 2008 Zdarec všichni,tak jsem se právě vrátil z vejletu z jedný vesnice
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Říjen 2008 Vloženo 1. Říjen 2008 (editace) Ale neee... Meli jsme rozluckovou akci s lidma z prace takze to bylo docela narocny... tak jsem to myslela Takže víno, ženy, zpěv a slalom domů s názornýma ukázkama zemský přitažlivosti ??? A to končí firma, někdo z ostatních nebo Ty ??? Editováno: 1. Říjen 2008, autor: Hrábě Fernétti
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Říjen 2008 Vloženo 1. Říjen 2008 Zdarec všichni,tak jsem se právě vrátil z vejletu z jedný vesnice Aoooj Kdepak jsi byl?
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Říjen 2008 Vloženo 1. Říjen 2008 Takže víno, ženy, zpěv a slalom domů s názornýma ukázkama zemský přitažlivosti ??? A to končí firma, někdo z ostatních nebo Ty ??? Ja jsem dala vypoved a stehuju se z Brna pryc. Noo bez toho slalomu to docela sedi... akorat ze tam byli jeste chlapi
Doporučené příspěvky