Cary_mary_fuck Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 tak jdeš do Práglu? Jasnacka. Praci uz mam akorat tedka hledame na posledni chvili byt no. Od prosince uz musime bydlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 ... vzali me ... Kam ??? - jestli to není tajný. Koukám že jako obvykle nejsem v obraze. Dycky může být ještě líp, že. Jedeš na besídku ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Kam ??? - jestli to není tajný. Koukám že jako obvykle nejsem v obraze. Dycky může být ještě líp, že. Jedeš na besídku ??? Budu delat prodejce v PSI .... http://psihubik.cz Na besidku urcite nejedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Jasnacka. Praci uz mam akorat tedka hledame na posledni chvili byt no. Od prosince uz musime bydlet tak byt by snad neměl být problém sehnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Budu delat prodejce v PSI .... http://psihubik.cz Kde jinde by jsi ty mohla dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Standis: No jo splnil se mi sen Jinak byt jsme mysleli ze taky nebude problem ale docela je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 zaleží co hledáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Budu delat prodejce v PSI .... http://psihubik.czNa besidku urcite nejedu Tak se Ti nakonec přeci podařilo zůstat u motorek když to nevyšlo v tom Olomouci. Se Ti tam nechce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Standis: 2 + 1 HF: No ono mi to v tom OL vyslo ale ja jsem to nakonec zrusila a zustala v Brne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 CMF:tak to se divím, že je problém něco sehnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 CMF:tak to se divím, že je problém něco sehnat No uvidime zitra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Musim letet... caute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Standis: 2 + 1 HF: No ono mi to v tom OL vyslo ale ja jsem to nakonec zrusila a zustala v Brne Holt všude a všechno se taky dělat nedá. A obzvlášť za ty love co někteří nabízej bych ani nevstával natož tak za ně dělat. Podnájmů je hodně ale všichni si asi myslí, že každej kdo ho hledá tak vydělává minimálně 30 litrů. Ale to je i v Brně stejný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Já si nemyslím, že každý má tolik prachů, jsem v Praze a vím jak se pohybují ceny, proto jsem se ani neptal za kolik by ho chtěly, protože sehnat pěkný podnájem za rozumný peníze je umění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 To je u nás to stejný. Když se díváš na ty ceny, kolik, kdo a za co kolikrát chce, tak sem se nestačil divit. Jsou někdy i celkem rozumný nabídky ale těch je hodně málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 A hlavně na ně člověk musí mít velký štěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Buď, ale většinou je to hledání na hodně dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Bré posviněné bílým bordelem ráno -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 cest soudruzky - tak uz to spadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 cest soudruzky - tak uz to spadlo jj je to svinstvo tak to su zvědavé jak to bude vypadat zejtra na Zlínsku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 dobré ranko, u nás ráno ještě naštěstí nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 dobre rano :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 tfuuuj takovy prace dneska po me chteji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Zdar jak Brno kamarádi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 zdarec spidaku taky tam mate zimu jak v ruskym filmu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky