baurak Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Tak trošku jo, ale gumy se prodávají hlavně před sezónou (říjen, listopad - duben, květen).A ten nový zákon o "zimní výbavě" taky trošku pomůže. ale povinny nejsou ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 ale povinny nejsou ne?? povinná je pouze účast na besídce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Povinné (a s min. hloubkou dezénu 4 mm) jsou jen v úsecích, označených značkou "Zimní výbava" v období 1/11 - 30/4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Tak jsem zpět poo...ale asi jsem to přepískl, je mi nějak divně...nějak přežraně Na to je dorý dát si cigárko a natáhnout se na gauč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 povinná je pouze účast na besídce... máte recht, pane viceprezidente Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 povinná je pouze účast na besídce... toho ja se drzim pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Povinné (a s min. hloubkou dezénu 4 mm) jsou jen v úsecích, označených značkou "Zimní výbava" v období 1/11 - 30/4. jj to jsem si myslel, ze to bude jen nekde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Na to je dorý dát si cigárko a natáhnout se na gauč Na cigárko jdu, ale ten gauč je bohužel nereálný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Tak na křeslo, to taky není špatný odpočinkový místo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 jj to jsem si myslel, ze to bude jen nekde ...ale zatím nikdo pořádně neví, kde ty úseky jsou nebo budou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 ...ale zatím nikdo pořádně neví, kde ty úseky jsou nebo budou ja si tak matne vybavuji 2 mista kde ta zacka je ale jestli budou po tomto zakone nejak ty mista pribejvat to tezko rict Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 to mě by se líbilo mraky sněhu a Scouta 4x4 Tdi, to by byla paráda a vyblbnutí proč TDI??? kvůli spotřebě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Ja myslím, že asi jo, protože o umístění jednak rozhoduje tuším ministerstvo ve spolupráci se silničářema, jednak si o tom můžou rozhodovat taky místní samosprávy a co si budem nalhávat, bude to možný zdroj pokut a tudíž zisků do státní kasy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Tak na křeslo, to taky není špatný odpočinkový místo "Jedu" (na kancl. křesle) na to cígo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 proč TDI??? kvůli spotřebě? Jasný, s benzínem by si člověk určitě víc vyřádil, ale kdo by to živil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 FRANK:ty než se tam dostaneš, tak tě přejde chuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Pohoda, už jsem zpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 tak to si asi budu muset skočit taky,když to bylo na pohodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 A už jsem zase tady, byl jsem jako každý den opět vyfotit něco ze spolupráce českých drah a podzimní přírody... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 a neujelo ti pendolino z fotky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Zdarec bando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 a neujelo ti pendolino z fotky ? Bez obav... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 A máme tu konečně pátek a v hospodě opět výluka, doufám, že stejný přístup nebudete mít i na listopadové besídce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Zdravím a pozdravuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Zdravím všechny a přeji pěkné odpoledne (a ,že je vážně pěkné )! ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky