Ol@f Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 bre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 take dobre rano :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Dobré ! ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 I vám dobré... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Bry den .... zdravim vymrznuta z vyjizdky na moto... za oknem to vypada ze je tam relativne teplo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 čus bus všem Cary, co to provádíš? teď na moto? to si máš nechat na léto. Teď je to zralý na auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Bry den .... zdravim vymrznuta z vyjizdky na moto... za oknem to vypada ze je tam relativne teplo Čau A to jsi slezla sama nebo Tě někdo musel sundat ??? Zajímavý nápady v takovým počasí !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Jsem byla rano ve meste a bylo krasne teploucko tak jsme vyjeli s klukama na moto a nejak to teplo vzapeti zmizlo... je tu sice uplne modro sviti slunicko ale i pres obleceni na masinu uz je docela zima... ale tak da se to prezit Nekteri jezdi az do prvniho snehu a nekteri extremisti jezdi i kdyz jsou v zime suchy silnice ale takovy magor nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 ČauA to jsi slezla sama nebo Tě někdo musel sundat ??? Zajímavý nápady v takovým počasí !!!! Slezla sem sama... ale nahodou dneska se jezdilo hodne. Potkali jsme plno masin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 (editace) Nekteri jezdi az do prvniho snehu a nekteri extremisti jezdi i kdyz jsou v zime suchy silnice ale takovy magor nejsem jen aby Editováno: 31. Říjen 2008, autor: Standis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 jen aby Ale je fakt ze tedka uz toe spis na auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Slezla sem sama... ale nahodou dneska se jezdilo hodne. Potkali jsme plno masin Tak to já na noční po Brně ani jednu !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Tak to já na noční po Brně ani jednu !!! Tak v noci ti nikdo jezdit nebude V noci uz je kosa jako blazen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Tak ta dneska byla celkem slušná !!! ale bude hůř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Přátelé, dnes byl celkově den na kokot... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Zdravím všechny.... tak jsem se rozhodl ,ze si asi koupim na cele telo chranice,treba i prilbu ,aby se mi nic nestalo pac mam v posledni dobe''stesti'' jako malo kdo. Dneska jsem sel podel cesty po chodniku a copak ,ze se stalo ? falicii pri veti do diry vystrelila poklice a trfila me do bricha.,,boli to jak cert.,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Zdravím všechny.... tak jsem se rozhodl ,ze si asi koupim na cele telo chranice,treba i prilbu ,aby se mi nic nestalo pac mam v posledni dobe''stesti'' jako malo kdo. Dneska jsem sel podel cesty po chodniku a copak ,ze se stalo ? falicii pri veti do diry vystrelila poklice a trfila me do bricha.,,boli to jak cert.,, Hmmm, taky dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Hmmm, taky dobrý... byt to nejaka 15''ka ,a leet vys tak se mi kebule kutali nekde v prikope ... Cokak u tebe ,nedari se ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Cokak u tebe ,nedari se ? Prostě všechno špatně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Prostě všechno špatně... ...sakra to zni blbě..., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 ...sakra to zni blbě..., Njn, ráno budu chytřejší... Doufám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Njn, ráno budu chytřejší... Doufám... Tyo a muzu se zeptat co bylo pricinou ?... nebo ,alespon priblizne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Tyo a muzu se zeptat co bylo pricinou ?... nebo ,alespon priblizne.... Jednu moc moc moc blízkou osobu jsem našel dnes odpoledne v jejím bytě v bezvědomí a netuším, co bylo příčinou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Ahoj vsichni,koukam ze tu dneska neni moc veselo.Zivot se s nama moc nemazli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 (editace) Jednu moc moc moc blízkou osobu jsem našel dnes odpoledne v jejím bytě v bezvědomí a netuším, co bylo příčinou... tyo ,tak to je vazne neprijemny,,, sakra, no dneska je to fakt zvlastni den ., Jirko caues ..., Editováno: 31. Říjen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky