Spidi Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 mam tady kousek fajn misto tak uvidime,, co z toho bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Dneska jsem se byl mrknout v elektru ,meli tam par zrcadlovek ,,jej srdicko zaplesalo .., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Dneska jsem se byl mrknout v elektru ,meli tam par zrcadlovek ,,jej srdicko zaplesalo .., No třeba u Nikonu teď vylezly nové stroje (třeba D90) a tak to půjde s cenou ještě víc dolů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 No třeba u Nikonu teď vylezly nové stroje (třeba D90) a tak to půjde s cenou ještě víc dolů... Tedko chci tak na momentky,ulovky,rychlovky poridit nikona S 210 ,no a pak urcite Ultra zooma vymenim za neco poradnejsiho... ty ceny jsou hodne dole a je to vazne porad levnejsi a levnejsi.,,.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Tedko chci tak na momentky,ulovky,rychlovky poridit nikona S 210 ,no a pak urcite Ultra zooma vymenim za neco poradnejsiho... ty ceny jsou hodne dole a je to vazne porad levnejsi a levnejsi.,,.. No a z těch zrcadlovek jsou díky CMOS snímačům fotky ostrý jak břitva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Hezky vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Hezky vecer Ajóóóój... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Ajóóóój... Ahojik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Jak se máš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 No a z těch zrcadlovek jsou díky CMOS snímačům fotky ostrý jak břitva... parada parada.... No pod stromeckem se snad objevi .) .... Jani cau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Docela dobry akorat jsem chtela jit koukat na film ale nejak jsem se zakecala s kamaradkou a prosvihla jsem ho tak premyslim jestli jit spat nebo jeste chvili drepet u PC Co u tebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Jani cau Aoj Jerysku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 parada parada.... No pod stromeckem se snad objevi .) .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Docela dobry akorat jsem chtela jit koukat na film ale nejak jsem se zakecala s kamaradkou a prosvihla jsem ho tak premyslim jestli jit spat nebo jeste chvili drepet u PC Co u tebe? Já sleduju Dr. Houze, díly, který byly v telce, když jsem byl pryč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Já sleduju Dr. Houze, díly, který byly v telce, když jsem byl pryč... Tak na to nemam naladu... asi to vidim ze pujdu do pelechu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Nic pratele ,dneska uz mam dost ,mizim do postele .Tak dobrou noc ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Nic pratele ,dneska uz mam dost ,mizim do postele .Tak dobrou noc ! Broou smudlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 No asi taky půjdu zalehnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Chjo tak ja teda taky... brou noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Chjo tak ja teda taky... brou noc Dobrou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Sakriš, zase jsem došel pozdě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 bre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 tak jsem myslel, ze budu mit dnes klidecek a chyba zase musim pryc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 kam se valej ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky