Cary_mary_fuck Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Zdravim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Bry ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Ahoj všem, tak dneska je to počasí takový horší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Ahoj všem, tak dneska je to počasí takový horší... Dneska je pocasi uplne na ...... jinak ahoooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 doufam ze zitra bude lepsi, jsem chtel ucinit posledni myti pred zimou a umyt letnaky, nachystat na prodej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 (editace) doufam ze zitra bude lepsi, jsem chtel ucinit posledni myti pred zimou a umyt letnaky, nachystat na prodej. Proboha co je to poslední mytí před zimou...? Editováno: 7. Listopad 2008, autor: Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Ahoj všem, tak dneska je to počasí takový horší... Ahoj, tak tady je pocasi uplne nadherny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Ahoj,tak tady je pocasi uplne nadherny Zdar jak Brno Jirko, kurec, že bych zajel na Landwasser... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 no to je to ze se tomu venuju tak 4 hodky, komplet interier a exterier i nejakej lepsi vosk na psychologickou ohranu laku pred soli. V zime exterier nema cenu resit jinak nez wapko0u jednou za cas, se na to muzu vysrat abych se stim drhnul nekde v takove kose. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 hoj hosani. Tak jsem koukal po netu a narazil na toto.... http://www.tipcars.com:80/basic/karta.php?...d=M&Lang=cz To prece za tu cenu neni prodejne,nebo snad ANO ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 hoj hosani.Tak jsem koukal po netu a narazil na toto.... http://www.tipcars.com:80/basic/karta.php?...d=M&Lang=cz To prece za tu cenu neni prodejne,nebo snad ANO ? Cena dokladů, vůz je na rozebrání na díly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 aha....mne se to zdalo hodne,nevim jak se to pohybuje - cena papiru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Zdarec panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 zdar Jiriku a samo i Spidaku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Bry vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 brý fešér ve spolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Dobré nedělní skoro-poledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 dobré ránko členové dnes slaví narozeniny Matys06(27) přeji vše nej nej nej a mnoho příjemných KM -_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Dobré ránko..... taktez se pridavam ke gratulacim Maty' vse nej !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 dobré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 dobré ranko všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 bre skoro poledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Koukam ,ze tady probiha POzdravovaci proces .... caute vsichni Jak se vede na zacatku noveho tydne ? Ja jsem dneska malem prisel o nervy u jednoho borce -posudte sami.Blba komoda 220x70x40 otazka montazue obvykle 30-45min,dle povrychu a vymyslu zakaznika ,samozrejme dlazba v te predsini byla delana celkem zvlastne takze dat vse do vahy byla celkem delsi zalezitost,,kdyz uz jsem si ,ale rikal ,ze je to vpohode proste me zastavil,e to jeste neni dobre,,ze to nevidim?..rikam ,jo kouknente na vodovahu ,je to ok,,, zasel pro pravitko a rozmeroval mezery od kraju bubliny k rysce,,, nechapal jsem ,,jsem sice puntickar mam rad kdyz je vsecko ok a funguje,ale todle se mi zdalo panecku moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Ahoj chlapi. Jery: a jak to dopadlo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky