Spidi Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 jasný ... Jak se tak pozoruju asi zacnu sbirat modely vlacku ,si vzpominam ,ze jsem jko malej mel nejaky ty koleje,mašinku na baterky a za ni nekolik vagonu ... zlatý časy Tady je zatím takovej hrubej vysochanej polotovar ze JPEGu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 A ještě Brejlovec s rychlíkem R666 Junák těsně před západem slunce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 A do třetice Brejlovec na osobáčku z Brna do Jihlavy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 (editace) Na te prvni mi trosku kazi dojem to pozadi,benzina nebo co to tam je a pak ,ze neni ve stredu ,,ale to nic .) ...Druha fotka a treti hlavne'' uz je paradni jako vzdy ...Podobny mista mame i tady jenze nevim jestli mi borec zastavi kdyz ho budu chtit cyknout Editováno: 3. Listopad 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Na te prvni mi trosku kazi dojem to pozadi,benzina nebo co to tam je a pak ,ze neni ve stredu ,,ale to nic .) ...Druha fotka a treti hlavne'' uz je paradni jako vzdy ...Podobny mista mame i tady jenze nevim jestli mi borec zastavi kdyz ho budu chtit cyknout S benzinkou nenadělám v reálu v podstatě nic, pokud bych fotku publikoval, pozadí bych vyměnil. Středovost motivu ve fotce je mezi profíky krajně nepřípustná, jak horizontální, tak vertikální. Noa za další je to značnej výřez z plachty o rozměrech pěkných pár tisíc pixelů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Hoj kuciiii...Jak je?Tak jsem po 100 letech na chvilku tu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Hoj kuciiii...Jak je?Tak jsem po 100 letech na chvilku tu.. Zdar jak sviňa Marty, jak žiješ ty stará vojno...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 (editace) S benzinkou nenadělám v reálu v podstatě nic, pokud bych fotku publikoval, pozadí bych vyměnil. Středovost motivu ve fotce je mezi profíky krajně nepřípustná, jak horizontální, tak vertikální. Noa za další je to značnej výřez z plachty o rozměrech pěkných pár tisíc pixelů... tak ted uz jsem v obraze .) Marty zdaréc! .. Editováno: 3. Listopad 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Zdar jak sviňa Marty, jak žiješ ty stará vojno...? Ty woe,kamarade..Tak nejak...Vis jak se to rika..blbe,ale dobre to snasim.. Jak to jde u Tebe? Cao Jero..Jak Ty,jak je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 No nic pratele..Nerad,ale loucim se..Sotva sem mel chvilku casu,bum,navalila se prace..A ted uz prchaaaam.. Tak se mejte co nejlip!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 A už su po večeři... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Pekna bunda s napisem Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Pekna bunda s napisem Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 No jeste lepsi ale tedkom nevim co bych bral ci tu masinu nebo tu slecnu btw.pekna fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 No jeste lepsi ale tedkom nevim co bych bral ci tu masinu nebo tu slecnu btw.pekna fotka Já bych si vybral tu slečnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Já bych si vybral tu slečnu... Nebo oboje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Tak dneska naprosto perfekt day Caute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 dobre rano :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Pekny den vsem!! Ty yo,Spidaku..Slecna na Gixeru..Hmmmm...Bych radsi asi ten bike,covece.. To je nejaka Tva znama,bo jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Pekny den vsem!!Ty yo,Spidaku..Slecna na Gixeru..Hmmmm...Bych radsi asi ten bike,covece.. To je nejaka Tva znama,bo jak? Čao Marty, njn, GSX-R parádní, to uznávám... Slečna bohužel do mé přízně nepatří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Jj a jeste sedum pádlo..Uplne optimalni.. Krasnej rychlej pouzitelnej strojek..Sem ted kukal,jak brutylne (klasicky na podzim) padly ceny biku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Jj a jeste sedum pádlo..Uplne optimalni.. Krasnej rychlej pouzitelnej strojek..Sem ted kukal,jak brutylne (klasicky na podzim) padly ceny biku.... No ale litr je litr... Ceny jdou vždy s konce sezóny důle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 JJ litr je strasna zbran..to je uz fakt masakr jako.. Jasne no,to je klasika..Ale je to kolikrat az nesmysl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Kurec, pátá odpolední a tma jak pytli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky