Jero Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 (editace) neke...tak pak dej echo,at vime na co koukat..... HBO apod myslel jsem,ze zajdu na casting nataceni novych dilu kobry 11 ,, nejakou autonehudku uz jsem zazil a asi jeste nikdo poklici nedostal,na to srotovani baworu by jsem se hodil Editováno: 2. Listopad 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Hi Jero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Hi Jero Zdárek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 jak to de ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 nato ,ze je nedele vecer tak si nestezuju,ale nechce se mi zitra do prace :/ ... Jinak jsem dneska videl projizdet mestem policejni ST220 ,..Nejak si kolegove unas vylepsuji vybavicku .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 vylepsuji, to jim spis davaji odpadle kusy ne? Novy ST se asi uz nekupujou panove na dalnici dostavaji pasiky R36 tak ST jdou do mest nebo ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 jj,tak jsem to myslel... ten model co jezdi uz dlouho tady projozdel,bud nafasovali nebo prijela dalnicni ... Ale nehodlam to zjistovat .) .. Na novy by ti nasi asi nemeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 (editace) kdyz je budeme dal sponzorovat tak budou, kdyz jsem jel zpet uz tam nebyli, meli vydelano asi sli na benzinku na kafe. Serou me ty body a ne ty penize. Editováno: 2. Listopad 2008, autor: Ol@f Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Jestli se nic neprihodi tak se body vrati ... .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 to je prave ono, cekat rok nebo jet do Mostu ze. Jenze jak na potvoru se neco prihodi, ty svine pri pridelovani bodu koukaji jestli si mel prestupek poslednich 12 mesicu. Uz to slysim, tak pane ridici 72 na 50 ale copak copak pred pul roke to bylo dokonce 75, tentokrat jste nam trosku zpomalil ale itak. Dokonce rikal ze jestli mam za poslednich 12 skraloup nemuze to resit na miste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 jasne jasne,,, oni si pak s tebou hrajou ruzne(hlavne ,aby vypadali dulezite) ... Me se jednou podarilo zaparkovat se skodovkou na miste pro vozickare.Podarilo se mi to sice ruzne oblafnout ,ale tech kecu ,otazek a vyhruzek.takovy prestupek uz se resi pres MěÚ a pak soudne ,,jeste to bylo pred hotelem ktery je osazen kamerovym systemem tak si zavolali monitoring...proklepli si me paradne,ale udelal jsem psi voci:D... Snad uz bude dobre... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 nic pujdu chrapat taky se mi nechce do hokny to ale neznamena ze tak musim bejt celej den ochrapanej, ve St prijizdi sef. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 taky pujdu zachvili ...tak tedy dobrou a zitra v hospe zdar .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Caute kuciii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Caute kuciii Cau kočo ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Cau kočo ! Aoj Jerysku koukam ze uz jdete vsichni chrupkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 nazdar hospodo, chtelo by to nejakou tekutou snidani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 nazdar hospodo, chtelo by to nejakou tekutou snidani. Třeba kakao... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 jedine s buchtou s jablecnou naplni. Cus Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 pekne dopoledne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 aby bylo aby bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 ja myslim, ze by to dnes mohlo vyjit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Hoš su zase tady, zálohoval jsem eSDéčka z foťáků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 no po vikendu by to chtelo trocha vzpruhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 no po vikendu by to chtelo trocha vzpruhu No to teda jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky