baurak Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 ale jakou?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 no ted zrovna asi obed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 no ted zrovna asi obed Souhlas... Ale neškodilo by sednout do auta a minimálně do zítra se jet vyblbnout do Tater a přespat na Palcmanské Maši ve Slovenském ráji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Pekny den preju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Pekny den preju Nápodobně kočko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Nápodobně kočko... No u me moc pekny neni hned po ranu neradostna zprava aspon ze venku je krasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Dobre ''zachvili''poledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Dobre ''zachvili''poledne Zdar jak Brno Jero... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Zdar jak Brno Jero... Caues Jakpak je ? pri pondelku a celkove... dneska je tam paradne,babi leto .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Caues Jakpak je ? pri pondelku a celkove... dneska je tam paradne,babi leto .) No dnes už docela fajn, ale ten víkend stál vážně za prd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 No dnes už docela fajn, ale ten víkend stál vážně za prd... To verim ,nedavno jsem zazival neco podobneho a musel jsem si udelat neprijemny vylet do prahy.... Uz je to pryc. Hlavne ,ze ted uz je to lepsi ...Jak je u vas ? tady to zavanelo snehem a dneska se prochazi lidi venku skoro v tileckach .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 To verim ,nedavno jsem zazival neco podobneho a musel jsem si udelat neprijemny vylet do prahy.... Uz je to pryc.Hlavne ,ze ted uz je to lepsi ...Jak je u vas ? tady to zavanelo snehem a dneska se prochazi lidi venku skoro v tileckach .) Jj, taky se zdá, že už to bude O.K. Počasí je taky vcelku fajn, teď je v Brně polojasno až skorojasno, slabý jihovýchodní vítr a vypadá to, že bude odpoledne ještě lépe, takže čekám jen, jak se dobijí batterypacky a půjdu zase něco pocvakat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Jj, taky se zdá, že už to bude O.K.Počasí je taky vcelku fajn, teď je v Brně polojasno až skorojasno, slabý jihovýchodní vítr a vypadá to, že bude odpoledne ještě lépe, takže čekám jen, jak se dobijí batterypacky a půjdu zase něco pocvakat... Taky dneska mam vplanu nekam vyrazit ,Vcera bylo krasne,ale kdyz jsem prijel do hor bez slunicka to nemelo ten efekt tak jsem kaslal na foceni.... Dneska je to luxus ,musim neco vytvorit .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 jj tady je docela teplo a to jeste slibuji, ze bude kolem 20 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Taky dneska mam vplanu nekam vyrazit ,Vcera bylo krasne,ale kdyz jsem prijel do hor bez slunicka to nemelo ten efekt tak jsem kaslal na foceni.... Dneska je to luxus ,musim neco vytvorit .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 a ja zase az do minimalme 4 hodin jako debil v kanclu, asi pujdu delat cestaka nebo nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 koukam,ze je dnes v ČR krasne ... Ol@fe,do 4 je to jeste vpohode,zatim,,pak kdyz se zacne stmivat uz to bude naprd,...ja mam dneska vecer zakazku tak ted odpocivam jak jen to jde no a pak jdu do telocvicny protahnout ruku.,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Jero, tady máš jednu dokumentačku, jak borci z pily přerušili pracovní zapálení a provedli nástup před vraty, aby si nenechali ujít průjezd rychlíku mimořádně vedeného uhlí spalujícím strojem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Jero, tady máš jednu dokumentačku, jak borci z pily přerušili pracovní zapálení a provedli nástup před vraty, aby si nenechali ujít průjezd rychlíku mimořádně vedeného uhlí spalujícím strojem... tak to je paradni fotka ! ... neco takovyho bych chtel taky videt.Paradni atmosfera na te fotce (včetně 120L.) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 tak to je paradni fotka ! ... neco takovyho bych chtel taky videt.Paradni atmosfera na te fotce (včetně 120L.) ) Jj, vypadá to dobře, ale fakt jen taková dokumentačka mezi zajímavejma lokalitama, jako je například Palcmanská Maša... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 kua Sidi pekny fotecky. O tom se mi muze jen nechat zdat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Jj, vypadá to dobře, ale fakt jen taková dokumentačka mezi zajímavejma lokalitama, jako je například Palcmanská Maša... tak ta prvni je mocná! zajimavy kontrast prirody techniky a hrbitova ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 kua Sidi pekny fotecky. O tom se mi muze jen nechat zdat. Thanx, chce to jen trénink, dobře si všechno promyslet, nastavit foťák a pak už jen zbývá to neposrat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 tak ta prvni je mocná! zajimavy kontrast prirody techniky a hrbitova ... No normálně tam fotím bez hřbitova, ale tentokrát jsem to s párou zkusil trochu netradičně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 fotak nic moc, jako starym alkacovy s mi tresou ruce, a nema na to asi trpelivost ani vlohy. Jestli nekde najdu fotky co udelala moje polovicka ve Finsku predhodim je ke kritice. Je to zapadajici slunce nad nejakym jezerem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky